Hírek Indul a DK-MSZP-Párbeszéd közös kampánya.

Indul a DK-MSZP-Párbeszéd közös kampánya.
1713165149487.jpeg
 
Nem egy embert fognak hanem a pártalakulatot
DK–MSZP–Párbeszéd Szövetség a nevük
És melyik alakulat melyiket hibáztatja a 3 ből?
Egyik sem egy ember.
Még a Párbeszédnek is 600 tagja van.Valamint a vezetése is 8 tagú.
Az MSZP-nek a vezetése is több ember
Legyünk pontosabbak(akkor vagyunk pontosak ha nem 1 embert nevezünk meg)
Csatolás megtekintése 2000499
Kunhalmi ígérte be a DK-nak az 1 millió szavazót, méghozzá egy elég nagy nézettséggel bíró műsorban. :)
Ennek még a tizede is barokkos túlzás, és nem csak szerintem. Érdemes megnézni Gulyás Marci ábrázatát, amikor Kunhalmi bemondta neki ezt a számot. :D
 
Kunhalmi ígérte be a DK-nak az 1 millió szavazót, méghozzá egy elég nagy nézettséggel bíró műsorban. :)
Ennek még a tizede is barokkos túlzás, és nem csak szerintem. Érdemes megnézni Gulyás Marci ábrázatát, amikor Kunhalmi bemondta neki ezt a számot. :D
Nem tudom mert nem néztem mind
De tényleg volt egy ami a szemem élé került épp kunhalmi mondott valamit
Amire Marci épp azt mondta na..na Ági
Ez nem néztem mert nem érdekelt Kuhalmi
De ezt Marci mondatot elkaptam

És van képe tovább mondani
 
Hát ha megkértem ne katedrázzon.
És mégis teszi hát megmondom olyat kértem válaszadónak aki nem katedrázik.
Ő futott bele a válaszba azzal hogy mégsem állta meg.
Kérsz szótárfordítást a szóhoz? nincs benne semmi sértő.
Meg sem található sehol, a google se ismeri.
Ha valakinek azt mondják: de Béla vagy.
Annak is lehet akármilyen értelme
Csak a nyafogók nyafognak miatta.


Hogy áll az EP választás bélák?

Nagy Attila Tibor szerint Magyar Péter körül egy Elvis Presley-feeling alakult ki, amivel szemben a legtöbb párt tehetetlen.
Van olyan felhajtóerő Magyar Péter Tisza Pártja körül, hogy 3, de akár 4-5 EP-mandátumot is szerezhetnek
Az elemző szerint a Fidesz számára a 40 százalék alatti eredmény komoly kudarc, a 45 százalék fölötti eredmény viszont kifejezett siker lenne.

Ennek mi köze a téged illető megjegyzésemhez ?

"gumelig írta:
Nem akarod észre venni, hogy néha túl “sok” vagy. ;)"
 
Kunhalmi ígérte be a DK-nak az 1 millió szavazót,
Pontosítsunk:Nem ígérte és nem a DK-nak a 3 blokkra mondta együttesen és 1,5 milliót
De a rászólás Ági megtörtént: mire elvihogta magát kunhalmi
És beígérte lemondását már most ha nem nyernek.
És kéri MP-t ne rúgja szét a bal-oldalt.
De hát épp ezért nem kell a Tiszának mert sose jött össze semmi.
 
