Ha először jársz erre - néhány jótanács:

FLAMINGO témája a 'Film, színház, tánc' fórumban , 2010 November 26.

Témaállapot:
Not open for further replies.
 1. FLAMINGO

  FLAMINGO A KERESŐ MŰKÖDIK! Fórumvezető Kormányos

  Kedves Tag!

  Akár kezdő vagy, akár régi motoros, javaslom fusd át ezt a pár sort, hogy a
  Film, színház, tánc fórumban zökkenőmentes és tartalmas legyen az élet:

  Ha új vagy, akkor nagy valószínűséggel az üzenetek jó részét nem fogod látni, mert a lényeg, mint oly sok más területen - el van rejtve.


  Hogy feltáruljon a "kincsesbánya" néhány ÉRTELMES üzenetet kell küldened bármelyik témába (az állandó taggá váláshoz 20 üzenet kell, a sima rejtett tartalom megjelenéséhez csak 5).

  Azonban az értelmes üzenet ebben az esetben nem azt jelenti, hogy "de jó, hogy megtaláltam", vagy "köszi, pont erre vágytam"...stb. Erre az utóbbira amúgy is létezik a tetszik [​IMG] gomb. Ha ezt esetleg figyelmen kívül hagynád, a kormányos(ok) 2-3 vagy több napnyi "pihenővel jutalmazhatják", amit a szabályzat tanulmányozására fordíthatsz.

  Ha egy téma címében az van, hogy "fel-...le-...kérés a másik..." ez azt jelenti, hogy ide csak tartalommal bíró üzenetet tegyél fel. Hogy ez mi mindjárt kitérek rá:
  Az esetleges kérdés, kérés, hibajelzés máshová kell kerüljön, hogy az ilyen témák "vonalvezetése" tiszta maradjon. Az ilyen témák ugyanezen alfórumban (és valószínűleg kiemelt témaként) az adott alfórum első oldalán találhatók valahol.

  Az előbb jelzett tartalom egy adott mű címe, rövid tartalma,esetleges stáblistája és legfeljebb egy NEM TÚL NAGY méretű kép. (Tudom másutt máshogy van, de itt ennyire futja az ingyenes tárhelyből, ami csak számotokra ingyenes, de a CanadaHun tulaja keményen csenget érte minden hónapban.)
  És a lényeg: ha linket teszel hozzá - az a
  [​IMG]segítségével tedd.
  Valahogy így:
  (HIDE)http://canadahun.com/forum/newreply.php?do=postreply&t=20274 (/HIDE)
  (Csak a HIDE szögletes zárójelben de, ha lent ezt a kódot alkalmazom nem fogják a mintát az újak látni.)

  Kód:
  http://canadahun.com/forum/showthread.php?26618-Ha-el%C5%91sz%C3%B6r-j%C3%A1rsz-erre-n%C3%A9h%C3%A1ny-j%C3%B3tan%C3%A1cs&p=2605635#post2605635
  (Ez egyébként ez az üzenet.)
  De mielőtt feltöltesz, keress rá, hogy nem tette-e már fel valaki ugyanazt.


  Ha hibát észlelsz, a beidéz gombbal jelezd, hogy melyik üzenetre vonatkozik, mert az például, hogy " a 3. rész hiányzik vagy rossz" kb. 10000 üzenetre lehet érvényes csak itt ebben az alfórumban.
  Ha gyakorlott vagy, akkor ezt a
  Segítségkérés - nyújtás, hibajelzés-ben jelezd.
  Ha nem tudod hogy kell, akkor hagyd az eredetiben és a kormányos átteszi. Vagyis ne csodálkozz, ha a tegnapi üzeneted egy másik témában találod. Megjegyzem a választ is ott kell keresni, ha kapsz rá. Mert egy fél évvel ezelőtti hozzászólás gazdája már lehet, hogy itt hagyott minket és a linkje is elhalt. akkor az egyetlen lehetőség a moderátor gombbal (az üzenetek alján a fekete háromszög a felkiáltójellel) a kormányosnak jelezni, aki törli a hibás üzenetet. Ez egyébként a CanadaHun egészére érvényes.
  [​IMG]
  Mivel a tagság több mint negyedmilliós, a világ minden tájáról, ezért lehetséges, hogy a jelzésedre válasz csak egy-két nap múltán érkezik, mert mondjuk Te Kanadából írsz és Ausztráliából reagálnak rá. Vagyis légy türelmes.

  Ha már említettem. ekkora taglétszám mellett óhatatlan, hogy valaki ne hibázzon (még én is hibázhatok
  ;)). A rossz helyre került, vagy hibás üzenetet a küldője egy napon belül javíthatja, vagy akár törölheti is. Ha a gyakorlottabb tagok egy "szolid" privát üzenettel ezt jelzik az üzenet küldőjének és az rendben reagál rá, az számunkra a fórum ideális működését jelenti, mert magunknak építjük a Ti segítségetekkel.
  Ha a tag netán "értetlenkedne" vagy "rosszindulatúan állna hozzá", akkor természetesen létezik ennek kivédésére megfelelő eszköz a CanadaHun vezetése kezében és élni is fog vele, de lehetőséget mindenkinek adni kell a szabályok elsajátítására. Igaz nem vagyok fenn 24 órában a CH-n, csak napközben általában, de igyekszem a jelzéseket mielőbb feldolgozni.

  Remélem, hogy a magyar nyelv által közvetített kultúrtevékenység a mi fórumunk által is gyarapodni fog.

  Premier és premier előtti filmek, mesék kirakása TILOS!
   
  Utoljára módosítva: 2014 Január 28
 2. FLAMINGO

  FLAMINGO A KERESŐ MŰKÖDIK! Fórumvezető Kormányos

  Tisztelt Tagok!

  Az utóbbi időkben, főleg az új tagok szokásává vált, hogy egy hibás üzenetnél nem a kormányos felé jeleznek a jelentő gombbal (a post alatt jobbra), hanem beírnak a témába, hogy "figyu, nyom'má" fel még1szer".
  Mindez szép és jó, azaz nem szép, mert off-okkal csúfítja a témát és nem jó, mert lehet, hogy az adott üzenet beírója már rég nincs a tagjaink között, vagy az adott anyagot már rég el is felejtette.
  Ahogyan már többször jeleztem: a tárhelyek nem tárolnak az idők végezetéig, ezért, ha bárki halott információs linket talál, akkor vagy ír egy privit az üzenet beírójának, vagy jelzi a jelentő gombbal és az üzenet törlésre kerül.
   
  orchidea662010 kedveli ezt.
 3. FLAMINGO

  FLAMINGO A KERESŐ MŰKÖDIK! Fórumvezető Kormányos

  Az itteni nyitó üzenet 2. mondatát kérném a még nem állandó tagok olvassák már el!

  Köszönöm.


  Ha esetleg bonyolult lenne megtalálni:


  Ha új vagy, akkor nagy valószínűséggel az üzenetek jó részét nem fogod látni, mert a lényeg, mint oly sok más területen - el van rejtve.

  Ehhez annyi kiegészítés, ami egyébként a szabályzatban is benne van (csak azt ugye el kellene olvasni) - amíg nem érted el az állandó státuszt, addig hiába is nyomogatsz.
   
  Georgina Bojana kedveli ezt.
 4. FLAMINGO

  FLAMINGO A KERESŐ MŰKÖDIK! Fórumvezető Kormányos

  Georgina Bojana kedveli ezt.
Témaállapot:
Not open for further replies.

Megosztás