Hírek Helikopterrel próbáltak kimenteni egy elmerült autóst a Niagara-vízesésnél

December 8-án, szerdán figyeltek fel egy elmerült autóra a Niagara-vízesésnél. Az amerikai parti őrség megkezdte a mentőakciót, egyik búvárát helikopterről kellett leereszteni, hogy hozzáférjen az autóhoz, és kihúzza annak utasát. Egy hatvanas éveiben járó nő holttestét találták.


Egy gyalogos híd közelében járókelők figyeltek fel arra, hogy egy autó sodródik Niagara-vízesés partjainál, csak a teteje látszott ki. Miután a rendőrség egy drón segítségével megállapította, hogy az autóban tartózkodik még valaki, megkezdték a mentőakciót.
A közösségi médiában közzétett videókon és képeken látható, amint a parti őrség búvára, Derrian Duryea az erős széllel és a vízzel szemben küzd, hogy bejusson a fekete kocsiba az utasoldalon keresztül. Mindössze két percet töltött az autóban, majd jelzett a helikopter irányítójának, hogy emelje fel a mozdulatlan sofőrrel együtt. A mentést végzők elmondták, hogy soha nem végeztek akciót ennyire közel a vízeséshez.


A hatóságok szerint a nő környéken lakott, nevét a hozzátartozók értesítéséig nem hozták nyilvánosságra. A nyomozók megpróbálják kideríteni, hogy az autó véletlenül vagy szándékosan került-e a vízbe. Egyik lehetőséget sem vetették el, az utak csúszósak voltak a havazások miatt, de az sem kizárt, hogy szándékosan hajtott a folyóba. A Niagara-vízesés ugyanis vonzza a vakmerőket, akik otthon összetákolt szerkezetekkel, a halált kicselezve próbálják meghódítani a Niagara hullámait, míg sokan öngyilkossági szándékkal hajtanak bele a folyóba.


Kaiser Orsolya


niagara.jpg
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Tempel wrote on Bucskó Adrienn's profile.
Tart még a 20 hozzászólás menete?
Tempel wrote on Bucskó Adrienn's profile.
Ez tetszik
Zsengi wrote on doki104's profile.
Kedves Doki!

Ajánlom figyelmedbe a szabályzatot!


Köszönöm
Sziasztok!Keresném a Korall együttes Sötét hajó c. dalát,és az Eddától a Nevesincs lányt.Köszönöm!
vorosmart wrote on sziporka78's profile.
Köszönöm szépen az új fordítást, jó hétvégém lesz.

Statisztikák

Témák
37,256
Üzenet
4,573,845
Tagok
601,114
Legújabb tagunk
Tygris
Oldal tetejére