Te igy latod en meg ugy hogy Puk volt a peztarnok ,/Mszp/ ha ez igaz lenne amit allitasz sittre vagtak volna az egesz bandat , dolgoztak is rajta, vagy egy tucat ugyved elen Budaival. Az eredmeny zero. Csak a karaktergyilkolasba jeleskedtek.
Az Mszp arulasa kiszivarogtatas egy zart ulesrol adott municiot az Orbannak.
Nana hogy ez egy ovon aluli utes volt a part vezetonek Gy F-nek.
O ugy dontott otthagyja oket es uj partot alakit. Hogy jol gondolkozott az a DK tapon maradasa bizonyitja.
Mszp magat amortizalta ezzel.
Azota mint a mantrat ugy Gyrucsanyoznak. Hogy a fidesz hany partot nyelt be es tette zerova ez nem zavar senkit pl/kisgazdak/szekhazugy stb.
Felesleges allandoan hanytorgatni a regi dolgokat mert mit is lehet elerni vele? A bunozo Koztarsasagi Elnoknek azt mondjak elevult ugye, pedig 100millional tobb penzt csinalt maganak ugyleteivel. Bizonyitva alairasaival tanukkal. Gy.F. vadaskodas se nem bizonyitott se alairasaval se bankugyletevel akkor miert is van ez a gyulolkodes? A jobboldali bunozesnel felfele buknak az elkovetok a baloldalnal meg meg a vadaskodas se all meg birosagi szinten meg ugy se ha eltekintunk az elevulesi idon.
Gyurcsanyozni konyebb mint szamonkerni Orbant a 92% koltsegvetesi hianyon az Eus penzek elszurasat a korupciot stb stb. A Meszaroson a Tiborcon akinek a hivatalos jovedelme toredeke, mint amit ebbol a jovedelembol szazmilliardos elvonali gazdag emberek lettek Orban alatt, igez azt mondta okosabb a Zuckermannal is.
Nem fogunk vitatkozni, hogy kinek van igaza. Én leíró jelleggel írtam, hogy mindenképpen pártszakadás volt ott is, a jobbikban is, lmp, sorolható...mindegy kinek van igaza. Az mszp-dk szakadásban nem a karaktergyilkosságra hagyatkoztam hanem a maradók indulatára. Hidd el, hogy volt. De ez az ő dolguk. Az összefogással vagyok szkeptikus. Hogyan lehet összefogni azoknak akik saját pártjukban sem tudtak összefogni, saját elvbarátaikkal sem barátok? Megmondom, sehogy. De ez mellett már nem kell érvelni, ez bizonyosság. Ezért vallom azt, hogy 5-10 %os pártok, nekem ne is akarjanak összefogni és kormányt dönteni. Mert lehet, hogy kijön a matek, meg lehet dönteni a kormányt, de ki fog kormányozni? Mert hogy már másnap egymásnak esnek, az szinte biztos. Az emberek egy pártra akarnak szavazni nem hatra! Tessék előbb pártot építeni, a fideszt legyengiteni, aztán lehet kormányozni. Jól, rosszul majd, ahogy a többi is.... Ez a "sikere" MagyarPnek is, bár ott még a lelkesedés előre viszi, de személy szerint nem jósolok hosszú életet ennek a történetnek. Már csak azért sem mert nem egy integrativ erő, ha a jobboldalról nem fognak leválni jégtömbök, vagy pl. egy Lázár nem fog átállni, akkor egyedül marad MagyarPéter. A dk-nak szembesülnie kell most azzal, hogy a támogatóik egy részét csak a szél fújta hozzájuk. Az uniós szavazás darabszámra meg fogja adja a magszavazók nagyságát. Ennyi hasznuk azert lesz belőle.
 
Utoljára módosítva:
Az emberek egy pártra akarnak szavazni nem hatra! Tessék előbb pártot építeni, a fideszt legyengiteni, aztán lehet kormányozni. Jól, rosszul majd, ahogy a többi is.... Ez a "sikere" MagyarPnek is, bár ott még a lelkesedés előre viszi, de személy szerint nem jósolok hosszú életet. Már csak azért sem mert nem egy integrativ erő, ha a jobboldalról nem fognak leválni jégtömbök, vagy pl. egy Lázár nem fog átállni, akkor úgy marad. A dk-nak szembesülnie kell most azzal, hogy a támogatóik egy részét csak a szél fújta hozzájuk. Az uniós szavazás darabszámra meg fogja adja a magszavazók nagyságát. Ennyi hasznuk lesz belőle.
Nagyjából egyetértek ennyivel
De mindjárt az elején írsz egy lehetetlent"pártot építeni, a Fideszt legyengíteni,"
Hisz előreszaladsz: "kormányozni?
Nem logikai pálya ez ennyi állóvíz poshadás után a feladat nehézsége szerint sorban: előbb eltávolítani, aztán belejönni a kormányzásba
Nem túl nehéz alapjáraton működtetni egy meglévő apparátust
„A gép forog, az alkotó pihen”
A hivatalok elműködnek.Nagy reformokat nem az első ciklusban lehet megtenni
MP: nem jósolsz hosszú életet(nagyjából nem is azt várom tőle)
Remélem ha megtette első dolgát leváltjuk
Lázár: azt olvasom és beszélik lázár Orbánt buktató eszköze
De ez már másik kép. Igen ő már tudásra és személyiségre alkalmas
EU: pontosan ez a rosta darabszámra megmutat mindent.
És innen jön az ismeretlen.2024-2026 2 év
Ne is mérlegeld tovább sok a változó és érzelmi hullámok dobálják a szavazókat.
És mindebből kihagytad Orbánt
Mi van ha 50 % fölé megy MP és ez Lázárt beindítja puccsra
És 2 év van. Nem fog ölbe tett kézzel várni Orbán.
 
