Képregényekről prózában

ladysla témája a 'Irodalom' fórumban , 2014 Február 18.

 1. ladysla

  ladysla Kormányos Fórumvezető Kormányos

  Kedves Fórumozók!
  A Képregények II. tematikus topic igazi kincsesbányává nőtte ki magát az idők során, s ma már nemcsak a feltöltésekre van igény, hanem a velük kapcsolatos eszmecserékre is. E topic lehetőséget ad a képregényekhez kapcsolható beszélgetésekre. A hozzászólások gyors gyűjtögetésére változatlanul a Szójátékos fórumot ajánlom.
  üdvözlettel:
  Ladysla
   
  Carlos1972 kedveli ezt.
 2. zatharos

  zatharos Új tag

  Esetleg valaki olvassa az amerikai friss megjelenéseket?
   
 3. karimoka

  karimoka Tag

  Sziasztok, régen jártam már itt, nem találom sehol a képregényeket. Nagyon szerettem ezt az oldalt, fantasztikus élmény volt egy-egy olyan régi képregényt fellelni, amit már közel 25-30 éve nem láttam. Nagyon nagy szó ez, hogy van egy olyan oldal, ami összegyűjti a rég elfeledett és már-már homályba vesző kincseket "KÉPREGÉNYEKET". Lehet, hogy nagyot szeretnék, lehet, hogy lehetetlent akarok, de, mégis, ha lehetséges, kérnélek titeket, illetve azt, akitől ez függ, hogy ismét betekintést szerezhessek e képregények csodálatos világába. Előre is nagyon köszönöm, ha ez sikerülne.
   
  Carlos1972 kedveli ezt.
 4. telaci

  telaci Állandó Tag

  El kell érned az Állandó Tag státuszt és akkor böngészhetővé, láthatóvá válik a Legális E-bookok csomag : ez tartalmazza most a képregényeket ...
   
  nagyanti6012, Carlos1972 és karimoka kedveli ezt.
 5. karimoka

  karimoka Tag

  Köszönöm, hogy írtál, "válaszoltál" az írásomra, sajnos mostanában nem olyan gyakran tudok fent lenni a netten, de mindent megteszek, hogy ez oldal miatt itt lehessek. Megpróbálkozok állandó taggá válni. Remélem sikerül.

  Sziasztok! Újból itt tudok lenni, még mindig nagy öröm nekem, hogy ez a közösség milyen nagy és erős. Ez számomra abban tudatosul, hogy szinte minden téren olvashatok pozitív dolgokat. Ez nagyon fontos, ez az amire szerintem törekednie kellene minden hasonló oldalnak.
   
  telaci kedveli ezt.

Megosztás