Hogy lehet telefonalni a netrol.

proder

Állandó Tag
Állandó Tag
www.freecall.com - ingyenes hívások

Sziasztok!

A www.freecall.com


oldalon láttam egy apró bejegyzést - mivel jópárszor használtam már az elmúlt hónapokban, ezért hadd írjam meg részletesebben a tapasztalatokat - a főoldalon beírva az összehozandó két vezetékes telefonszámot 00országhívó stb. formátumban (a beírólukak alatt is ott egy példa a nemzetközi formátumokra)

2 és fél perces INGYENES hívásokat lehet intézni országok között

minden további intézkedés, regisztráció, befizetés, programletöltés stb. NÉLKÜL.


Többször is működik egymás után is.

Ha befizet az ember nekik egy összeget, meg regisztrál, bejelentkezik, akkor egy órát is lehet beszélni hívásonként.

Pl. kb. 12,- eurót befizet, és van többféle variáció is, pl.

5-6 eurót rögtön levesznek belőle (bruttó/nettó összeg miatt írom így, meg mert most nincs előttem az olal), ezért viszont 60 napig, a telefonhívás kapcsolási díjként 5 centet számolnak, semmi mást (egy óra után megszakad, de lehet újra 5 centért hívni).

Ezért viszont egy órán át lehet csevegni. Aztán megszakad. Tehát kapcsolatonként 5 centet szednek le. Akkor is, ha csak megcsörgeti az ember és a túloldalon éppen nem veszik fel.

(ezért érdemes szerintem először a főoldalon kezdeni a telefonálást - teljesen ingyen - és ha otthon vannak a keresettek :) utána fölhívni őket a bejelentkezéssel, a befizett pár eurót fogyasztva és akkor nem szakad meg 2,5 percenként.




Vagy a másik variációban pl. magyarországi vezetékes (vagy német, vagy stb.stb.) hívható nettó 1 eurócent/percenként/megcsörgetett irányonként + 5 cent kapcsolási díj hívásonként.

-azért írom, hogy megcsörgetett irányonként, mert ha vezetékes számról vezetékesre telefonálunk, (tehát nem számítógép mikrofont használva - pl. jobb hangminőség elérése érdekében) akkor mindkét vezetékes telefonnál számolja az 1cent/perc díjat. Vagyis: 2 cent/perc + hívásonként 5 cent kapcsolási díj NETTÓ - bruttóban tehát valamivel TÖBB - de még így is szerintem szuper kedvezményes...




Magyar (és sok más országbeli) mobil kb. 13 eurócent percenként (nem esküszöm meg rá pontosan) + 5 cent hívásonként de mindez ott van az oldalukon pontosan - halvány oszlopban az igazából fizetendő bruttó díjakkal.

Persze nem csak Magyarországra, más országokba is lehet így telefonálni, ország-táblázataikat szépen át lehet böngészgetni.

5 cent egy sms küldése is.

Angol felületű az oldal.

A két szám beírása után hívás gombra katt.

elkezd csörögni az elsőként beírt szám. ott fölveszi az ember, és elkezd csörögni a hívottnál is. Egyszerű.

Nagyon jó! Vezetékesnél, mobil telcsi hívásnál is nagyon jó hangminőség.

Mégegyszer: 2,5 perceket ingyen lehet vezetékesről vezetékesre "próbahívásként" intézni!

www,freecall.com



Üdv!!
 

cica68

Állandó Tag
Állandó Tag
köszönöm szépen az ismertetést. Már én is használtam ,de nem tudtam róla ilyen részletességel.
 

Hahalman

Állandó Tag
Állandó Tag
Skypolni próbálok de nem sikerül!Segítség!
Attila,

Ugye azt te is belatod, hogy uzeneted tartalma alapjan nem igazan tudunk segiteni...:confused: Mert ugye, mivel is van konkretan bajod? A szoftware nem mukodik, vagy nem jelez a gep - vagy nem tudod mi az hogy szoftware...? ;) A variaciok szama kimerithetetlen, igy sokat segit, ha eloszor leirod mivel van konkretan problemad...
 

böbike

Állandó Tag
Állandó Tag
Aki már kipróbálta a skype fizetős részét, ahhoz lenne néhány kérdésem. Elovastam a tájékozatót, de némely dolog nem világos előttem.
Köszönöm, ha válaszoltok :)
 

böbike

Állandó Tag
Állandó Tag
En rendszeresen hasznalom a fizetos reszt. Mi a kerdesed?
Köszönöm a segítséged.
Sok helyen olvasom, hogy olcsón lehet telefonálni skype-ról. Az ártáblázatot nézve, úgy látom, ha vezetékes telefont hívok, akkor igaz.
Mobil hívásnál, lényegesen magasabb a dija, a magyar áraknál.
Ezt szeretném tudni, hogy jól látom e ?
 

Hahalman

Állandó Tag
Állandó Tag
En rendszeresen hasznalom a fizetos reszt. Mi a kerdesed?
Köszönöm a segítséged.
Sok helyen olvasom, hogy olcsón lehet telefonálni skype-ról. Az ártáblázatot nézve, úgy látom, ha vezetékes telefont hívok, akkor igaz.
Mobil hívásnál, lényegesen magasabb a dija, a magyar áraknál.
Ezt szeretném tudni, hogy jól látom e ?
Bobike, bocsi, de a tabla csak most jelezte hogy valaszoltal, pedig nyilvanvaloan 3 honapos az uzeneted.:(
A mobil valoban draga, es ez joforman kikerulhetetlen, ti. minden altalam ismert VOIP szolgaltato azon probal nagyot szakitani.

Hallottam egyrol, amelyik az itteni 416-tal kezdodo mobilszamokat 'hazinak' azonositja, s igy lehetove teszi hogy Mo-rol Skype-pal lehessen hivni itteni mobilokat a hagyomanyos alacsony aron, de sajnos nem emlekszem a nevere. Amint beugrik, ideteszem!
 

LogosIge

Állandó Tag
Állandó Tag
Az MSN ingyenes. A Logitech Fusion WebCam viszont olcsó - ahhoz képest hogy mennyibe kerűlt pár évvel ezelőtt. Ez egy nagyon jó webkamera. Mért ne lássa két ember egymást, pláne ha már régen elszakadtak egymástól? Viszont telefon hívásához a netről az egyik haverom a VOIP-ot használja - állítólag a jó ár miatt. Nem tudom hogy igaz e... Sőt, mintha arra is emlékeznék, hogy egy megadott óraszámig ingyenes.
 
JustVoip ugy mukszik hogy rateszel x zsozsot (x>12.5€ - 10+ado), es a feltolteskor kapsz 120 "freedays"-t, ami alatt a legtobb orszag vonalas szama hivhato. A ratett zsozso lebeszelheto pl. mobilra, a napok pedig halmozodnak, ugyhogy lehet gyujteni.
 

baliz

Új tag
Valaki segítsen!
Hogy működik a skype. Addig értem, hogy feltöltök x összeget és lebeszélem vonalas vagy mobilra. DE, azt mondják igényelhetek számot... No, EZT nem értem. Milyen számot és hogy használom azt a számot és mire???
Légyszi segítsetek, köszi!
 
Oldal tetejére