Hashajtóval buktatták le a drognyelőt

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2012 December 4.

Melitta - 2012 December 4, 18:55
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  kokain.jpg

  Az odesszai férfi italába a repülőn keverte bele a szert titokban az őt figyelő nyomozó, majd várta, hogy lebuktassa magát.  A 34 éves, büntetett előéletű férfit a bűnüldöző szervek már régóta figyelték kábítószer-csempészés gyanújával, ám eddig egyszer sem tudták tetten érni. Ezért egy ügynököt állítottak rá, aki az amszterdami repülőtértől követte a feltételezett drogfutárt. Az Odesszába tartó repülőgépen aztán – egy alkalmas pillanatban – tekintélyes mennyiségű hashajtót kevert a drogcsempész teájába.


  A futáron már a leszálláskor kiütköztek az első baljós jelek. Abban a hitben, hogy vérhassal fertőződött, a rémült férfi a reptérről azonnal a legközelebbi kórházba vitette magát, ahol hosszú, de tartalmas „szülés” során 28 darab, kokainnal teli kapszulának adott életet. A lesben álló rendőrök még azon melegében őrizetbe vették.


  Mint kiderült, a Hollandiában lenyelt kapszulák összesen 300 gramm kokaint tartalmaztak. Az ukrán feketepiacon grammjáért 200 dollárt is megadnak. A pórul járt drogfutár ellen bűnvádi eljárás indult.
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2012 December 4.

Megosztás