Utoljára módosítva:
Az európai parlamentben is kezd kiszorulni a DK.
Megválasztotta európai parlamenti frakciója vezetését a Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége (S&D),
kilenc alelnököt választott. Az alelnöki posztra a Politico keddi hírlevele szerint tizenegy jelentkező volt, vagyis tudni lehetett, hogy ketten lesznek vesztesek, kilencen nyertesek. A két vesztes egyike a DK európai parlamenti listavezetője, Dobrev Klára lett, míg a másik a horvát Biljana Borzan,
Valószínű hogy ott is érzik hogy nincs elég támogatottsága a DK-nak .
 
 • A DK és a Momentum azon versenyzett, hogy melyikük lehet majd az a mágnes, amelyik valamilyen formában maga köré rendezi az ellenzéki térfelet.
 • A hozzájuk képest kisebb pártok azzal kísérleteztek, hogyan tudnának a választók figyelmét felkeltve észrevehető karaktert adni politikai közösségüknek.
 • Az MSZP igyekezett életben tartani az összefogás 2022-ben léket kapott gondolatát, és egyúttal saját magának is így akart politikai menekülőutat biztosítani.
 • A Mi Hazánk azt remélte és arra játszott, hogy 2024-ben beérhet a radikális, harmadikutas politizálása.
 • Aztán jött Magyar Péter, és teljesen felborult az ellenzéki térfél. A választási kampány hajrája a hagyományos, „régi” ellenzéki pártoknak egy kétségbeesett túlélőshow-vá változott,

  A TÉT MÁR MINDANNYIUK SZÁMÁRA AZ VOLT, HOGY KI TUD TALPON MARADNI AZ EGYRE NÉPSZERŰBBÉ VÁLÓ ÚJ ELLENZÉKI SZEREPLŐ MELLETT.
  jelenleg a régi ellenzéki pártok számára megállíthatatlan a Tisza Párt előretörése. Sőt, azt is elképzelhetőnek tartja, hogy 2026-ig felszívhatja a régi ellenzék maradék szavazóit is, akik az erőt keresik majd a kormányoldallal szemben.

  Az ellenzéki térfélen most tiszta a pálya számára, nincs más szereplő, aki versenyre kelhetne vele
  – jelentette ki Rajnai Gergely a Tisza Párttal kapcsolatban. Azt is megjegyezte: Magyar Péternek nagyon nagy hibát kell elkövetnie ahhoz, hogy például a DK-nak újra esélye legyen vezetni az ellenzéket

 • A parlamenti képviselet és az azzal járó állami támogatás elviekben kitörési pontot, továbbá mozgásteret jelent a pártoknak, de jelenleg csak azt biztosítják, hogy 2026-ig politikai rezervátuma legyen az egyes ellenzéki szereplőknek.

