Hírek Halálra fagyva találtak négy embert az amerikai-kanadai határon

Holtan találtak négy embert, köztük egy csecsemőt is az amerikai-kanadai határ közelében. Az indiai állampolgárok egy másik csoporttal indultak útnak, de elszakadtak tőlük és megfagytak.

Négy embert találtak holtan a hatóságok szerdán a kanadai Emersontól mintegy 10 kilométerre. Az áldozatok között van egy tindészer és egy csecsemő is .

A hatóságok szerint az indiai állampolgárok egy másik ötfős csoporttal indulhattak útnak, hogy átlépjék a katárt, de elszakadtak egymástól. Az eset idején éppen hóvihar tombolt a környéken, a Kanadai Királyi Lovasrendőrség illetékese szerint az áldozatok megfagytak.

A másik ötfős csoportot Minnesotában tartóztatták fel. Az egyiküknél egy hátizsák volt, benne gyerekruhákkal. A tulajdonos azt mondta, hogy ezek a ruhák egy négyfős családé, akiktől az éjszaka folyamán elszakadtak. A csoport tagjai arról számoltak be, hogy körülbelül 11 órája gyalogoltak már, amikor megállították őket. Ebből a csoportól is ketten súlyos sérüléseket szereztek, egyiküknek vélhetően amputálni kell majd a kezét.

Az üggyel kapcsolatban az amerikai hatóságok őrizetbe vettek egy floridai férfit. Steve Shand furgonját annak a helynek a közelében állították meg, ahol az ötfős csoportot megtalálták, a raktérben pedig két indiai állampolgár utazott, akik jogos tartózkodásukat nem tudták igazolni. A furgonban emellett vízet és élelmiszercsomagokat is találtak.
Shandot embercsempészéssel vádolják, hétfőn áll majd bíróság elé, vallomást nem tett.

A Kanadai Királyi Lovasrendőrség illetékese az üggyel kapcsolatban hangsúlyozta, hogy senki ne próbálkozzon a határon való átkeléssel, mert ez életveszélyes, és ne higgyenek azoknak, akik biztonságos átkelést ígérnek.

1642837152059.png
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,835
Tagok
615,337
Legújabb tagunk
dublikaty_leKt
Oldal tetejére