Ijesztő lehet, ha hirtelen kinyílik a harmadik szemed

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Egyesek rengeteget meditálnak, dolgoznak azon, hogy kinyíljon ez a csakrájuk. De vannak, akik teljesen váratlanul tehetnek szert erre a képességre.


Elsőre ijesztő lehet, amikor hirtelen megnyílik a harmadik szemed. Furcsa jelenségeket észlelsz, és magad sem tudod, mi történik veled. Egyszeriben másként érzékeled a világot, de először meg kell nyugtatnod magad: nincs okod pánikra!

Az Ajna csakra​

A harmadik szem csakra, avagy az Ajna csakra a bölcsesség, intuíció, kreativitás, inspiráció energiaközpontja. Néhányan már nyitott harmadik szemmel jönnek világra, és az emberek többségénél zárva marad egész életében.
Ha ez a csakrád blokkolva van, fejfájás, migrén gyötörhet, levertnek, kissé depressziósnak érezheted magad. Úgy érzed, elakadtál az életedben, nem tudsz fejlődni, nem látod a jövődet. Jógagyakorlás, harmadik szem meditáció és lilás-pirosas gyümölcsök, zöldségek fogyasztása segíthet.


harmadik szem csakra

Fotó: Unsplash

Első jel: a fény érzékelése​


Másként érzékeled a fényt, minden élesebbnek, fényesebbnek, színesebbnek tűnik. A szemed érzékenyebben reagál a fényhatásra, és minden érzéked felerősödik. Az illatokat, ízeket, hangokat is sokkal intenzívebben észleled.


Második jel: az álmok hatása​


Elkezdesz emlékezni minden ébredés után az álmaidra. Egyértelmű utalások vannak az álmaidban az életedre, a szeretteiddel, sorsoddal, feladataiddal kapcsolatban. Kezdj álomnaplót vezetni, sok kérdésre kaphatsz választ, ha értelmezed a szimbólumokat.


Harmadik jel: megváltozik a világ​


Semmi nem ugyanolyan, mint eddig. Az ébrenlét álomszerűnek tűnik, és az idő is egyre kevésbé fontos számodra. Átlátod az emberek felszínes tulajdonságait, kinyilatkozásait, feltűnnek a hazugságok. A környezeted egyhangúnak, sivárnak tűnhet. Meditációval hozd magad vissza a valóságba, és használd a tapasztalataidat.


Negyedik jel: megváltoznak az emberi kapcsolatok​


A szeretteid érzelmeit, motivációi is tisztán érzékeled. Egyértelművé válik, kik azok, akik tisztán és feltételek nélkül kapcsolódnak hozzád, és kik azok, akik csak érdekből, vagy nem őszinte érzésekkel. Sokakkal megszakad a kapcsolat, a többi embert tudatosan kezeled, és magasabb szintre lépsz velük.
 
Oldal tetejére