  Csaknem a lejtő alján​

  A legnehezebb helyzetben és a legrosszabb állapotban talán a Jobbik – Konzervatívok vannak. Mindezeket tekintetbe véve sikeresnek nevezhető a Mi Hazánk, noha egészen biztos, hogy a Tisza Párt nekik is fejfájást okozott, és a harmadikutasságukat zárójelbe tette. Ettől függetlenül a radikális párt ügyes stratégiai döntésekkel lehet még harmadik erő a kormányoldal és – a hagyományos ellenzék helyett – a Tisza Párt mögött.
 • Az LMP hasonlóan kétségbeesett helyzetben van, 2018-ban listán még több mint 400 ezer szavazója volt a pártnak, a 2019-es európai parlamenti választáson már csak 75 ezer, mostanra ez tovább csökkent, 1 százalék alá zuhant, ami kevesebb mint 40 ezer szavazót jelent.
 • Nem a Momentum van a legrosszabb helyzetben a parlamenti ellenzéki pártok közül, de a legnagyobb pofont ők kapták. A 2019-es európai parlamenti választás áttörést jelentett a pártnak: 344 512-en szavaztak rájuk, és ez két mandátumot hozott nekik. Öt év után drámai a különbség: több mint 175 ezer szavazó eltűnt a Momentum mögül, és egyetlen egy képviselőt sem tudnak küldeni az Európai Parlamentbe (illetve a Fővárosi Közgyűlésbe se,
 • a DK, az MSZP és a Párbeszéd – Zöldek stratégiai együttműködést kötöttek. A megállapodásuk hosszú távra szólt, a DK hamar felismerte, hogy Magyar Péter növekvő népszerűsége veszélyezteti a párt ambícióit. A DK így próbálta magát erősnek és dominánsnak mutatni, de már gyengült. Az MSZP végre elérte a célját, és abban reménykedhetett, hogy a gyengeségét elrejtheti a baloldali szövetség ernyője alatt. A Párbeszéd – Zöldek Karácsony Gergely megerősítését remélte az együttműködéstől, de a fő polgármesternek csak „viszketett az arca” a „Gyurcsány-álarctól”. A DK ugyanis „varázstalanodott”, elveszítette az erőpozícióját ahhoz, hogy magához vonzza az ellenzéki szavazókat. Már nem a legerősebb ellenzéki párt, csak egy a túlélők között. Dobrev Klára miniszterelnök-jelölti ambíciói megfeneklettek, még az árnyékkormánya végét is
 
 • A DK és a Momentum azon versenyzett, hogy melyikük lehet majd az a mágnes, amelyik valamilyen formában maga köré rendezi az ellenzéki térfelet.
 • A hozzájuk képest kisebb pártok azzal kísérleteztek, hogyan tudnának a választók figyelmét felkeltve észrevehető karaktert adni politikai közösségüknek.
 • Az MSZP igyekezett életben tartani az összefogás 2022-ben léket kapott gondolatát, és egyúttal saját magának is így akart politikai menekülőutat biztosítani.
 • A Mi Hazánk azt remélte és arra játszott, hogy 2024-ben beérhet a radikális, harmadikutas politizálása.
 • Aztán jött Magyar Péter, és teljesen felborult az ellenzéki térfél. A választási kampány hajrája a hagyományos, „régi” ellenzéki pártoknak egy kétségbeesett túlélőshow-vá változott,

  A TÉT MÁR MINDANNYIUK SZÁMÁRA AZ VOLT, HOGY KI TUD TALPON MARADNI AZ EGYRE NÉPSZERŰBBÉ VÁLÓ ÚJ ELLENZÉKI SZEREPLŐ MELLETT.
  jelenleg a régi ellenzéki pártok számára megállíthatatlan a Tisza Párt előretörése. Sőt, azt is elképzelhetőnek tartja, hogy 2026-ig felszívhatja a régi ellenzék maradék szavazóit is, akik az erőt keresik majd a kormányoldallal szemben.


  – jelentette ki Rajnai Gergely a Tisza Párttal kapcsolatban. Azt is megjegyezte: Magyar Péternek nagyon nagy hibát kell elkövetnie ahhoz, hogy például a DK-nak újra esélye legyen vezetni az ellenzéket

 • A parlamenti képviselet és az azzal járó állami támogatás elviekben kitörési pontot, továbbá mozgásteret jelent a pártoknak, de jelenleg csak azt biztosítják, hogy 2026-ig politikai rezervátuma legyen az egyes ellenzéki szereplőknek.

  Csaknem a lejtő alján​

  A legnehezebb helyzetben és a legrosszabb állapotban talán a Jobbik – Konzervatívok vannak. Mindezeket tekintetbe véve sikeresnek nevezhető a Mi Hazánk, noha egészen biztos, hogy a Tisza Párt nekik is fejfájást okozott, és a harmadikutasságukat zárójelbe tette. Ettől függetlenül a radikális párt ügyes stratégiai döntésekkel lehet még harmadik erő a kormányoldal és – a hagyományos ellenzék helyett – a Tisza Párt mögött.
 • Az LMP hasonlóan kétségbeesett helyzetben van, 2018-ban listán még több mint 400 ezer szavazója volt a pártnak, a 2019-es európai parlamenti választáson már csak 75 ezer, mostanra ez tovább csökkent, 1 százalék alá zuhant, ami kevesebb mint 40 ezer szavazót jelent.
 • Nem a Momentum van a legrosszabb helyzetben a parlamenti ellenzéki pártok közül, de a legnagyobb pofont ők kapták. A 2019-es európai parlamenti választás áttörést jelentett a pártnak: 344 512-en szavaztak rájuk, és ez két mandátumot hozott nekik. Öt év után drámai a különbség: több mint 175 ezer szavazó eltűnt a Momentum mögül, és egyetlen egy képviselőt sem tudnak küldeni az Európai Parlamentbe (illetve a Fővárosi Közgyűlésbe se,
 • a DK, az MSZP és a Párbeszéd – Zöldek stratégiai együttműködést kötöttek. A megállapodásuk hosszú távra szólt, a DK hamar felismerte, hogy Magyar Péter növekvő népszerűsége veszélyezteti a párt ambícióit. A DK így próbálta magát erősnek és dominánsnak mutatni, de már gyengült. Az MSZP végre elérte a célját, és abban reménykedhetett, hogy a gyengeségét elrejtheti a baloldali szövetség ernyője alatt. A Párbeszéd – Zöldek Karácsony Gergely megerősítését remélte az együttműködéstől, de a fő polgármesternek csak „viszketett az arca” a „Gyurcsány-álarctól”. A DK ugyanis „varázstalanodott”, elveszítette az erőpozícióját ahhoz, hogy magához vonzza az ellenzéki szavazókat. Már nem a legerősebb ellenzéki párt, csak egy a túlélők között. Dobrev Klára miniszterelnök-jelölti ambíciói megfeneklettek, még az árnyékkormánya végét is
Ha már a mágneses hasonlat..."DK és a Momentum azon versenyzett, hogy melyikük lehet majd az a mágnes, amelyik valamilyen formában maga köré rendezi az ellenzéki térfelet.!..

A mágnes nemcsak vonzani képes, hanem taszitani is. Mint jelen esetben.
 
A DK és a Momentum azon versenyzett, hogy melyikük lehet majd az a mágnes, amelyik valamilyen formában maga köré rendezi az ellenzéki térfelet.
Ebből csak az érdekel melyik szűnik meg.
Valamint az ha megszűnne tagság híján akkor megszűntnek számít?
Vagy vezetőség amíg van addig párt is van?
Külön érdekel a Momentum mert van nyert polgármesterük
Ha megszűnne mögüle a párt?
Miként maradhatna polgármester?
 
Ebből csak az érdekel melyik szűnik meg.
Valamint az ha megszűnne tagság híján akkor megszűntnek számít?
Vagy vezetőség amíg van addig párt is van?
Külön érdekel a Momentum mert van nyert polgármesterük
Ha megszűnne mögüle a párt?
Miként maradhatna polgármester?
Gondolom, független polgármesterként folytathatja tovább, mivel a választáson ő személyesen nyert és nem a párt amelyiknek tagja volt.
 
Az európai parlamentben is kezd kiszorulni a DK.
Lehet azért próbál itthon még erőt és határozottságot sugallni.
„Nem Gyurcsány a felelős a négy kétharmadért, hanem a felelősséget nem látó, azt elhárító ellenzéki pártok és pártvezetők sokasága, rajtunk kívül” – jelentette ki Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke legújabb videójában, amelyben kifejtette, hogy szerinte kik a felelősök a Fidesz–KDNP 2010 óta látott kétharmados győzelmeiért.
A DK elnöke az első kétharmados Fidesz–KDNP-győzelemről, 2010-ről úgy fogalmazott, hogy sok vitával és konfliktussal teli időszak volt, három évig ő kormányzott, de a választás előtt egy évvel lemondott.
Bajnai két dolgot csinál, illetve nem csinál, ő maga mondja azt 2010 februárjában a parlamentben, hogy abban a küzdelemben, ami a kormánypárt és a Fidesz között van, nem vesz részt.
felelősnek az akkori kormánypártot, az MSZP-t, valamint annak miniszterelnök-jelöltjét, Mesterházy Attilát és elnökét, Lendvai Ildikót tartja a következő érveléssel: „Lehet sok vita és konfliktus volt a 2010-et megelőző négy évben, de volt más is, fantasztikus dolgok történtek, épült autópálya, kórház, egyetem, egy sor dolgot megcsináltunk. Ha visszanézik a kampányt, látni fogják, hogy a kormánypárt lényegében elfelejtette elmondani a választóknak, hogy mi történt a megelőző négy évben. Valójában nem elfelejtette, letagadta, elhallgatta, mert távol akarta helyezni önmagát korábbi elnökétől, miniszterelnökétől, tőlem.”
Legyen világos, hogy 2014-ben kétharmada volt a Fidesznek, azért teljesen egyértelműen első helyen az LMP és akkori vezetője, Schiffer András a felelős, második helyen pedig a Jobbik és akkori vezetője, Vona Gábor
A politikus a 2018-as választásról elmondta, a DK és az MSZP megértette az együttműködés fontosságát, majd megjegyezte: „Budapesten összesen 6 választókerületet veszítettünk el, mert az LMP – két társelnöke nevét jegyezzük meg: Szél Bernadett és Hadházy Ákos –, illetve a Momentum elnökét akkor Fekete-Győr Andrásnak hívják, nem volt hajlandó visszaléptetni saját, sokkal esélytelenebb jelöltjét.”
Nem Gyurcsány a felelős a négy kétharmadért, hanem a felelősséget nem látó, azt elhárító ellenzéki pártok és pártvezetők sokasága, rajtunk kívül, de megépült ez a hamis mítosz, mert így lehetett elhárítani ezen ellenzéki pártvezetők felelősségét
 
Lehet azért próbál itthon még erőt és határozottságot sugallni.
„Nem Gyurcsány a felelős a négy kétharmadért, hanem a felelősséget nem látó, azt elhárító ellenzéki pártok és pártvezetők sokasága, rajtunk kívül” – jelentette ki Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke legújabb videójában, amelyben kifejtette, hogy szerinte kik a felelősök a Fidesz–KDNP 2010 óta látott kétharmados győzelmeiért.
A DK elnöke az első kétharmados Fidesz–KDNP-győzelemről, 2010-ről úgy fogalmazott, hogy sok vitával és konfliktussal teli időszak volt, három évig ő kormányzott, de a választás előtt egy évvel lemondott.
Bajnai két dolgot csinál, illetve nem csinál, ő maga mondja azt 2010 februárjában a parlamentben, hogy abban a küzdelemben, ami a kormánypárt és a Fidesz között van, nem vesz részt.
felelősnek az akkori kormánypártot, az MSZP-t, valamint annak miniszterelnök-jelöltjét, Mesterházy Attilát és elnökét, Lendvai Ildikót tartja a következő érveléssel: „Lehet sok vita és konfliktus volt a 2010-et megelőző négy évben, de volt más is, fantasztikus dolgok történtek, épült autópálya, kórház, egyetem, egy sor dolgot megcsináltunk. Ha visszanézik a kampányt, látni fogják, hogy a kormánypárt lényegében elfelejtette elmondani a választóknak, hogy mi történt a megelőző négy évben. Valójában nem elfelejtette, letagadta, elhallgatta, mert távol akarta helyezni önmagát korábbi elnökétől, miniszterelnökétől, tőlem.”
Legyen világos, hogy 2014-ben kétharmada volt a Fidesznek, azért teljesen egyértelműen első helyen az LMP és akkori vezetője, Schiffer András a felelős, második helyen pedig a Jobbik és akkori vezetője, Vona Gábor
A politikus a 2018-as választásról elmondta, a DK és az MSZP megértette az együttműködés fontosságát, majd megjegyezte: „Budapesten összesen 6 választókerületet veszítettünk el, mert az LMP – két társelnöke nevét jegyezzük meg: Szél Bernadett és Hadházy Ákos –, illetve a Momentum elnökét akkor Fekete-Győr Andrásnak hívják, nem volt hajlandó visszaléptetni saját, sokkal esélytelenebb jelöltjét.”
Nem Gyurcsány a felelős a négy kétharmadért, hanem a felelősséget nem látó, azt elhárító ellenzéki pártok és pártvezetők sokasága, rajtunk kívül, de megépült ez a hamis mítosz, mert így lehetett elhárítani ezen ellenzéki pártvezetők felelősségét
Vona Gábor, a Második Reformkor elnöke öt pontban reagált Gyurcsány Ferenc gondolataira:

 • „Megértem, hogy nem mondott le. Sokat dolgozott a pártjáért. Megérdemli ezt az elnökséget. A DK ön nélkül tényleg nem létezik.”
 • „A DK-n kívül a másik csapat, ami ön nélkül nem létezik: a NER.”
 • „Olyan ön Orbán Viktornak, mint Orbán Viktor önnek. Garancia a politikai túlélésre.”
 • „Lenne egy javaslatom. Vonuljon vissza öt évre, ahogy 2018-ban én is tettem! Ez idő alatt végiggondolhatná, miért is szerepel mindig ön a Fidesz plakátjain. És egyszer, csak egyszer – mondjuk, 2026-ban! – hagyja, hogy ön nélkül is megpróbálja az ellenzék. Ahogy én is hagytam 2022-ben.”
 • „Aztán ha így sem sikerül, akkor folytassa! Akkor áradjon a DK! Akkor igaza van, és tényleg nem ön az akadály. De engedje meg, hogy egyszer megpróbálja az ország. Hátha mégis...”
 • az LMP vezetőjét Schiffer Andrásnak hívják.”

  Kedves Fletó! Nem lenne sportértéke felhánytorgatni, kinek a kormányzását követte az első és mindent meghatározó kétharmad, kinek a pártelnöke uszított a 2010-es kampányban a „kispártok” ellen, jóllehet, ha az LMP mellett az MDF is bent van, nincsen fideszes kétharmad, azt is hagyjuk, milyen fényes sikert aratott ez az összefogásprojekt, amit még mindig nem bírsz elengedni, legutóbb 2022 tavaszán, no meg – igaz, kicsiben – néhány hete is. Csupán egyetlen csúsztatásra szeretném felhívni becses figyelmedet : ha én 2014-ben akár csak szóba álltam Vona Gáboral vagy Novák Előddel, olyan nácizást kaptam tőled is, kedves feleségedtől is és a szóvivődtől is, hogy a fal adta a másikat. Most pedig, ha jól értem, Vonát és engem hibáztatsz azért, hogy 2014-ben nem volt összefogás az MSZP/DK, a LMP és a Jobbik között? Miről beszélsz? Szerintem fuss neki még egyszer
  – kérte az LMP volt elnöke.
 
Bár néhány hónapja még 2026-ig tartó megállapodást kötöttek, a június 9-i választési bukta után minden jel szerint hamarosan megszűnik a DK, az MSZP és a Párbeszéd szövetsége - állítja az ATV híradója. Komjáthi Imre, az MSZP lemondott társelnöke nekik azt mondta, hogy az egyezség már csak papíron létezik, és a párbeszédes Szabó Tímea is arról beszélt, hogy a jövőt nem a hármas szövetségben képzelik el.
„A megállapodás papíron létezik, de a tartalmi elemei miatt, ami fölött elszállt az idő, más lett a politikai helyzet, a gyakorlatban nem tud működni (...), ez a megállapodás okafogyottá vált”
(jó kis csapat.....mennek a jelen után )

Megszűnés szélén a baloldali szövetség, az már az MSZP és a Párbeszéd szerint is okafogyott​

 
Bár néhány hónapja még 2026-ig tartó megállapodást kötöttek, a június 9-i választési bukta után minden jel szerint hamarosan megszűnik a DK, az MSZP és a Párbeszéd szövetsége - állítja az ATV híradója. Komjáthi Imre, az MSZP lemondott társelnöke nekik azt mondta, hogy az egyezség már csak papíron létezik, és a párbeszédes Szabó Tímea is arról beszélt, hogy a jövőt nem a hármas szövetségben képzelik el.
„A megállapodás papíron létezik, de a tartalmi elemei miatt, ami fölött elszállt az idő, más lett a politikai helyzet, a gyakorlatban nem tud működni (...), ez a megállapodás okafogyottá vált”
(jó kis csapat.....mennek a jelen után )

Megszűnés szélén a baloldali szövetség, az már az MSZP és a Párbeszéd szerint is okafogyott​

Béke poraira
 
Gondolom, független polgármesterként folytathatja tovább, mivel a választáson ő személyesen nyert és nem a párt amelyiknek tagja volt.
Talán
De ha nem Ő nyert hanem a pártja jelölte
És csak a párt húzóereje miatt lett megválasztva?
Ez utólag megmondani lehetetlen
Ez a baj a párt jelölt indulással
Ki tudja mennyi a személyes eredménye
Sőt ha előzőleg is polgármester volt.Akkor nagy valószínűséggel épp a munkája miatt választották meg őt személyében
Két ilyen polgármestert tudok kinek példáján tettem fel a kérdést
1. Rózsa András lesz októbertől Zugló új polgármestere(Momentum Mozgalom)
2. Soproni Tamás István magyar szakfordító, a Momentum Mozgalom újra választott polgármestere.
Két eset ugyanaz a pártszín
De az egyik újrázott
Ezért vettem a két verziót és a két kérdést

Na érdekes ha a párt azért tart rá igényt hogy ne szűnhessen meg.
De nézzük tovább
Mi van
ha önmaguktól kilépnek a pártból.
És párton kívüliek lesznek?Arra gondolva más párt majd jobb lesz és addig se akadályozza a volt pártja.(ha akadályozza)
Soproni Tamás mimdenképp abban a jelöltségben marad
Mert párszövetségben 10 képviselős többsége van
Soproni Fővárosi listás jelölt is.
 
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on dreaming58's profile.
Szia!
Sajnos elírtam a jelszót.Helyesen: DKKTi (a végén kis " I "
Sziasztok! Üdv mindenkinek! Nagyon örülök, hogy a kolléganőm megmutatta ezt az oldalt. Remélem innen sok jó olvasmányt tudok letölteni és elolvasni. Ha csak tehetem, akkor olvasok. A fantázia nagyon fontos számomra. Immár túl vagyok egy könyvtárra való könyv kiolvasásán. De ez az, amiből sohasem lehet elég. Szinte minden műfajt szeretek olvasni. Talán az önéletrajzot nem. Régen sok könyvem volt, ma már nem igazán.
gyurcyka wrote on Aronfy's profile.
szia! annó feltöltöttem a dicsekvő béka-t.eltünt a gépemről sok mással együtt.ha még meg lenne, átdobnád? köszi!
Adatbázis hibát jelez a gép, minden olvasatlan üzenetre kattintásnál....
vivant wrote on nadva's profile.
máj 14 péntek 8:47

Statisztikák

Témák
38,271
Üzenet
4,828,012
Tagok
617,040
Legújabb tagunk
Edit 192
Oldal tetejére