Horoszkop

dulifuli témája a 'Humoros írások' fórumban , 2004 Március 8.

 1. albac

  albac Állandó Tag

  Ahány horoszkópot olvastam eddig még mindegyikben azt olvastam, hogy az oroszlán uralkodó típus, de ez egyáltalán nem jellemző rám. Most két dolog lehetséges 1, az anyám rossz időpontban ment be a korházba szülni :D 2, vagy tényleg uralkodó típus vagyok csak eddig még nem jöttem rá:D
   
 2. Bordó

  Bordó Állandó Tag


  Szia

  Az nem biztos,hogy az Oroszlán jegyei Rád is vonatkoznak,mert lehet,hogy az aszcendesed az erősebb és ahhoz szükséges a születési dátumod és, hogy melyik órában születtél.
   
 3. I-Miaka

  I-Miaka Állandó Tag

  Én is oroszlán vagyok, de én kiharcoltam. (koraszülöttség) meg anyu is az. És tudjátok mi a fura? Ugyanazon a napon születtünk, csak 35 év különbségel. Vajon ennek van jelentősége?
   
 4. torresbaby

  torresbaby Állandó Tag

  vízöntő márciusi horoszkóp

  Vízöntő

  [​IMG]Minél többet aggódsz a pénz miatt, annál rosszabbul fogod érezni magadat. Természetesen nem lehet vezényszóra lazábbnak lenni, de jobb, ha a görcseidet lassan kezded elengedni. Be kell látnod végre, hogy nem rajtad múlik minden. Ha pedig így van, akkor nem lesz könnyebb semmi, ha te közben tönkre mész. Lehetőleg fogadd meg a régi tanácsot: „Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér!”! Vagyis ne kérj kölcsönt, hanem oldd meg a saját kereteid között! Most ne akarj nagyobb befektetést igénylő dolgot vásárolni! Ugyanakkor segíts, ha megkér valaki! Nem csak pénzzel segíthetsz. Az idődet, a tapasztalatodat, vagy az ismeretségedet is felajánlhatod. Jobb, ha megkérdezed, hogy mire van szüksége a másiknak. Így azt adhatod, amire vágyik. Más különben csak találgathatsz. És vagy eltalálod, vagy nem. Hónap végén nosztalgikus utazásban lehet részed, ha ellátogatsz egy régi, kedves helyre…
   
 5. Fügécske

  Fügécske Állandó Tag

  Kos

  Szerelem: Adj magadnak lehetőséget arra, hogy rád találjon a szerelem. Ne utasítsd vissza senki közeledését, fogadj el minden meghívást, az sem elképzelhetetlen, hogy egy régi kedves ismerős tűnik fel újra a színen. A párkapcsolatban élőkre nyugodt, kiegyensúlyozott időszak vár, elmélyülő érzelmekkel, közös tervek megalapozásával.
  Munka, anyagiak: Az új év sem engedi, hogy lazíts, erődet, energiádat és tudásodat is latba kell vetned, hogy megfelelj az új kihívásoknak. Ráadásul lehetnek a környezetedben olyanok, akik tőled függnek, így fontos, hogy ne csak magadért, hanem másokért is küzdj.
  Egészség: A komoly problémák elkerülnek januárban, legfeljebb a harmadik hét tartogathat némi náthával, lázzal együtt járó napokat, de gond nélkül átvészeled.
   
 6. gmj

  gmj Állandó Tag

  Ha még jár erre hozzáértő, írjon nekem valamit a bakokról. Én 69. 01.02-án toppantam ebbe az életembe délelőtt 10-kor Pesten. Előre is köszönöm!!
   
 7. Messua29

  Messua29 Állandó Tag

  ha én hinnék a horoszkópokban akkor már alig 14 évesen legalább 20 x elváltam volna s lenne már vagy egy tucat gyermekem ...
   
 8. Messua29

  Messua29 Állandó Tag

  az egyik ismerősöm meg 80.12.16 - án igazi tüzes nyilas, jah és amúgy a legjobb barátnőm, mert a nővérem, s nagyon bírom mert őszinte, s nyíltszívű, szenvedélyes, de szegényke nagyon nem szerencsés ami a szerelmet illeti ... valaki tud valami jó kis jóst? aki megtudná mondani a további sorsát? most nagyon elvan kenődve mert szakított a pasijával ... szegény mindig mellé fog ... :(
   
 9. Ducóka

  Ducóka Állandó Tag

  Volt már olyan hogy egy nap,több helyen is oilvastam és mindenhol mást írtak.
   
 10. timi69

  timi69 Állandó Tag

  A világ legjobb horoszkópját olvastam, nagyon jól szórakoztam. köszi
   
 11. AndiC

  AndiC Kormányos Fórumvezető Kormányos

  Kos [03.21.-04.20.]:
  Az új fővárosi gyorsétteremben megismert ételkínálat új távlatokat nyit táplálkozásában, kiszélesíti érzelemvilágát. Legyen elégedetlen önmagával, igyon többet.

  Bika [04.21.-05.21.]:
  Ne veszítse el hitét, győződjön meg előnyös tulajdonságairól, és gondolkodjon kevesebbet. Számolja ki, hány órát alszik!

  Ikrek [05.22.-06.21.]:
  Vagyonnyilatkozatában vallja be előző életét és három feleségét. Ne szégyellje, hogy hangya volt. Az egy jó állat.

  Rák [06.22.-07.22.]:
  A tervezett esküvőjének összköltsége meghaladja a lengyel gazdaság összköltségének egyharmadát. Legyen észnél, vásároljon aggregátort.

  Oroszlán [07.23.-08.23.]:
  Emelje meg bal lábfejét, tekintsen ki jobbra, majd húzza meg a kéziféket. Édesanyja mindig szeretni fogja.

  Szűz [08.24.-09.22.]:
  Lépjen ki a kutyaszarból, vesse papírra gondolatait, de ne írjon naplót. Legyen vidám és állatszerető.

  Mérleg [09.23.-10.23.]:
  Bizonyára túlértékeli képességeit, vegye észre a szomszédnál lévő sörétes puskát. Csípje meg a ménkű.

  Skorpió [10.24.-11.22.]:
  Partnere csalja önt. Védekezzen, nehogy elkapjon valamit. Jobb, ha holnap nem megy be munkahelyére, mert lomtalanítás lesz.

  Nyilas [11.23.-12.21.]:
  Ön egy vidám ember, vigyázzon erre, és ne kezdjen ki egy Skorpióval. Nézze sűrűbben az e-mailjeit.

  Bak [12.22.-01.20.]:
  A Szaturnusz és a Jupiter ütközésmentes zónájából érkező vaginális térhatások felizgatják fantáziáját a tevék iránt.

  Vízöntő [01.21.-02.18.]:
  Elégedetlen bejárónőjének órabérével. Azt gondolja, támogathatja a hajléktalanok politikai törekvéseit, de lássa be, ezt nem teheti.
  Halak [02.19.-03.20.]:
  Szentelje meg a japán vallásszabadságot, és lépjen be az indonéz, csuklyás rendbe. Kövesse a halak párzását, legyen vadászbombázó.

  <!-- eTarget ContextAd End --><!-- links.php: /www/index/hires/default/templates/links.php -->
   
  jsavage72 kedveli ezt.
 12. jsavage72

  jsavage72 Állandó Tag

  Best of horoszkóp :)

  Villanykörte horoszkóp


  Hány KOS kell egy villanykörte kicseréléséhez?
  - Csak egy! Talán valami nem tetszik?!


  Hány BIKA kell egy villanykörte kicseréléséhez?
  - Egy elég, csak győzd meg, hogy a régi, kiégett körte értéktelen, és ki kellene dobni!


  Hány IKREK kell egy villanykörte kicseréléséhez?
  - Kettő. Az egyik tartja a létrát, és összehajtogatja a vasalt ruhát, a másik kicseréli a körtét, és elkészíti a vacsorát.


  Hány RÁK kell egy villanykörte kicseréléséhez?
  - Egy, de csak akkor, ha nem tudja újra éleszteni a régit.


  Hány OROSZLÁN kell egy villanykorte kicseréléséhez?
  -30. Egy, hogy kicserélje, és 29, hogy ezt megtapsolja.


  Hány SZŰZ kell egy villanykörte kicseréléséhez?
  - Nagyjából 1.000.000 , - egymilliómodnyi hibalehetőséggel.


  Hány MÉRLEG kell egy villanykörte kicseréléséhez?
  - Hát . . . egy . . . vagyis . . . kettő . . . azaz, inkább mégis egy . . . vagy. . . talán mégis inkább kettő .. . ez így jó lesz válasznak? Egyáltalán, muszáj kicserélni azt a villanykörtét?


  Hány SKORPIÓ kell egy villanykörte kicseréléséhez?
  - SEHÁNY! A sötétség jó lesz!


  Hány NYILAS kell egy villanykörte kicseréléséhez?
  - Süt a nap, gyerek még az idő, előttünk még az egész élet, te pedig odabent egy ostoba kiégett villanykörtén rágódsz??


  Hány BAK kell egy villanykörte kicseréléséhez?
  - A válasz bizonytalan. Nincs elég információ megadva. Milyen magas a plafon? Milyen nagy a villanykörte? A legjobb lenne odamenni, és felügyelni az egész műveletet!


  Hány VÍZÖNTŐ kell egy villanykörte kicseréléséhez?
  - Egy se, de ha 10 vízöntő összejön, megszervezi a villanykörtekonferenciát, és feltalál egy új, forradalmi, ön-kicserélő fajtát!

  Hány HALAK kell egy villanykörte kicseréléséhez?
  - Villanykörte??? Miféle villanykörte???
   
  Szimbolicki kedveli ezt.
 13. jsavage72

  jsavage72 Állandó Tag

  Japán horoszkóp

  Mit jövendöl születési éved a japánok szerint?

  Hallott Ön már a japán horoszkópról? Ebben a miénktől merőben más kultúrában a horoszkóp is teljesen különbözik: a tizenkét jegy helyett mindössze kilenc mutatja az utat. A meghatározó itt nem a születésünk hónapja és napja, hanem a kínai horoszkóphoz hasonlóan a születés éve.
  A japán és a kínai horoszkóp sok tekintetben hasonlít egymásra, ugyanis a földrajzi közelség miatt Japán ki volt téve a kínai hatásnak mindenféle területen - írja egy, a japán kultúrával foglalkozó honlap.
  Ahhoz, hogy megtudjuk, milyen jellemzést kapunk magunkról a japán horoszkóp segítségével, csak születési évünkre van szükség.

  1. Ippaku - Fehér víz
  Az Ippaku szülöttei:
  1927, 1936, 1945, 1954, 1963, 1972, 1981, 1990, 1999, 2008
  Jellemzője: Igazi társasági lény, beszédes, aki eltitkolja szomorú gondolatait, vagy elrejti bánatát. Olyan, mint a víz: simogató, gyengéd, de rendelkezik kellő erővel és akarattal.
  Munka: Vezetői pozíció betöltésére alkalmas, kemény, gyakran hiányzik belőle a beosztottak iránti megértés.
  Szerelem: Szívesen van egyedül, és olyan partnerre vágyik, aki ezt megérti, nem telepszik rá. Ha egyszer döntött valaki mellett, akkor hű marad, de idővel birtoklóvá válik.

  2. Jikoku - Fekete föld
  Jikuku jegy szülöttei:
  1926, 1935, 1944, 1953, 1962, 1971, 1980, 1989, 1998, 2007
  Jellemzője: Széles látókörű, tájékozott, sokat tanul, de gyorsan felejt. Erős akaratú, makacs viselkedésű, tudatosan éli az életét, és a látszat ellenére mégsem felszínes.
  Munka: Szorgalmas, segítőkész, kiváló csapatjátékos, aki a közösség motorjává válik. Az egyedüllét elbizonytalanítja.
  Szerelem: Vonzó, tapintatos, de ha valami nagyon nem tetszik neki, azt őszintén megmondja. Hajlamos túlzásba vinni a gondoskodást, amitől partnere szinte fuldoklik.

  3. Sanpeki - Türkiz fa
  Sanpeki jegy szülöttei:
  1925, 1934, 1943, 1952, 1961, 1970, 1979, 1988, 1997, 2006
  Jellemzője: Stílusával, beszédmodorával, öltözködésével a figyelem középpontjában áll, és annak ellenére, hogy "nyomul", sokaknak szimpatikus.
  Munka: Képes mindig megújulni, tele van ötletekkel, de sajnos, hiányzik belőle a kitartás és a fegyelem, ezért nem mindent fejez be.
  Szerelem: Egyszerre vágyik mély kapcsolatra és szabadságra. Érzékeny, szeretetteljes és féltékeny. Gyakran korán házasodik, ezért fordul elő az életében néhány félrelépés.

  4. Shiroku - Zöld fa
  Shiroku jegy szülöttei:
  1924, 1933, 1942, 1951, 1960, 1969, 1978, 1987, 1996, 2005
  Jellemzője: Független, határozott, hipnotikus tekintetű, meggyőző képessége rendkívüli. A kemény stílus gyengéd lelket takar.
  Munka: Ha főnök, lojális a beosztottjaival, támogatja, és kiváló teljesítményre ösztönzi őket. Kreatív, de amikor nagyobb stressz éri, kapkod, és képtelen a részletekre figyelni.
  Szerelem: Vonzó, sármos személy, akinek mély a tekintete, és ártatlan a mosolya. Egyszerre ördögi és angyali, ettől olyan ellenállhatatlan. Hisz az igaz szerelemben és a romantikában.
  <!--##oldal_valt##-->
  5. Goo - Sárga föld
  Goo jegy szülöttei:
  1923, 1932, 1941, 1950, 1959, 1968, 1977, 1986, 1995, 2004
  Jellemzője: Vagy szeretni, vagy gyűlölni lehet őt, középút általában nincs. Karizmatikus személy, aki izgalmas életet él, tele van energiával, küzdő típus. Kissé felszínes, és időnként valóban képes a mély együttérzésre.
  Munka: Sokszínű, ezért sokféleképpen lehet őt motiválni. Ha valami nem sikerül azonnal, elveszíti a kedvét, a kritikát pedig nehezen viseli, talán még meg is könnyezi saját magát.
  Szerelem: Viharos, szenvedélyes, életének savát-borsát a kalandok, a flörtök jelentik. A hűség nem az erőssége, de az aktuális partnerét mindig szerelemmel szereti.

  6. Roppaku - Fehér fém
  Roppaku jegy szülöttei:
  1922, 1931, 1940, 1949, 1958, 1967, 1976, 1985, 1994, 2003
  Jellemzője: Kötelességtudó, a munkában és a családi életében egyaránt. Saját elképzeléseihez makacsul ragaszkodik. Imádja, ha rend és tisztaság van körülötte, igazságos, független, gyakran túlságosan kritikus önmagával szemben.
  Munka: Remekül tud egyedül dolgozni, ilyenkor igazán nagy teljesítményekre képes. Határozott céljai vannak, és ritkán enged beleszólást az elképzeléseibe.
  Szerelem: Mindennél fontosabb a család és a tiszta helyeztek. A partner- és a családi kapcsolatokban is ő viseli a nadrágot.

  7. Shichiseki - Vörös fém
  Shichiseki jegy szülöttei:
  1921, 1930, 1939, 1948, 1957, 1966, 1975, 1984, 1993, 2002
  Jellemzője: A tudás aurája lengi körül, úgy tűnik, mintha minden kérdésre ismerné a választ. Nagy népszerűségnek örvend, az évek során rengeteg tapasztalatot halmoz fel, amit szívesen átad másoknak.
  Munka: Kiváló diplomata, éles az esze, pompásan fejezi ki magát, és képes dönteni. Hibája, hogy ami nem érdekli, azzal nem foglalkozik, ha muszáj, akkor sem.
  Szerelem: Állandóan az igazit keresi, ezért sok kapcsolata van, viszonyai gyakran párhuzamosak. Fontos számára a család, de az élvezetek még fontosabbak, emiatt elhanyagolja szeretetteit.

  8. Happaku - Fehér föld
  Happaku jegy szülöttei:
  1920, 1929, 1938, 1947, 1956, 1965, 1974, 1983, 1992, 2001
  Jellemzője: Magabiztos, életében a legfontosabb a biztonság és a hagyományok ápolása. Hű barát, megbízható társ, de sajnos, gyakran beleüti az orrát mások dolgába.
  Munka: Szomjas a sikerre és az elismerésre. Ha stressz éri, határozatlanná, túlérzékennyé válik, könnyen megsértődik, és idegességében felemeli a hangját.
  Szerelem: Komolyan veszi a szerelmet, megértő és odafigyelő. Ha megtalálta az igazit, nem nehéz hűségesnek maradnia.

  9. Kyushi - Vörös tűz
  Kyushi jegy szülöttei:
  1919, 1928, 1937, 1946, 1955, 1964, 1973, 1982, 1991, 2000
  Jellemzője: Fantasztikus személyiség, aki talán még a hűtőszekrényt is el tudja adni az Északi-sarkon. Szenvedélyes, nyitott, vidám, modora gondtalanságot sugall, imádja a luxust és a hízelgést.
  Munka: Fogjuk meg, és vigyétek! Senki sem tud úgy lelkesíteni, mint ő. Elismeri mások munkáját, tehetségét, és nem esik nehezére a dicséret. Hibája, hogy először beszél, azután gondolkodik.
  Szerelem: Olyan partner mellett lehet boldog és teljesedhet ki, aki biztos támaszt nyújt. Aki higgadt, és képes egyensúlyt teremteni a kapcsolatban.
   
 14. jsavage72

  jsavage72 Állandó Tag

  Inka madárhoroszkóp

  Keselyű 03.21 - 04.20
  Csak magára gondol
  A Keselyű jóval erősebbek az átlagnál - testileg és lelkileg egyaránt. Mindig saját érdekeiket tekintik a legfontosabbnak igazi egoisták. Nem félnek viszont a kockázattól. Jobbára vezető személyiségek, imádnak másoknak parancsolni. Nem szívesen ismerik be tévedéseiket, de egy esetleges vereség sem jelent nagy tragédiát számukra. Könnyedén túlteszik magukat a kudarcokon, és máris a következő feladat felé fordulnak.
  Milyen partner?
  A szerelemben nincsenek gátlásai. Ha Ámor nyila eltalálja, nagyon szerelmes tud lenni. Érzelmeit nem titkolja, de kapcsolatai rendszerint nem tartanak sokáig, mert a szerelemben is önző: leginkább önmagára gondol, nem a partnerére. Azért ő sem reménytelen, ha felismeri hibáit képes megváltozni.
   
  Pulyka 04.21 - 05.21
  Mellette biztos, hogy nem kell szűkölködnünk
  Az inkák a Pulykát a bőség, a gazdagság és jóllakottság szimbólumának tekintették. Aki ebben az időszakban született, nyugodt és körültekintő személyiséggé fejlődik. Jellemzője a büszkeség és a tartás. A Pulykáktól igen sokan kérnek segítséget és tanácsot és ami még ennél is többet jelent: meg is fogadják azt. A Pulyka csak hosszas megfontolás után dönt, és ritkán változtatja a nézeteit. Mindig igazat mond.
  Milyen partner?
  A pulyka hűséges és kitartó partner, de rendkívül igényes. Épp olyan magas követelményeket támaszt magával, mint környezetével, partnerével szemben. Választottját alapos megfigyelésnek veti alá mielőtt rászánná magát a közeledésre. Nem szereti a zsákba macskát. Az otthona és a család, talán épp ezért, nagyon fontosak neki, és mindenben a legjobbat igyekszik biztosítani számukra.
   
  Papagáj 05.22 - 06.21
  Színes és hangos személyiség - mint a névadója
  Jellemző rá a kellemes modor, a humorérzék és az elevenség. Ő a társaság középpontja. Ez kedvére is van, hiszen a Papagáj nem szereti a magányt, viszont imádja, ha sok barát és ismerős veszi körül, akik csodálják fantáziáját, szellemességét. Hibája lehet a bőbeszédűség, a hiúság és a könnyelműség. Nemigen törődik a pénzzel, egyik napról a másikra él, de szerencséjére általában a sors kegyeltje, szinte mindent sikerül baj nélkül megúsznia.
  Milyen partner?
  Igazi kaland, de érzelmei gyakran felszínesek. Párjának gyakran van szüksége ügyességre és diplomáciai érzékre, ha meg akarja őt tartani.
   
  Fürj 06.22 - 07.22
  Igazi tyúkanyó, tyúkapó
  Szerénység, jólelkűség, egyenesség és a áldozatkészség jellemzi. Senki sem képes úgy gondoskodni otthonáról és a családjáról, mint a fürj jegyében született ember. Ügyes és gyakorlatias, nincs sok hibája. Néha zsörtölődik, de könnyű leszerelni, ha igazat adunk neki. Képes nagyon keményen dolgozni azért, hogy megfelelő körülményeket biztosítson családjának.
  Milyen partner?
  Született otthonülő. Nem vágyik a nagyvilágba - inkább papucsot húz, és kényelmesen elhelyezkedik a fotelben. Imádja a gyerekeket, akikkel szemben megértő és türelmes. Szívesen kényezteti őket is, párját is. Papagájok kíméljenek!
   
  Albatrosz 07.23 - 08.22
  Kalandra fel!
  Élete rendszerint kalandokkal és veszélyekkel teli, de ezeket általában baj nélkül átvészeli. Bátor, vagány, merész, és nem ijed meg semmilyen nehézségtől. Javíthatatlan optimista, aki életörömével másokat is magával ragad, így mindig rengeteg barát veszi körül. Gyűlöli az egyhangúságot. Talán ezért is szereti annyira a kalandos utazásokat ismeretlen vidékekre. Az albatrosz szívélyes, kedves, és nem túl igényes a hétköznapi életben.
  Milyen partner?
  Párja gyakran szemére veti, hogy nem törődik családjával, de elismeri, hogy ezt mással igyekszik pótolni: engesztelésképpen gyakran halmozza el családját ajándékokkal. Partnerére mindig úgy tekint, mintha éppen csak most kezdené az udvarlást, a hódítást.
   
  Tukán 08.23 - 09.22
  Egy hallgatag bölcs.
  A tukán a józan gondolkodás, az óvatosság és a bölcsesség szimbóluma. A tukán jegyű ember megfontolt, higgadt és korántsem mondható bőbeszédűnek. Megbízhatósága és szorgalmára lehet alapozni, a családi vagyont biztosan nem herdálja el, sőt, épp ellenkezőleg: megsokszorozza azt. Gyengéje az utazás. Annak érdekében, hogy útra kelhessen, sokszor még az észérveket is félreteszi.
  Milyen partner?
  Nem hősszerelmes alkat. Nem szentimentális és nem is szenvedélyes. Hűvös természetű, partnerére józanul tekint, konkrét előnyöket keres benne. Ha egyszer megházasodik, hűséges marad. Tiszteletben tarja a bevett szokásokat, hagyományokat, de nem berzenkedik a háztartásbeli kötelességek megosztásától sem. Eszerint neveli gyermekeit is.
   
  Kolibri 09.23 - 10.22
  Az életöröm megtestesítője
  Ez a piciny madár maga az életöröm, s a kolibri hozza a jó híreket is, az inkák szerint. Aki ebben a jegyben született, derűs, jóindulatú és barátságos. Mindent rózsaszínű szemüvegen keresztül lát, ami az élet legnehezebb pillanatain is átsegíti. Sok barátja van, és ő szívesen segít nekik. Szereti a szép ruhákat és a különleges ételeket. Nem takarékoskodik, de általában nincs is rászorulva.
  Milyen partner?
  Tökéletes - egy egész életre. Nagyra értékeli az élvezeteket. Szereti, ha kényeztetik és ha kényeztethet. Aki őt választja párjának, nagyon kényelmes és kellemes otthont talál majd magának mellette, amelyben nem hiányzik semmi a boldogsághoz.
   
  Héja 10.23 - 11.22
  Kirobbanó energia, lehengerlő fantázia.
  Az ebben a jegyben született emberek energikusak, bátrak, határozottak. A Héja kitartó és erős, de nem szereti a szürke hétköznapokat és az egyhangúságot. Nem mindig diplomatikus, nem tudja elrejteni érzelmeit. Viszont közvetlenek és nyíltak. Némelyik héja típusú személy mindennél jobban szereti a hatalmat. Vonzza őt minden, ami nem szokványos, titokzatos és kiismerhetetlen - gyakoriak nála a parapszichológiai képességek.
  Milyen partner?
  Igen szerencsés alkat: mindent elér nagyobb erőfeszítések nélkül. A másik nem számára rendkívül vonzó a vitalitása és a fantáziája. Általában későn szánja rá magát a házasságra, de választottjához hűséges marad. Az erotika nagyon fontos a számára, e téren sem lehet unatkozni mellette.
   
  Sólyom 11.23 - 12.21
  A kalandos élet garanciája
  A Sólyom nemes jellem, bátor és nagylelkű. Élete állandó változás és kaland, melyekből mindig baj nélkül tér haza. Bár hirtelen haragú, indulatai hamar elmúlnak. Talán ez is az oka annak, hogy könnyen megbocsát. A Sólymok szeretnek bulizni, mulatni nagy társaságban érzik igazán jól magukat. Szeretik szórni a pénzt, nem kenyerük a spórolás.
  Milyen partner?
  A sólyom elbűvöli a másik nemet. A családi kapcsolatokat nem sokra értékeli, csapodár típus. Vagy nagyon korán nősül, vagy idősebb korban, de gyakran nem tartós a házassága.
   
  Bagoly 12.22 - 01.21
  Bölcs és megbízható
  Ez a madár a bölcsesség és a megfontoltság szimbóluma, de nem utolsósorban a titoktartásé is. Aki a bagoly jegyében született, komoly, diszkrét, és nem beszél a levegőbe. Szűkszavú, nem érzelgős. Higgadt, tartózkodó a viselkedése. Megválogatja a barátait. A Bagoly nem tűri a butaságot, az önteltséget és a bizonytalanságot. Szorgalmas és törekvő, így gyakran komoly sikereket ér el az életben.
  Milyen partner?
  A bagoly nem szentimentális és nem is gyengéd, de hűséges és felelősségteljes, megbízható társ. Nagyra értékeli a családi kapcsolatokat és hagyományokat. Kissé konzervatív. Tiszteli az idősebbeket. Szigorú, de igazságos, kiszámítható, gondos szülő.
   
  Napmadár 01.22 - 02.19
  A fékezhetetlen
  A napmadár jegyében született ember legfőbb tulajdonsága a függetlensége. Nem kerüli ugyan feltétlenül mások társaságát, de nagyon jól érzi magát egyedül is. Sokan közülük nem mindennapi hobbival töltik szabadidejüket. Sok feltaláló és felfedező is ebben a jegyben született. A napmadár típusú embereket az anyagi javak közömbösen hagyják. Szeretnek utazni.
  Milyen partner?
  Nem könnyű vele az élet függetlensége miatt. Későn szánja rá magát a házasságra, és kapcsolatai gyakran rövid életűek. Érzelmi dolgokban gyakran környezete számára érthetetlen módon cselekszik, előfordul, hogy önmagától korban, műveltségben, jellemben végletesen különböző partnert választ. Az inka papok úgy tartották, jobb barát, mint szerető.
   
  Galamb 02.20 - 03.20
  Igazi galamblélek
  Ő a nyugalom és a szelídség megtestesítője, de ugyanakkor a félénkségé és a védtelenségé is. Aki ebben a jegyben született, könnyen alkalmazkodik a vele szemben támasztott elvárásokhoz. Keserűség nélkül képes lemondani saját vágyairól és terveiről. Nem vágyik hatalomra, nem szereti a kockázatot. Békés, nyugodt, kiegyensúlyozott életről álmodik.
  Milyen partner?
  Ha egyszer családot alapít, jó és áldozatkész társ. Könnyű irányítani. Ha meg is kockáztat egy kis félrelépést, hamar visszatér a családi fészekbe. Szülőként toleráns, elvakítja a gyermeke iránt érzett szeretetet.
   

Megosztás