Hobby:Kinek mi a hobbija

julianna58

Új tag
Sziasztok! Én csak most csatlakoztam hozzátok.Az én hobbim a gyöngyből virágfűzés, 3d origami hajtogatás, papír virág készítés, különböző textil állatkák varrása, gobelin varrás.
 

Maria87

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Az örök hobbym az olvasás, de most találtam mellé egy másikat.
Üvegfestő matricákat gyártok, de nem csak ablakra hanem pl. a hűtőre vagy a fürdőben a csempe is tele van már velük.:)
 

mesemondo

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Az én hobbim az éneklés, de azonkívül virágokat készítek gyöngyből, de bármilyen állatot is eltudok készíteni. Most új hobbim van az üvegfestés. Ezt az üveget anyumnak festettem születésnapjára és nagyon oda volt érte! :)
 

Csatolások

  • IMG0181A.jpg
    IMG0181A.jpg
    62 KB · Olvasás: 16

gmagdus

Állandó Tag
Állandó Tag
Az olvasás és a filmek mellett mindenféle kézműves alkotást szeretek, jelenleg a keresztszemes hímzés rabja vagyok. A következő amit szeretnék megtanulni a horgolás lesz :)
 

Hudzsolt78

Állandó Tag
Állandó Tag
olvasás, zene hallgatás, ha összeköltözök a párommal, akkor a mindennapi főzés és sütés, valamint minden kézművesség amihez semmilyen állati hozzávaló nem kell.
 

Ribizlis

Állandó Tag
Állandó Tag
legfőképp a rajz és a festészet. Ennek nyomait fel lehet fedezni az általam létrehozott fotóalbumban is. De emellett a fényképezés művészete is érdekel, több versenyen is neveztem már a képeimmel, valamit eddig 4 kiállításon vettem részt ebből egy kizárólag a saját műveimből állt.
De nagyon szeretek mindent ami az alkotáshoz kapcsolódik, recycling és minden barkácstéma érdekel, most jelenleg elkezdtem álomcsapdákat készíteni, de pár hete wc papír gurgulákból készítettem szortírozó állomást a grafit ceruzáimnak. és tervezek egy ugyanilyet a színes/akvarell ceruzáimnak és ecseteimnek is (csak gurgula kellene még :D )
 
Oldal tetejére