Hihetetlen, amit a bíró mondott a bíróságon az elítéltnek mindenki előtt!

Ilyen büntetésekről még csak mesében hallottál! Itt az új Mátyás király!
„Maga egy velejéig gonosz ember!” - mondta Michael E. Cicconetti, bíró az előtte bilincsben álló, ítéletre váró férfinak. „Visszataszító, és beteg! Amit tett, az nem emberhez méltó! És hogy kidobnám-e legszívesebben egy kukába? Igen, oda való!”


Már említeni sem kell, hogy a férfit bűnösnek ítélték állat ellen elkövetett kegyetlenség miatt, miután bevallotta, hogy kidobott egy kutyát 6. emeleti lakásának ablakán május 3-án. Egy építkező brigád találta meg az állatot egy szemétgyűjtőben, akik azonnal értesítették a rendőrséget. A férfit hamarosan felkutatták és letartoztatták.

A 23 éves Ohio-i lakos elmondta, hogy azért ölte meg a labrador és pitbull keveréket, mert az ágyán keresztül ment a fürdőszobába.

A szókimondó bíró kreatív ítéleteiről és büntetéseiről is ismert, amikkel az ilyenfajta elítélteket sújtja, szándékosan tanulságos és megalázó helyzetbe hozva őket. Jelen esetben azonban nem tudott élni ezzel a lehetőséggel, mert az elkövető büntetlen előéletű volt.

Más esetben Cicconetti híres sajátos büntetéseiről, amik nem mindig keresztényiek, de tanulságosak és kreatívak, ráadásul hatékonyak a statisztika szerint. Amióta ő osztogatja az igazságot, több mint 10 éve, jelentősen csökkent a visszaesők, újra elkövetők száma!

Egy alkalommal, amikor egy nő magára hagyott meghalni beteg cicákat, arra ítélte, hogy egyedül, élelem és víz nélkül töltsön el egy éjszakát az erdő közepén.

Egy másik alkalommal, amikor valakit töltött fegyverrel kaptak el, elparancsolta a helyi hullaházba egy egész napig halottakat nézni.

Amikor valaki disznónak nevezett egy rendőr tisztet, egy élő disznó mellett kellett álldogálni egy táblával, amin egy nyíl mutatott a disznó felé: „Ez nem egy rendőr!”

A bíró így nyilatkozott:

„Unom, hogy emberek jönnek ide a bíróságra, aztán mentális zavarra hivatkoznak, majd kénytelenek vagyunk felmenteni őket. Megfizetik a bírságot és kész. Hova viszi ez a bíróságot? Én tudom, mit akarok csinálni, és azt is, hogy nem lehet megmenteni mindenkit. Van aki egyszerűen gonosz.”

biro3.jpeg
 
Inkább legyen ilyen talpraesett, fifikás a bíró pajtás. A sharia ellen miért nem szólalsz fel? Lehet, hogy off-topic megjegyzésnek tűnik, de nem az. Gondold végig logikusan, itt Magyarországon egy állatkínzási ügyben több éves szabadságvesztés is kiszabható, egy a sharia törvényeit elismerő országban a házasságtörést simán kövezéssel, csonkítással, és botozással is büntetik, ne haragudj kissé álszentnek érzem, hogy az ilyen ítéletek ellen tiltakozol. Sok sok ember boldogan álldogálna akár két napot is röfipajtás mellett, vagy menne erdőbe, vagy hullaházba, minthogy bevállaljon egy borsos pénzbüntetést, vagy éveket. (A töltött fegyverért egyes bírók éveket mázsálnak, és ha véletlenül elsül, a tulajdonos egy életen át cipelheti a lelkiismeretében az kkozott sérülést, vagy halált)
Mi ebben az álszentség? A demokrácia bajnokaként tetszelgő USA-tól ez kissé furcsa, míg egy muzulmán országtól teljesen természetes a sharia. Ők lélekben a középkorban élnek. Nem várok mást egy muzulmán országtól, mint nyilvános kivégzést, asszonyagyonverést, stb. Mit hőbölögjek ellene? Fogalmuk sincs a demokráciáról, emberi jogokról. De az USA.....?
 
Mi ebben az álszentség? A demokrácia bajnokaként tetszelgő USA-tól ez kissé furcsa, míg egy muzulmán országtól teljesen természetes a sharia. Ők lélekben a középkorban élnek. Nem várok mást egy muzulmán országtól, mint nyilvános kivégzést, asszonyagyonverést, stb. Mit hőbölögjek ellene? Fogalmuk sincs a demokráciáról, emberi jogokról. De az USA.....?
Ja tényleg, most hogy így mondod, tényleg a demokrácia úgymond bajnoka ;-) a kisebbségek egyenlősége (főleg az afro-amerikaiaké) a női egyenjogúság, az utolsók között kaptak szavazati jogot az országok között (bár ezt lehet, hogy rosszul tudom) az USA semmi más, mint egy nagyra nőtt hisztis gyerek, minden kell neki, azonnal, és ha szép szóra nem kapja meg, akkor a komplett erejét (a hadi, hirszerzési, és politikai súlyát, erejét, hatalmát) latba vetve mindent megtesz érte. Nem tisztelem az USA-t, álszent vagyis inkább hamis próféta képe él bennem róla. Örülök neki, hogy legalább néhány ilyen bíró, vagy igazságszolgáltatásban dolgozó ember is van a bürokratikus útvesztőjükben
 
