Ingyenes telefonálás vezetékes telefonra

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Egyre többen viszik magukkal a sírba mobiltelefonjukat

Világszerte egyre több ember utolsó kívánságában szerepel, hogy mobiltelefonjával együtt temessék el. Van, aki egyenesen azt kéri: mobilját vele együtt hamvasszák el.

if(!window.goAdverticum)document.write('');if(window.goAdverticum)goAdverticum.addZone(28444);
Az egyre népszerűbb trend Dél-Afrikából indult el, ahol eredetileg azért kérték sokan, hogy telefonjukat is tegyék be a koporsóba, hogy legyen mivel értesíteni a külvilágot, ha esetleg bűbáj áldozatává válnak és mély álomban, élve temetik el őket.

Vol, akit tartalék akkumulátorral temettek el - mesélte Martin Raymond, a nemzetközi trendeket kutató The Future Laboratory nevű intézet vezetője.

A divat azonban mára megfertőzte Írországot, Ausztráliát, Csádot, Ghánát és az Egyesült Államokat is.

A nyugati világban gyakran a gazdaság jelképeként, drága ruhákkal, ékszerekkel együtt kerül a mobiltelefon is a koporsóba.

Csádban és Ghánában egyszerűen a mobiltelefon is bekerült azok közé a tárgyak közé, amelyet ezért temetnek el a halottal együtt, mert hasznosak lehetnek a túlvilági életben.

Az Egyesült Államokban olyan esetekkel is találkoztak, ahol a temetkezési vállalat tudtán kívül a hamvasztásra váró elhunytak zsebében benne hagyták mobiljukat.

Ez a jelenség akkor tűnt fel, amikor egyre másra észleltek kisebb robbanásokat a hamvasztáskor.

A mobilok akkuja ugyanis magas hőmérséklet hatására felrobban. Így sok temetkezési cég inkább a hamvak mellett egy külön dobozban temeti a telefont egykori gazdája mellé.
 

GIGI

Állandó Tag
Állandó Tag

Sasa

Állandó Tag
Állandó Tag
Gabor Edit írta:
en egyebkent a Skypet hasznalom, most mar kameraval, es abszolut jol mukodik!
Barhova az egesz vilagon. Igaz csak a gepek kozott, szoval meg nem vezetekes telefonra, -ingyenesen-.
Igazad van de a VoipStunt az összes vezetékesre inyenes:
- febr. 8 tól használom
- bekellett fízetni 11,80 Eurót ( ebből 10- a credit, de ezt csak mobilnál pengeti le)
- legujabban ez esetben is 150 vagy 180 napos időkorlátot enged, ha nem használsz fizetős szolgákltatást ( ténylegesen, tehát nem hívsz mobilt!)
Szerintem fél évig így is megéri 10 Euróért vezetékeseket hívni!!
 

Mr. Sándor

Új tag
díjak

Csak szólok,ha esetleg vki nem tudná, hogy pld a Voipbustrrel telefonálsz Kanadában, akkor a díjat a címzett állja. Nemzetközi hívás.

Felelevenítem, csak a díjat nem te állod... neked free
És hogy honnan tudom, hogy a másik állja? Onnan, hogy 60.000 HUF-os számlát csináltam kanadai rokonaimnak
http://www.voipdiscount.com/en/index.html

 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Szia Mr Sandor!
Engem akkor ne hivjal fel telefon, :D itt viszont szivesen beszelgetunk Veled.;) ingyen.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Ingyen telefonálhatunk Magyarországra (is) interneten keresztül
szerző: Sting, idő: 2006.07.21. 08:30
spacer.gif
http://pcforum.hu/hirek/10293/Ingyen+telefonalhatunk+Magyarorszagra+is+interneten+keresztul.html# http://pcforum.hu/hirek/10293/Ingyen+telefonalhatunk+Magyarorszagra+is+interneten+keresztul.html# http://pcforum.hu/tarsalgo/?oc=9&oi...z%E1gra%20%28is%29%20interneten%20kereszt%FCl http://pcforum.hu/kedvencek/?op=new...z%E1gra%20%28is%29%20interneten%20kereszt%FClhttp://pcforum.hu/kuldes/9/10293.html
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
[SIZE=+0]Egy a jelenleg egyértelműen piacvezető pozíciót élvező Skype uralmának megtörésére készülő konkurens internetes telefonálást lehetővé tevő vállalkozás olyan új akciót hirdetett meg, amelynek keretében felhasználói számára a világ 60 országába teszi lehetővé ingyenes telefonhívások bonyolítását, vezetékes ill. mobil vonalakra is. A Gizmo Project "All Calls Free" akciójának révén többek között magyar telefonszámok is teljesen díjmentesen hívhatóak.
adarrow.gif
Zavarnak a felbukkanó reklámablakok? Tele a postaiókod spammel? A megoldásért katt ide!
gizmo.jpg
A Gizmo kliense - erősen
hasonlít a Skype-raBár hasonló akciót korábban már maga a Skype is meghirdetett, annak elérhetőségét azonban sajnos csak az Egyesült Államok területére korlátozva, így például hazánk fiai az ingyenes telefonálás lehetőségével nem élhettek. Ezzel szemben a Gizmo Project most elindított akciójában a világ több tucat országába(n) - köztük Magyarországon is - kezdeményezhetők térítésmentes hívások tetszőleges vezetékes és mobil számokra.
Az ingyenes hívások egyetlen feltétele, hogy a hívott számnak magának is egy regisztrált Gizmo-felhasználóhoz kell tartoznia. Ugyanakkor, mivel egyetlen gépről tetszőlegesen sok felhasználói azonosító, azok pedig szintén tetszőleges telefonszámmal regisztrálhatók, szükség esetén akár internet-eléréssel nem rendelkező ismerőseink is könnyen ingyen-hívhatóvá tehetők, egy-két perc leforgása alatt.
Az egyébként megjelenésében és kezelésében is erősen a Skype-ra hasonlító szoftverrel természetesen interneten keresztüli beszélgetések is folytathatóak két gép között, illetve, korlátok nélküli kihívási lehetőség is kínálkozik, egy előre feltöltött egyenleg terhére. Utóbbi szolgáltatás a szokásos, a hagyományos telefonszolgáltatók által biztosítottnál általában lényegesen kedvezőbb percdíjak mellett vehető igénybe. Az Egyesült Államokba például percenként alig több mint 2 forintért beszélhetünk, de az ausztrál ismerőseinkkel folytatott hosszabb csevegés sem juttat majd minket az adósok börtönébe az 5 forintnál is alacsonyabb percdíj mellett.
Az ingyenes magyarországi hívásokat lehetővé tevő, a Windows mellett Linux és MacOS platformokon is futó Gizmo Project telefonszoftvert az érdeklődők a gizmoproject.com oldalról tölthetik le.



[/SIZE]
 
Oldal tetejére