II. Erzsébet, a divatdiktátor

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2018 Augusztus 10.

Melitta - 2018 Augusztus 10, 14:16
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Közzétette a legjobban öltözött britekről szóló éves összesítését a Tatler. A neves társasági magazin 2018-as listáját a szigetország uralkodója, a 92 éves II. Erzsébet vezeti, de szerepel rajta a királyi család több tagja is, köztük az ötéves György herceg, csakúgy mint Amal Clooney jogász és Harry Styles énekes.

  II. Erzsébetet divatdiktátorként említette a lap, külön kiemelve a királynő öltözködésének színgazdagságát és a virágminták iránti lelkesedését.

  Katalin cambridge-i hercegnőt, Vilmos herceg feleségét azért méltatták, hogy "újrahordja ruháit", és nemcsak exkluzív márkák, hanem megfizethető áruházláncok termékeit is viseli.

  A harmincas listán van Meghan Markle, Harry herceg újdonsült hitvese, aki a májusi esküvőn viselt Givenchy-ruhájával "elvarázsolta" a magazint. Sussex hercegnője minden egyes megjelenésével újraírja a modern királyi stílust - tették hozzá.

  Kamilla cornwalli hercegnő, a trónörökös, Károly herceg felesége is szerepel a listán, nagyobb meglepetés viszont, hogy György herceg is. Vilmos és Katalin ötéves kisfia, az Egyesült Királyság majdani uralkodója a "Róbert Gida-féle sikk" kiváló példája rövidnadrágjaival, térdzoknijával, ingecskéivel - írták.

  A hírességek közül Amal Clooney jogászt, George Clooney feleségét kifinomult, de játékos stílusáért méltatták. Dua Lipa szabadidős viseletei és fellépőruhái egyaránt lenyűgözték a Tatler szerkesztőit, akik még az énekesnő "hihetetlenül izmos hasára" is felhívták a figyelmet.

  Stella McCartney divattervező, Lily James színésznő és Daniel Kaluuya színész szintén szerepel a listán, amely a Tatler csütörtöktől kapható szeptemberi számában jelent meg.

  Az 1901 óta megjelenő magazin a brit felső középosztály és az elitek régi kedvence. Egyes források szerint ennek a kiadványnak a legtehetősebbek a vásárlói a Condé Nast kiadó birtokában lévő lapok közül.

  MTI

  [​IMG]
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2018 Augusztus 10.

  1. ede22
   ede22
   A királynő nagyon is jól tartja magát, pedig majdnem olyan idős mint Emmanuel Macron felesége
  2. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Az angol királynő mindig is elegáns volt, vigyázott nemcsak a szoknya hosszára, de a színek összeállítására is. Az alkalomról nem is szólva. Ezen túl mindig betartotta a protokoll leírt és a nem leírt szabályait.
   De!
   A jelenleg 40 éves Emmanuel Macron a nála 24 évvel idősebb középiskolai tanárát vette feleségül, aki már többször felháborította a francia embereket, hogy hatalomvágytól hajtva nem fogadja el a mindenkori köztársasági elnök feleségére érvényes protokoll szabályait, hanem nagyobb befolyást szeretne szerezni a közéletben. Ennek köszönhetően már megtörtént az is, hogyXVI. Lajos király feleségéhez, Marie Antoinette-hez hasonlították. Aki népszerűtlen volt alattvalói körében. Brigitte Macron a nyilvános eseményeken nem hajlandó a férje mögött állni vagy ülni, hanem mellette követel magának helyet. Ahogy egy rádióinterjúban elmondta, ő és a férje olyan párt alkotnak, amely modern egység, ahol férfi és nő azonos szinten vannak. Ezzel a feminizmust felhasználni igyekvő kijelentéssel csak az a probléma, hogy például Fülöp herceg sem rendelkezett soha azokkal a jogokkal, mint a felesége, az Egyesült Királyság uralkodója, II. Erzsébet királynő.
   Ezen kívül Brigitte Macront már többen figyelmeztették rá, hogy őt a francia nép nem választotta meg semmilyen vezető tisztségre,és férje jogán pedig nem jár neki semmilyen felhatalmazás az ország vezetését illetően.
   *
   Mindezeken túl, Erzsébet soha nem jelent volna meg semmilyen nyilvános rendezvényen ilyen hajviselettel, ami ha jól látom(?) lehetséges, hogy talán paróka. No ha az, akkor szebbet is felrakhatott volna a "fenséges" fejére.
   [​IMG]
  3. Melitta
   Melitta
   Hogy lehet osszehasonlitani egy politikus feleseget II.Elizabeth kiralynovel?
   A politikusok mennek jonnek a kiralyno marad.
   Csupa "joindulatot" takar ede22 korban is osszehasonlitnai.
   Bojana hogy mit irnak a szelsojobbos vagy a kormany papagaly kommandos kormany mediakba nem kell komolyan venni, mert meg veletlenul sincs igy a valosagba. MAcron ellensegkent van feltuntetve igy a neje se kap szimpatiat a magyar mediakba, pedig igen keveset szerepel a kotelezo protolon kivul.
   Ha igaz lenne a feminista kiallasa azt csak dicserni lehetne, mert kiall a nok jogaiert.
  4. CasaLoma
   CasaLoma
   Pedig épületes látvány lenne az angol királynő is 20 éveseknek való boka fölött végződő, fényes, szűk sztreccsnaciban vagy miniszoknyában. :D
  5. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Adjuk meg a tiszteletet, a Királynő, mindenképpen és minden oknál fogva - kiérdemli.
   CasaLoma kedveli ezt.
  6. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   No ebbe "rendetlenül", de bele is futottam... Elnézést.:(
  7. Tóthné K. Zsuzsa
   Tóthné K. Zsuzsa
   Az angol királynő, II. Erzsébet minden tekintetben egy kőszikla. Lehet rá számítani minden téren. Az előírások, kötelezettségek a vérében vannak. Az Ő élete sem volt egyszerű, de valahogyan megkísérelte a lehetetlent, hogy mindig, minden klappoljon. Jó erőt, egészséget kívánok az eljövendő időszakra is.
   Georgina Bojana kedveli ezt.

Megosztás