Lehet, hogy ebben igazad van, de nem játszhatunk Istent. Amúgy sokszor csak azt lehet megalázni aki hagyja. Én éhségsztrájkba kezdenék, nem fognék táblát, egyszóval nem tennék semmi olyant, amit megalázónak, stb éreznék. Tudod, én sokszor azt se értem, hogyan lehet az, hogy dzsihadisták letérdeltetnek embereket, majd kivégzik őket. Miért hagyják? Én megpróbálnám legalább megharapni a kivégzőm mielőtt végez velem. Inkább kilátástalan harc, mint butabarom halál. Egész életemben szembe mentem. Nem tehetek róla, szeretem, ha szembe fúj a szél. Még akkor is, ha gyakran pisis lett a nadrágom. :)


nézd itt most konkrétan annyiról van szó, hogy egy bűntettet elkövetőt "szégyenítene meg" a bíró - ha te elkövetnél egy bűncselekményt, akkor is szembe mennél? semmi nem szólalna meg benned, hogy "ember, hát olyat tettél amit nem szabad? ami nem emberhez méltó?" még rejtve hátul az agyadban sem villanna egy kis világosság, hogy ez a "büntetés" bizony jogos?
 
nézd itt most konkrétan annyiról van szó, hogy egy bűntettet elkövetőt "szégyenítene meg" a bíró - ha te elkövetnél egy bűncselekményt, akkor is szembe mennél? semmi nem szólalna meg benned, hogy "ember, hát olyat tettél amit nem szabad? ami nem emberhez méltó?" még rejtve hátul az agyadban sem villanna egy kis világosság, hogy ez a "büntetés" bizony jogos?
Nos szembe mennék, ha nem bánnám meg. Elfogadnám, hogy balfék vagyok mert elkaptak(sz..r ügy), ezért bünti jár. De nem tűrném a megalázást. Végezzenek ki, stb. De ha nem bánom meg az első adandó alkalommal szökni próbálnék, s megtámadnám az őrźőim. (Halálos ítéletnél - bár ilyen errefelé nincs - simán megtámadnám a fegyveres őreim kockáztatva, hogy lelőnek. Legalábbis így érzem most. Hogy a valóságban, hogyan lenne, remélem sohase derül ki. :) )
Ha megbánom a bűnöm, kicsit más a szitu, mást nem veszélyeztetnék az ellenállásommal, de ellenállnék, ha úgy ítélem meg, a bünti nem szolgál mást, csak megalázást. Az a helyzet, fiatal koromban se nagyon hajlott a derekam, s ahogy öregszek ez csak rosszabbodik. :)
 
Meg rossz az étel, és az ellátás. Szörnyű, hogy egy ennyire elveteműlt ember ilyen lehetőséget kap, emlitette valaki a magyar börtön körülményeket, no én ezt az embert áthelyeztetném egy ilyen Balkáni helyre hadd bűnhődjön.
Ennél rosszabb helyzetbe, csak a magyar kórházakba kerülne. Max itt kisebb eséllyel fájdulna meg a fenekem. :)
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Meanikó wrote on lucica's profile.
Sziasztok! 6.-os Mozaik történelem munkafüzet megoldását keresem. Valaki elküldené?
eddy56 wrote on Búza Mihály's profile.
Ha adsz emai8lcimet mobi-ban el tudom kuldeni a Sebzett nagyvadakat, és az Oxen trilogia befejezo reszet is
Holdviola Anna wrote on ovoneni73's profile.
Szia! Nincs véletlenül öltözködés (télen, nyáron, tavasszal, ősszel) c. foglalkozásterved? Előre is köszönöm :)
Sziasztok! Nincs valakinek véletlenül öltözködés télen, vagy ősszel, tavasszal nyáron foglalkozásterve? Előre is köszönöm :)
KIS DIÁKOKNAK KÉSZÍTETTEM OKTATÁSI SEGÉDLETEKET. EZEKET KÜLDENÉM HA VAN RÁ IGÉNY. I-IV-IG OSZTÁLYOSOK RÉSZÉRE.
KÜLDÖK EGY MINTÁT AZ IDŐRŐL. MIÉRT 24 ÓRA? MIÉRT A2 HÓNAP?

Statisztikák

Témák
36,394
Üzenet
4,387,240
Tagok
590,118
Legújabb tagunk
Fenyo Robert
Oldal tetejére