Ilyen különleges esküvői ruhát még biztosan nem láttál!

Nagyon különleges esküvői ruhát tervezett Tom Silverwood, aki úgy döntött, hogy 1500 arcmaszkot felhasználva, egy egészen új stílust mutat meg a világnak.

A W Communications kampánya azt állítja, hogy az Egyesült Királyságban minden héten becslések szerint 100 millió egyszer használatos műtéti maszkot dobnak el, amelyek döntő többsége hulladéklerakókba kerül. Ezt szerette volna elkerülni Tom Silverwood brit divattervező, aki úgy döntött, hogy arcmaszkokból fog menyasszonyi ruhát készíteni.

A gondosan megtervezett ruha, nem kevesebb mint 1500 maszkból készült el.

A különleges ruhának a másik apropója az volt, hogy Angliában eltörölték az esküvőkre vonatkozó megszorításokat, Skóciában pedig felemelték 200-ra az esküvőn részt vehető vendégek számát.

"Mivel visszakapjuk a régi életünket, már esküvőket is lehet tartani. Úgy gondoltam, ezt méltóképpen kell megünnepelni. A maszkok fehér színe adta az ötletet, és mivel orrmerevítők is vannak benne, még tartásuk is van. Így aztán olyan lett a menyasszonyi ruha szoknyarésze, mintha habselyemből készült volna. Már kaptam megrendelést a ruhára, a büszke ara hamarosan ebben mondja ki párjának a boldogító igent"
– mondta büszkén Silverwood.

A maszkok azért jelentenek veszélyt a környezetre, mert nem biológiailag lebomlók, és nem is bomlanak le teljesen, vagyis a kisebb műanyag részecskék (mikro- és nanoplasztikák) a maszk kidobását követően a helyi ökoszisztémába kerülhetnek.

profimedia-0622170384 (1).jpg
profimedia-0622170388.jpg
 
A feleségem egy nem mindennapos esküvői ruhát választott magának.
Amikor kijöttünk a zürichi városházáról, rögtön odajöttek a japán turisták.
Némelyik megkért, hogy menjek arrébb.:rohog:

zzz.jpg
 
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Másik kis kedvencem !
Dittike2009 wrote on Árcs206's profile.
Szia!

Eltudnád nekünk küldeni a full blast 3 testjeit?

kÖSZÖNÖM
László Ferenc wrote on midi nyalánkság's profile.
2020 topik 160 oldal
Mészáros B. Tamás wrote on Ivan Szorokov's profile.
Szia
Valóban kihagytam a listából. Majd javítom.
Ha be tudod szkennelni a hiányzó novellát, akkor megcsinálom.
Köszönöm.
Sziasztok! Tudnátok segíteni? 7.osztály Gondolkodni jó tankönyv megoldások keresem Köszönöm előre is a segítséget. Felmérő megoldásokat találtam, tlk kellene

Statisztikák

Témák
36,992
Üzenet
4,514,810
Tagok
597,627
Legújabb tagunk
Mandika72
Oldal tetejére