Hírek Gyurcsany Ferenc evertekeloje 2023

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós


1675644694960.png
 
Utoljára módosítva:

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Akar hogy kritizaljak es jo reszt az ellenzeki partok, jobban, mint a szavazok ,akkor hogy akarjak levaltani Orbant?
MInden otletuk sikertelen volt az ellenzeki partokkal. Nyilvan ossze kell fogni de tobb kritikat kap mint az Orban akinek a fejebe orult dolgok forognak, mint pl a kilepes . az orosz ,kinai baratsag, inflacio stb stb.
Hatarozottan a Dk fogalmazza meg hogy az Eu ba a helyunk, a demokracia a szabadsag mindenkinek a legfontosabb dolog.
MZP mint jobb oldali ,mint "civil" a legnagyobb bukast hozta az ellenzeknek.A dumalada MZP eli vilagat a tizedeert milliokra buntette a partokat az Orban, o meg 4 milliardokbol finanszeroza a civil mozgalmat illve partjat.
 

setni

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha megnezned a videot,, ott elmondja hogy ez egy megbeszelt oleles volt a gyozelemre. A holgy is nyilatkozott hogy ezt elore megbeszeltek.
De, mindenkinek nem lehet elmondani. Aki ezt látja főleg ha még kommentelnek is mellé.....akkor negatív lesz a vélemény.
(tudom hogy mit mondtak hisz utána olvastam)
Szerintem ennek eléggé negatív a visszhangja.
 

setni

Állandó Tag
Állandó Tag
A Magyar Hang értesülése szerint elhagyja pártját Szabó Zsolt, a Párbeszéd elnökségi tagja, és a Demokratikus Koalícióban folytatja a munkát. A Dunaújváros alpolgármestereként is tevékenykedő politikus „a DK-ban látja az egyetlen reményt egy olyan Magyarországra, ahol mindenki megkapja a lehetőséget a tisztességes megélhetésre és az életben való boldogulásra”.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Friderikusz Sándor:
Szóval én azt gondolom erről a két problémáról, ami Gyurcsány Ferencet illeti, hogy szerintem ez a Gyurcsány-ellenes elv ez önmagában véve egy 16 éves probléma és az, aki ezt a Gyurcsány-ellenes elvet még mindig szajkózza, az maga is Orbán foglya. Legyen politikus, legyen szavazó, legyen újságíró, legyen értelmiségi, szóval bárki. Annak a 16 éves amortizációs kampánynak, illetve folyamatos agymosásnak a foglya, gondolom én, amelyet Orbán és gépezete működtet Gyurcsány Ferenc ellen. Ez 2006-tól, ha jól számítom, immár 16 éve tart. És ennek tulajdonképpen semmi köze nincsen Gyurcsány teljesítményéhez, sem személyes adottságaihoz, sem a kormányzásához, kizárólag szerintem a lejáratáshoz van köze. A rendszerváltás utáni magyar történelemnek (...) nincs még egy olyan alakja, akit nem mérlegelnek, csak elítélnek, nem veszik figyelembe a kormányzása körülményeit, csak köpködve veszik szájukra a nevét, és ezt igen gyakran teszik. Mondom, szavazók és újságírók egyaránt. Miközben a mai ellenzéknek az egyetlen olyan képviselője, aki képes távlatosan gondolkozni, aki profi politikus és a következőt én fényévekre látom tőle. Szerintem, aki Gyurcsánnyal magyarázza az ellenzék kudarcát, mondom még egyszer, az 16 éve Orbán foglya.

1681676010415.png
 

setni

Állandó Tag
Állandó Tag
Nos , Friderikusz már nem meghatározó média személyiség itthon. Ráadásul ha ellenzéki politikus mellé áll akkor nem is fog pozitív megszólalási helyet kapni. Vagyis csak ha megemlítik akkor egy Gyurcsányt támogató személyként hivatkoznak rá.
Ugyanúgy ahogy a többi közszereplő vagy színész, műsorvezető mint Vágó István, Gálvölgyi János stb...
Most azok fürdenek a dicsfényben akkor a Kádár rendszerben a hatalom ellen ágáltak....most meg a hatalom mellett mutatkoznak.
 

setni

Állandó Tag
Állandó Tag
Az hogy ki vagy mi a legjobb az nagyon objektív egy dolog. Az hogy igaza van az meg még jobban az.
Itt ebben a közösségben a túlnyomórész egyet ért ezzel a jellemzéssel.
Csakhogy amíg itthon nem ő képviseli a vélemények fősodrát addig ....
 
Oldal tetejére