Gyongyfuzes(ekszerek ill.mas targyak keszitese)2012

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

BERU

Állandó Tag
Állandó Tag
Az igazából körbe fűzött gyöngy és ha jól láttam 3 sorban egyenesen van fűzve és ezeken a karikákon át úgy, hogy a közepére tettek még egy gyöngyöt ,hogy a damil ne látszódjon.Én azzal nem kísérleteztem, mivel megfűzve láttam hogy nem túl stabil rögtön emlékező drótra fűztem fel.
 
K

kurikuri

Vendég
Sziasztok!

Meg szeretném kérdezni, hogy a trytobead-es Samarkand mintája nincs meg véletlenül valakinek?
Vagy esetleg honnan lehetne megszerezni?

Előre is köszönöm szépen :)
 

Helma

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Kati! Eddig én is csak a perlesnél láttam. De ha bemész a gyöngyszigetbe és ott sincs, akkor meg kell kérdezni Orsit, nagyon kedves, lehet hogy megrendeli neked ami kell.
 

demag

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Judit!
Segítséget szeretnék kérni a karkötő meg a fülbevalók elkészítéséhez. A lerajzolt peyote mintádat megtaláltam, sajnos a leolvasása nem megy nekem. A medált sikerült megfűznöm (van benne egy is hiba, de azt csak én tudom ;)), nagyon tetszik, szeretném a többi részét is megfűzni.

IMG_0009860991.jpg

Juditnak címeztem, de ha van valaki más is, aki tudja, akkor megkérem segítsen. Köszi előre is.:D
 
K

kurikuri

Vendég
Kedves demag!

Én ezt a karkötőt csináltam már régebben, csak sima peyote különböző méretű kásákkal, a méretekre kell odafigyelni és szorosan kell fűzni.
Milyen kérdésed van a mintájával kapcsolatban?
 

csoxik

Állandó Tag
Állandó Tag
Segítséget kérek! Keresek Alhambra leírást, de nem találok...

Sajnos mintam nincs rola, en keprol fuztem meg mar vagy 2 eve. Rajzot is keszitettem, amit azota sem talalok :( valamelyik konyvemben lapulhat.
Az alapot meg tudod fuzni olyan keprol, amin a karkoto hatulja is lathato. Aztan a diszitest fuzod az elejere. Ki lehet silabizalni ha felnagyitod a kepet. Csak keress ra a google-n, a kepekre. (mar ha nem sikerul mintat kapni rola :) )
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére