Hosszú Katinka

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Tornando
Ugyan szet offoljuk a topicot, de csak kell valaszolni ...
Valoban evekig nem volt politika a Canadahunon.
Az igeny az viszont nagy volt ra, de ellenalltam mint egy rendes "ellenallo."
Mi is mint weboldal fejlodtunk es hogy webportal legyunk egy lepessel elorebb lepjunk , hozzatartozik a hirek es a politika is,es meg sok egyeb tenyezo.
Az otthoni egyenlotlen media tulsuly es a propaganda a kormany reszerol , na meg vegzalasa a civil szervezeteknek es mikor meg 200 medianal joval kevesebb volt a kormany kozeliek kezebe az mar felboritotta a egyenulyt, ami mara feldagadt 200 fole, es ez az ami miatt mentem bele a politikaba.
Ugy gondolom, az ellenzeki oldalnak is legyen egy olyan hely ami lehetoseget kap a megszolalasra, fidesz mellett is.
Canadaba is egyedul vagyunk es a kint elok kozott legalabb a fele fele aranyban nem fidesz hivok sokasaga van de ha kevesebb is az arany mert nincs statisztikank, akkor is maskep gondolkozok nak a demokrataknak is miert ne lehetne olyan oldal ami szova teszi a hibakat.
A fidesz tamogatok sokasaga jar hoznak.
Amik itt megjelenek nem sok helyen talalhato es soha nem tudnank meg pl mennyibe is kerult a VB, vagy miert is nem megy jo iranyba a mostani vezetes.stb
Akik kertek es akartak a politikat az oldalon nekik lett igazuk be kell lassam. Mivel minden info lathato nalunk magad is meggyozodhetsz az olvasottsagrol. Ha egy cikk eleri a 100 olvasottsagot az mar jo es nalunk vegig nezheted nem egy ezres tobb ezres olvasottsag is volt,elofordult 13 ezres latogatottsagot hozott.
Egyoldalusag vad se erhet mert az MTI ami 100% fidesz erdekeltsegu es meg sok altaluk tulajdonolt mediabol is atvettunk, cikkeket.
A plelyka nem igazan az en mufajom, de senki nem irt privibe se hogy valami van de nem az igazi.
Egy szoval ha valami nem tetszik tessenek megkeresni pirivibe vagy emailbe, vagy skypen.
A canadahunon rengeteg tema van, kit mi erdekel. A politikat sokan kerulik, sokan csak olvasak, sokan velemenyezik. Igy jo hogy mindenki reszt tud venni benne elkotelezettsegetol fuggetlenul.
Par embert elvesztettunk, igazan sajnalom, de van lehetoseg tisztan indulni ujra betartva a szabalyokat. Se sertegetesre se negativ kritikara az oldalon nem vagyok vevo , a mas nezeteket vallok sokasaga van itt akivel homlok egyenes mas vilagkepunk van, de meg is lehet kulturaltan tarsalogni.
A canadahun erossege a kulturalt tarsalgasi stilusban van ,amit valamenyien egyutt alakitjuk ki.
 
Utoljára módosítva:

tornando

Őstag
Ezüst támogató
Állandó Tag
A fentihez lehetne hozzáfűzni valóm.
De 95 %-os tartalmi egyetértés miatt( nem mondok rá semmit)

A hangsúlyos rész:
Az otthoni egyenlőtlen média túlsúly és a propaganda a kormány részéről , na meg vegzálása a civil szervezeteknek és mikor meg 200 médiánál jóval kevesebb volt a kormány közeliek kézében az mar felborította a egyensúlyt, ami mára feldagadt 200 föle, es ez az ami miatt mentem bele a politikába.
 
Utoljára módosítva:
Oldal tetejére