Időtlenén, Életfilm, Idő legyőzése

ionon témája a 'Vallás,szellemtan' fórumban , 2014 Október 16.

 1. ionon

  ionon Kitiltott (BANned)

  Részletekben rejlenek a valóságaink.
  Érdekes eseményekre jöttem rá az életfilm nézése közben (sajna tudom rosszra is lehet használni mindezeket).
  Elképzelésem szerint bárkivel feltudjuk venne a kapcsolatot, mert megtudjuk nézni életfilmjüket (kezdem érteni miért kapok gondolatokat ha mások írásain gondolkozok) valami módon belefolyok az életfilmjébe.
  Idő legyőzése, benne vagyunk olyan lehetőségben amit igen érdekesen tudjuk kamatoztatni folytatom...
   
  Kicsi Fecske kedveli ezt.
 2. hannah22

  hannah22 Állandó Tag


  :) drága...
  Időtlen én ... amint megmutatkozik, ionon már nincs sehol és nem akarja használni semmire ...
  Mágus ruciba bújva imádunk spirituális tapasztalatokat gyűjtögetni, delejes jelzőkkel, rejtélyes címkékkel fűszerezve ... ám még mindig ott vagyunk, ahol a part szakad, csak épp átkereszteltük ...
  ölel a hanni
   
  ionon és evapatocs kedveli ezt.
 3. ionon

  ionon Kitiltott (BANned)

  Térből való kilépés.
  Kitudunk lépni az időből, számtalan példát tudunk rá mondani és megélni miként sikerült. Hiszem hogy kitudunk lépni a térből is, a fények itt másképpen változnak meg, mert míg az idő kilépésben fehér szín és fehéres ködgomolygásban vagyunk, addig a térkilépésben már a színeink más jellegét tudjuk látni és érzékelni. Érdekessége a térből kilépés megszüntetője ha gondolkozol bármiről is, azonnal kiléptél belőle, de amíg benne vagy a szín skálán lévő fények jelennek meg, elsőre a zöld színt sikerült látni igen érdekesen. Amikor nem gondolkozol és tudatosan cselekszel ilyen gyakorlat sorozatokban vagyok igen régóta, mondhatom hogy nem a tudattal (gondolattal) teszed a dolgaidat képzeleteidet, tested is átlényegül a gyakorlatozások sorozatában (igen sok éve gyakorolom a képzelet dolgokat). Nemrég kaptam egy dolgot még kikel vizsgálnom kizárni a más lehetőségeket (vissza fogok térni rá beigazolódik téves az egész) sokat nyavalyogtam rajta miért is csak pontszerűen látom a fényjelenségeket, és nemrégen kicsit megnőttek a fényeim a lilás fény jött, mára csak a sárga fény (alapnak) maradt, mintha ezen keresztül látnám az eseményeket amiket látok. De ha nincs testi okai a dolognak, akkor megkel érkezni (sok gyakorlással nevetve és játékosan) hogy aktiválni tudjuk azt amivel térlátást tudjuk látni. Pont az események tükrében vagyok amikor kialakult új késztetésem arra hogy kilépjek a térből, és ezt hogyan tudjam elérni (régebben azt tapasztaltam, ha ilyet kértem már azonnal tudtam, de évekbe telt mire leeset mindez).
   
 4. hannah22

  hannah22 Állandó Tag


  Drága io....
  Minden megtapasztalni valót, tapasztalatot te magad teszel oda, mint ahogy te magad keresed a magyarázatát,okait, és vonod le következtetést. Jó játék:hurra:
  A tér-idő a kis-én játszótere, a folyamatot térben képzeli és időt álmodik hozzá. Ám az idő-tér egy más játéka a létezésnek, a végtelen térben időpontra hajlik a valóság, ez már nem a folyamat dimenziója, hanem a pillanaté.
  Gigantikus játék, a felismerésekhez.
  A térlátás túl mutat a fizikális látáson, az értés,a tudat honából születik, megmagyarázhatatlan érzékelés , nincsenek rá szavak.
  A térből kilépni? Háááát...
  A térben jelenik meg minden érzékelhető mozdulat....
  pusza
   
  ionon és evapatocs kedveli ezt.
 5. ionon

  ionon Kitiltott (BANned)

  Térlátás
  Ahogy elgondolkodok a dolgaimon ez jön vissza minden a térlátásról szól, olyan ez amikor körben forgunk első gondolat rögzítve és fokozatosan megállunk majd újra indulunk adott irányban, mindig a körpályán megállt képek változásait látjuk, ha jól begyakoroljuk e látás módot az magától is körbe tud forogni, csak a tárgyat kell elképzelni vagy bármi mást ( e módszerrel építem a dolgaimat legyen bármiről is szó). Aztán ott van a gurulás mód itt az első rögzült kép után látjuk amint a képi ábrázolások gurulópályán látjuk, fokozatosan megállunk és képzeljük az eseményt (agyunk képi látása kitágul ha bármely irányba van és ott újra elképzeljük a látni kívánt eseményt, klasszikus amikor hanyatt fekve majd hason fekve és oldalra bal-jobb nézzük át a dolgainkat más rá látásban látjuk az eseményeket). De ott a függőleges térlátás eseménye (itt még nem jártam de tervben van), vagy építhetünk egy szerkezetet ahol tetszőleges irányban tudunk haladni és látni agyunk segítségével a rögzült képeket, így oldalvást is tudunk haladni a térhatások átélésére.
  Asztráltestek látásának a módjai kitudja melyik segített, vagy az arany nézés vagy az amikor haladsz a járdán és a járda alján látod azt az eseményt amit éppen át élsz olyan tíz évig használtam mind kettőt, arany nézés itt hipnózisba hozzuk magunkat a fény-árnyjátékával amit ujjainkkal érünk el és a szemeink teljesen csukva vannak, de közben csak annyit tudunk látni a külvilágból amit az ujjaink mozgásával elérjük a fény-árnyjátékot, hanyatt fekszünk mert mindig belealszok, olyan tudatos álomba kerülünk, itt eseményeket látunk, vagy az arany fényt amikor jössz ki a barlangból és látod a napfényét.
  Azt látom sokakat zavar ha beszámolsz közös rendezvényen ha mondod egy sámán doboláskor hogy látod az asztráltesteket amint körbe táncolnak bennünket.
   
  Kicsi Fecske kedveli ezt.

Megosztás