Jóslókártyák feltöltése II

tpmonika

Állandó Tag
Állandó Tag

An42

Tag
Sziasztok!Nagyon megköszönném ha valaki fel tudná tenni a teljes angyaltarot kártyát értelmezéssel együtt.Már mindenhol kerestem,sajnos eddig eredménytelenül .Szívesen meg is venném még használtan is ha lenne valakinek.Előre is köszönöm!
 

tpmonika

Állandó Tag
Állandó Tag
A Bolond

A bolond élénk színű ruhában van, a ruha különös szimbólumokkal van tele. A bolond a Nappal ellentétesen bámul, nem törődve azzal, hogy a szakadék szélén lépdel. Az oldalán egy fehér kiskutya szalad. A bolond jobb kezében van egy bot, a bot végén batyu. Másik kezében egy virág van, mögötte havas hegyek vannak a távolban.

A bolond egy androgün, képviseli a férfit és nőt. Ebben a fejlődési szakaszban ártatlan, friss, fiatalos és érdeklődő. Eldönti az útra kelést, mindegy, hogy veszélyes vagy örömteli az út. Még tanulja az utat, hogy meglássa a fátyol mögött az igazságot. Gondtalan és nyitott a tapasztalásra. Hamarosan lepottyan a szakadékba, hogy lejöjjön a Földre, a spirituális utat járni az anyagban.

Ruháján a szimbólumok a 10 szefirát képviselik a kabbalisztikus életfán. Ez alapján osztályoz és megért mindent. Az élet fája képviseli a lelki fény emelkedését és süllyedését. A bolond rákapcsolódott a szellemre, az élet leheletére.

Övén 12 csomó van, képviselve a tizenkét állatövi jegyet, melyek 12 személyiségi alaptípust alkotnak.

Fején babérkoszorú és Maat, az igazság és igazságosság egyiptomi Istennőjének szimbóluma. A babérkoszorú győzelmet jelent. Ezek együttesen jelképezik a bolond isteni természetét és a gondolat győzelme által az igazságot.

Fehér rózsa van a bolond bal kezében, a tisztaságot jelképezi a tudattalanjában. Meg kell tanulnia használni a tudattalant és fejleszteni.

A fehér rózsa volt az Arany Hajnal jelképe.

A jobb kezében lévő bot a szilárd tudatot mutatja. A batyu zárt, tartalma rejtély. Az egyetemes memória és ösztön van benne elrejtve, mellettük a négy mágikus szimbólum. A bolond még tanul, hogy megértse a saját útját. A batyun alig kivehetően Hórusz szeme vagy sas látható. A bolond isteni szülőktől származik, a reinkarnáció útján lépdel.

A Nap a kártya észak-keleti részén található. Szimbolizálja a lelki növekedést, ragyogása jelzi, hogy a bolondot felülről vezetik. A bolond a Nap fényével ellenkező irányba halad, a lelki fényen át ereszkedik az anyag világába.

A fehér kutya mutatja a bolond állatias jellegét és ártatlanságát. (boldog tudatlanság)

A kutya kíséri az utazását az életben.

Eleme a Levegő (értelem), bolygója az Uránusz.

0. A Bolond.jpg
 
Oldal tetejére