KÉRÉSEK, kérdések tematikus topikokhoz (Gyereksarok) 2o12

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

ronix7-7

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Mindenki!
Nézzetek át a Felmérők, tudáspróbák, dolgozatok.. és a Felsősök, középiskolások: Tankönyvek topikba, a Tanulás fórumra is, mert ott is sok mindent megtalálhattok, kérhettek másoktól. Sajnos a felmérők kérése és küldése már 3 szálon is fut.
 

kishoresz

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Valakinek nincsen meg véletlenül az Apáczai Kiadó Matematika Feladatgyűjtemény 7. évfolyam számára. AP-070808.
A miénk kissé szerte foszlott...
Nagyon szépen köszönöm!
 

judit112

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Remélem, hogy tudtok segíteni. 3 kisfiam van. A középső 4 éves miatt írok nektek. Szeretnék tőletek ajánlásokat kérni mesékre a kapcsolatunk erősítésére. Mostanában teljesen szétestünk. A kisfiam nem fogad szót különösebben senkinek (idegen anyukának sem), nekem sem, gyakran fújkál rám, vagy rám nyújtja a nyelvét, ha rászólok, ha fizikailag próbálom megakadályozni (elkapom a kezét), hogy a kisöccsét (2 éves) ne üsse, ne üldözze, ne püfölje, akkor tépi ki magát a kezemből és torka szakadtából üvölt. Szóval teljesen félrecsúszott a kapcsolatunk. :( Csak a dac van, más nincs. Nem használ sem megbeszélés, sem kérés, sem büntetés, semmi. :dr_4: Kérlek, ha tudtok olyan mesét ajánlani, ami által javulhatna a kapcsolatunk, akkor tegyétek meg! Testvérkapcsolat javítására is nagyon szeretnék meséket. Köszönöm
 
Utoljára módosítva:

bendici

Új tag
Sziasztok. SOS! Full Bast 2 tesztek és megoldásai kellenének. Már mindenhol kerestem. Teljes a kudarc. Minden segítséget megköszönök. Kérem aki tud segítsen. Előre is köszi!
 
Sziasztok!
Környezetismeret 4 osztályos Ofi , Szerző: Buzási Éva, Néder Katalin
Feladatlapot keresek hozzá. Tudna valaki segíteni?
Előre is köszönöm! FI-505010401.jpg
 
Sziasztok! Valaki tudna segíteni OFI-s Történelem 8 témazáró feltöltésében? A tankönyvkatalógus oldalán csak az első kettő van feltöltve. Köszönöm!
 
Sziasztok,
Hajdú féle matek felmérőt keresek C változatot 2. osztályosnak, lehetőleg frissebb változatot. Valahol láttam, de mire visszaértem, hogy lementsem, már nem találtam meg.
Köszönöm a segítséget előre is.
Kata
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére