Hírek Helikopterrel próbáltak kimenteni egy elmerült autóst a Niagara-vízesésnél

December 8-án, szerdán figyeltek fel egy elmerült autóra a Niagara-vízesésnél. Az amerikai parti őrség megkezdte a mentőakciót, egyik búvárát helikopterről kellett leereszteni, hogy hozzáférjen az autóhoz, és kihúzza annak utasát. Egy hatvanas éveiben járó nő holttestét találták.


Egy gyalogos híd közelében járókelők figyeltek fel arra, hogy egy autó sodródik Niagara-vízesés partjainál, csak a teteje látszott ki. Miután a rendőrség egy drón segítségével megállapította, hogy az autóban tartózkodik még valaki, megkezdték a mentőakciót.
A közösségi médiában közzétett videókon és képeken látható, amint a parti őrség búvára, Derrian Duryea az erős széllel és a vízzel szemben küzd, hogy bejusson a fekete kocsiba az utasoldalon keresztül. Mindössze két percet töltött az autóban, majd jelzett a helikopter irányítójának, hogy emelje fel a mozdulatlan sofőrrel együtt. A mentést végzők elmondták, hogy soha nem végeztek akciót ennyire közel a vízeséshez.


A hatóságok szerint a nő környéken lakott, nevét a hozzátartozók értesítéséig nem hozták nyilvánosságra. A nyomozók megpróbálják kideríteni, hogy az autó véletlenül vagy szándékosan került-e a vízbe. Egyik lehetőséget sem vetették el, az utak csúszósak voltak a havazások miatt, de az sem kizárt, hogy szándékosan hajtott a folyóba. A Niagara-vízesés ugyanis vonzza a vakmerőket, akik otthon összetákolt szerkezetekkel, a halált kicselezve próbálják meghódítani a Niagara hullámait, míg sokan öngyilkossági szándékkal hajtanak bele a folyóba.


Kaiser Orsolya


niagara.jpg
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

joesea wrote on kevidiak's profile.
Helló!
Butcher - Fehér éjjel (Dresden akták 09) nincs meg véletlenül ebookban?
Köszönöm!
Joe
berczineani wrote on Ajuda67's profile.
Kedves Ajuda! Köszönet minden fordításodért. Csodálatos. Nemrégiben felfedeztem egy oldalt ahol is sok sok könyv magtalálható ( angolul). Christine Feehan több sorozata is. Szerintem sokakat érdekelhet. A Kárpátok vámpírjai 35 rész is fent van. címe Sötét tarot. Sandu és Adalasia története.
Kiss Tibor Miklós wrote on Melitta's profile.
Kedves Melitta! Érdeklődöm, miért nem reagál senki , ha kérek kottát a "kotta, akkord ,dalszövegek oldalon. Korábban flottul" működött. Lehet , hogy köze van ,ahhoz hogy megváltoztattam az E-mail címem. Nem az van amivel ide regisztráltam: Kérlek segíts, mert a zenei előmenetelem az oldal nélkül visszafejlődik/szaxofon/ Előre is köszönettel Kiss Tibor /bocs a nyafogásért
Sziasztok!Nincsen meg valakinek véletlenül Dianne Duvall Halhatatlan őrzők sorozata?
aszinész wrote on Melitta's profile.
Szia. Melitta, Kérhetnélek, hogy a lenti link témáról is feltennél egy cikket.

Statisztikák

Témák
37,169
Üzenet
4,557,002
Tagok
600,348
Legújabb tagunk
Csitári Piroska
Oldal tetejére