KÉRÉSEK, kérdések tematikus topikokhoz (Gyereksarok) 2o12

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

purina11111

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia! Én is keresem ezeket, de még nem találtam meg. A földrajz munkafüzet megoldásai nincsenek meg? OFI-s, Szentirmainé Brecsok Mária. Köszi!
 
Sziasztok! Keresem a 2. osztályos OFI kísérleti könyvhöz tartozó matek felmérőket. Valaki tudna segíteni, az OFI honlapján sajnos csak pár darab van fent, az év eleji felmérőre lenne szükségem sürgősen. Köszönöm!
 

ReniTibcsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Keresném az Országos kompetenciamérés tesztgyűjtemény német nyelv - 8. osztályosoknak könyvet.
Köszönöm!
 
Sziasztok! Meg tudtam szerezni a 6. osztályos NAT 2012 történelem dolgozatokat! De nem egyértelmű, mert nekünk is volt amit még 5.-ben tanultunk, de ebben a témazáróban van! Tehát ezek a feladatok jók 5., és 6. osztálynak is! De például nincs benne a tankönyv szerinti utolsó három témakőr, amit majd a 7.-es témazáróknál kell beszereznem! De remélem, hogy ez is sokat segít! Mi ebből írtunk! Állítólag nincs másik kiadás! Feltettem a tankönyv borítólapját!

Szia! Sikerült megszerezni a 6.-os töri tankönyv utolsó három témaköréből a feladatlapokat? Ha igen, elküldenéd? Nagyon köszönöm!
 

Csucsu1972

Új tag
Szeretnék segítséget kérni hogy az alábbi Biológia feladatlap meg van e valakinek ha igen kérem segíts!!
Victor András dr. - Biológia 8. Ellenőrző feladatlapok
 

bbedina

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Keresném Bánhegyi Ferenc: Hon-és népismeret 5-6. osztály-os tankönyvét. Ha valaki esetleg tudná, hogy hol rendeljem meg, az is jó lenne!
Köszönettel!
 

vamest

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! A Történelem 6. osztályos (Horváth Péter - Hámori Péter, Nemzeti Tankönyvkiadó) könyvhöz most melyik dolgozat tartozik? Fel tudná tenni valaki, vagy ha már itt van, akkor belinkelnétek? Köszönöm szépen!
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére