Hivatalos jegyzőkönyvbe mondta a kormányablak, hogy nincs pénze vécépapírr

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 Május 24.

Melitta - 2019 Május 24, 14:00
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Olvasónk ügyeket intézni ment be csütörtök reggel a Győri Járási Hivatal Kormányablak Főosztályára. Itt lehet például személyit, útlevelet, jogsit intézni, bejelenteni a lakcím változását.

  Azt nem tudjuk, hogy sikeres volt-e olvasónk elintéznivalója, vagy, hogy egyáltalán mi volt az, azt viszont igen, hogy ügyintézés közben el kellett intéznie valami mást is, ezért aztán bement a kormányablak mellékhelyiségébe.

  Innen viszont biztosan nem távozott elégedetten.


  Ahogy azt az Indexnek küldött üzenete is nyomatékosítja:

  Alulírott, ezt tapasztalta a kormányzati ügyintézés során! XXI. század. Európai Parlamenti választások előtt! Mit akarunk. Ez abszurdum.

  A sérelem tárgya, hogy a Győri Járási Hivatal Kormányablakának vécéjében olvasónk nem talált sem vécépapírt, sem szappant, de még kéztörlőt sem.

  Csoda, hogy van víz!

  – jegyezte meg egy ponton.

  A legtöbben valószínűleg legyintenénk erre a hiányosságra, hiszen lássuk be, naponta találkozhatunk hasonlóval. De nem így az öntudatos olvasónk!

  Pecsétes, főosztályvezetői aláírással ellátott jegyzőkönyvet készíttetett ott helyben.

  Mindehhez pedig egy képet is csatolt nekünk.

  [​IMG]
  WC papír hiányról készült jegyzőkönyv
  Fotó: Olvasói fotó / Index
  Amikor pedig olvasónk azt sérelmezte, hogy a betévedő polgároknak nem, csak a kormányhivatal dolgozóinak van lehetősége és joga "kulturált módon elintézni ügyeiket (WC)", akkor a kormányablaktól egészen egyszerűen csak azt a választ kapta:

  korlátozottak a lehetőségeik, sajnos erre nincs keret.

  Így lett hivatalos papír arról, hogy a kormányablaknak nincs pénze vécépapírra.

  Index
   
  Vilus kedveli ezt.

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 Május 24.

  1. setni
   setni
   Csak így fog történni valami változás.
   Egyelőre valószínű hogy semmi..
   Először a fejekben kellene rendet rakni.
  2. gumelig
   gumelig
   Nagyon jól látod, semmi nem fog történni. Esetleg romlik. Egyik pesti kórházban a WC ülőke hiányzott, a kapaszkodó le volt törve, a papirtartó szintén, az ajtót nem lehetett bezárni. Biztos nem a takarító személyzet barbárkodott. Ők legfeljebb nem csinálnak semmit.
   setni kedveli ezt.
  3. setni
   setni
   De miért ilyenek az emberek?
   Miért rombolnak?
   Miért lopnak haza szinte mindent?
   Mintha nem gyógyulni mennének oda...
  4. csigafi
   csigafi
   Hát vannak olyan egyedek akik napi szinten lopkodnak ilyen nyilvános WC-kből papírt. Ellenük tenni semmit nem lehet mert a wc-ből távozott át motozni nem lehet.
   Nálunk egy bevásárló központban már nem tudom hányszor újították fel a wc-t mert sajnos sok vandál úgy tűnik odajár vergődni valami mindig össze van törve benne. Ha valaki ennyire nem tudja kezelni a dühét legalább másoknak ne okozzon kárt. Ha magába kárt tesz leszarom de kárt ne okozzon már másoknak primitív felfogása végett. A másik véglet a fiatal neveletlen tahok akinek az poén ha rombolnak és ezen nevetnek.
   Amúgy meg ez a cikk egy kabaré kinek van ideje ilyen marhaságokra, csak az időt rabolja azoktól akik fontosabb ügyet szeretnének elintézni.

Megosztás