Hiányzó nemzetek hangjainak pótlása videojátékhoz - vállalkozó szellemű embereket keresek

AVR

Új tag
Üdv! Először vagyok itt, jelenleg idegen nyelvi fórumról vállalkozó embereket keresve.
Keresőben hasonló témát sajnos nem találtam, ha mégis van, Melitta moderátort kérem szépen, "most az egyszer" helyezze át. :rolleyes:

A lényeg:
Egy körökre osztott háborús/stratégiai videojátékhoz szeretnék (szerettem volna, de készet nem találtam) az egyes európai nemzetek nyelvén szóló úm. hangcsomagokat csinálni... csakhát én magam össz-vissz az angolt és a németet beszélem, barátaim (alias játékos társaim) közül pedig még ketten a franciát, de ezek a nyelvek (beleértve a magyart) már megvannak (eredetileg is a játékban). A játékban viszont elég sok nemzet hangját nem vitték még fel. Pedig szerintünk nagy poén lenne; ennek az ötlete igazából pont akkor merült fel, amikor mindenki az egyik Magyarországgal határos országot képviselte volna, s mindenki mindenki ellen "hadba állt" volna a saját országával.

A kérdést itt már kiírtam, részleteiben ott olvasható, hogy milyen segítségre lenne szükségünk:
Gyakorikerdesek.hu - vállalkozó szellemű ember kerestetik (idegen nyelv, szinkron)

Röviden itt is leírom a konkrétumokat:
58 "harci" rövidebb kifejezéshez, mondathoz, felszólaláshoz kéne az adott nyelvhez frappáns fordítást/megfelelőt/beszólást találni, úgy mint pl.:
  • "Tűz az ellenre!!"
  • "Mi lesz már?!"
  • "Áruló!!!"
  • "Kipurcant!"
  • "Mellé a találat."
  • "Győzelem!!!"
  • stb.
...és ezeket mikrofonba számítógépen egy hangfájlba felmondani. Utána mi megvágnánk, a megfelelő fájlokba/formátumokba kiírnánk, ill. "bevarázsolnánk" a játékba (nemzeti zászlóval és a himnusszal együtt). Esetleg ha az illető beleegyezik, egy videojátékos fórumba feltöltenénk - hátha vannak olyanok rajtunk kívül, akik majd ugyanezt keresnék -, de elsősorban a saját magunk szórakoztatására játszanánk vele.
Anyagi vonatkozása - ahogy látszik - semmilyen oldalról nem lenne a dolognak, tehát sajnos mi se tudunk ilyet felkínálni (főleg, hogy egyikünknek sincs még bankszámlája) - esetleg ha az illető Pécsi, meghívnánk egy sörre -, így csakis olyat keresünk, aki hobbiként tudná és vállalná nekünk a segítségnyújtást a nyelvtudásával és a hangjával.

Megköszönnénk minden segítséget, így azt is, ha megfelelő fórumokat, internetes közösséget ajánlanátok, ahhol embereket tudunk keresni ehhez a projecthez.

Jelenleg Ukrán nyelvet szeretnénk felvinni a játékba; De rengeteg más nyelv is (Európai is) máig hiányzik a játékból (így jó eséllyel sokféle nyelvtudás és hang jól jönnek).

Előre is köszönöm!
 
Oldal tetejére