Kártyajóslás

mandarina

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyszer az egyik ismerősőm kártyát vetett, ott láttam ezt a kirakási formát, nagyon tetszett. Ebben az esetben egyetlen kártyás húzásról volt szó.
Ja, kérdés?
Volt valaki, aki a horoszkóp képletet kártyával rakta le?



Itt latam az elso videon , hogy a kartjakat a horoskop-ra rakja, a Kazanlar tanar ur .
Mandarina.
 

Faszil

Kitiltott (BANned)
Egyszer voltam egy nagyon sokak által kiválónak titulált jósnál, aki kártyából azt jósolta, hogy megbukok egy vizsgámon. Éppen főiskolára jártam, és minden vizsgám sikerült, mígnem következett az álamvizsga. Gondolhatjátok, hogy mit éreztem....(persze sikerült) az életben buktam meg egy "vizsgán"
 

klarababa

Állandó Tag
Állandó Tag
Tarot - nekem ez jön be. Persze konkrét kérdésekre nem ad választ, inkább útmutatást lehet kérni tőle.

És most a Symbolonnal szórakozom, de az kevésbé jó.
 

tothnemonika

Állandó Tag
Állandó Tag
A Tarot nem jóskártya. Nem ad felvilágosítást arra, mi lesz a jövőben, inkább segít abban, hogy a körülmények felismerésével, és figyelembevételével megtanuljunk önállóan dönteni, és ezzel alakítani a saját sorsunkat.
A tarot egyaránt tartalmazza a múltat, a jelent és a jövőt. A nagy arkánum olyan, mint egy térkép, megmutatja a lehetséges utakat, azt, hol állunk éppen, honnan érkeztünk el idáig, és milyen lehetséges útvonalon érhetjük el célunkat. A kis arkánum lapjai jelzőtáblák ezeken az utakon.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>

Ahhoz, hogy megfelelőképpen tudjuk alkalmazni a lapokat, meg kell értenünk, hogy mindennek van oka, semmi nem véletlen. Az eddigi helyzetünk (mégha ezt nem is látjuk jelenleg) a múltbeli tetteink következménye, és a jövőnk a jelenlegi döntéseink eredménye lesz. Ezt nevezzük Karmának.<o:p></o:p>
A lapok értelmezése mindenkinek egyéni fejlettsége és bölcsességének függvénye. Tarot meditációval az egyes lapok értelmezési köre bővül, mert a személyiség egyre többet lát meg önmagából, miáltal egyre többet képes érzékelni a “tükörben” is.<o:p></o:p>
 

Lucrezia Borgia

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Én álalában a Tarot-t használom, ha tendenciára, lelkiekre akarok rákérdezni, és cigánykártyát, ha inkább konkrétumokra vagyok kíváncsi. De néha fordítva. :)

Szerintem amúgy ha valaki már megtanult egy eszközzel jósolni, akkor már menni fog mással is. Pl. én a tarot-val kezdtem. Utána a cigánykártyát elég nehezen tanultam meg, aztán a Halász Alexandra-féle (fekete-fehérben nyomtatott) kátyákat kezdtem el kiszínezni, és azóta jobban szeretem, mint bármi mást. Aztán kezdtem tenyérből. Egy csomó ideig nem és nem ment, aztán egyszer csak ráéreztem az "ízére", és azóta megy.

Egy időben rendszeresen jártam rendezvényekre jósolni, és egy rendezvény-sorozatra készült egy táblás jósda, ami kimondottan oda lett kitalálva - tulajdonképpen játékra, mert ott egy-egy emberre 10-15 perced van összesen, aztán kérem a következőt, mint Dr. Bubó. :) Na, több ember esetében valóban játszott is velünk a tábla, de akinek valamit igazán meg kellett tudnia, az "átjött" valahogy, pedig csak egy színt láttam, és 1-2 virágocskát. Volt, akinek a teljes karmája ott volt előttem - na az nehéz eset volt, teljesen kiborultam tőle. (Egy olyan fiatal lány életébe láttam bele, akinek nagyon-nagyon-nagyon nehéz az élete.)

Mos éppen a Lenormand-kártyát tanulom. Először nem tetszett, hogy egy csomó laphoz negatív jelentést társít. Egy ideje nem olvasom el az eredeti értelmezéseket, csak a képre figyelek, ill. a címére. Egész jól működik! :)
 

EGÉRVADÁSZ

Állandó Tag
Állandó Tag
".......aztán a Halász Alexandra-féle (fekete-fehérben nyomtatott) kátyákat kezdtem el kiszínezni, és azóta jobban szeretem, mint bármi mást. "

Kérlek, ha tudod, tedd fel ide ezeket a kártyákat, vagy legalább mutasd meg milyenek:)
köszi
 

linda11

Állandó Tag
Állandó Tag
Az egyik ismerősöm is jósol kártyából, több alkalommal jósolt már nekem és el kell mondanom, hogy nagyon sok minden igaz volt amit a kártyából kiolvasott
ő is folyamatosan fejleszti magát
 

Lucas63

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyik ismerősöm akit csak "Boszi"-nak hívunk szokott kártyából jósolni. Cigány kártyán kívül mást is használ, igazán nem tudom a részleteket. Nekem csak tesztelés céljából vet időnként. Az információk egyrészét értem, van amit nem. Ezeket elteszem és amikor bekövetkezik akkor nyernek értelmet. A legutolsó ilyen "jóslat" arról szólt, hogy "egy idősebb nővel komoly konfliktusba keveredek, de végül győztesen szállok ki, ez a munka területre vonatkozik". Passzoltam mivel a környezetembe fiatal lányok a munkatársaim, ill. nem jellemző, hogy konfliktusba keveredek a munkám során. Eltelt vagy 3 hónap amikor egy velünk kapcsolatba álló cég egyik vezető munkatársnője, aki idősebb nállam, komoly támadást intézett irányomban. Pár hét múlva nyogodtan és "győztesen" kerültem ki a konfliktusból. Nem harcoltam csak szépen sorban vettem elő a tárgyilagos érveimet, ez elegendő volt.
Nem tudom hogyan csinálja a "Boszi", de szinte kivétell nélkül bejönnek a "jóslatai". Ennek ellenére nem ez alapján élem az életem, csak segít az események későbbi megértésében.
 

Liliensan

Állandó Tag
Állandó Tag
Kártyák

Sziasztok!

Most találtam rá erre a fórumra. Azzal kezdtem, hogy vágigolvastam az egészet. Nagyon izgalmas volt az elején Jantra, dreamaya és Spiriferi beszélgetése...:D
Köszönöm a mindenségnek, hogy vagytok! Ismeretlenül is ismerősek.

Sikerült letöltenem a Talenről szóló könyvet (ami kisebb csoda, mivel egy éves a link)...:p
Most olvasom...:lol:

Most szeretnék én is megosztani veletek pár kártyát...
Nem saját feltöltés! KÖSZÖNET A FELTÖLTŐNEK!kiss
 
Oldal tetejére