Kínos élmények

notaprisoner

Állandó Tag
Állandó Tag
Kisvárosban nőttem fel, ahol az autósok nem szerették elengedni a gyalogosokat. Felkerülve Szegedre nekem ez hatalmas újdonság volt, hogy mindenféle közlekedési eszköz elenged. Intve köszöntem meg ezt. Aztán amikor a 3-as villamos Kálvária téri (régi) megállójánál leszállva a szembe jövő villamosnak megköszöntem, hogy megáll és elenged... Már fent volt a kezem, amikor látom, hogy nyitódnak az ajtók... :D
(Az említett villamosvonal ezen szakaszán csak egy sínpár van, néhány megállónál duplázták csak meg.)
 

notaprisoner

Állandó Tag
Állandó Tag
Én három éve télen úgy estem egy "reszkessetek betörősöket", hogy megcsúsztam a havas járdaszegélyen, de közben telefonáltam. A poén az volt, hogy annyira belemerültem a mondandómba, hogy a vonal másik végén nem vettek észre semmi változást. A csoporttársam, aki mellettem ment, meg először megijedt, aztán meg nem tudtam abbahagyni a röhögést, hogy még mindig mondom tovább... :D
 

Lyva

Állandó Tag
Állandó Tag
Pár évvel ezelőtt egy délelőtt angol tanfolyamra siettem. A vonatról leszállva busz felé igyekeztem, akkor kezdték a kör alakú tért (vagy mit) átépíteni a keletinél és nekem arrafelé vitt az utam a buszokhoz. Amikor leértem a lépcsőn, kb ott ahol most a zebra van volt egy villanyoszlop rajta egy szerelődobozzal kb fejmagasságban. Nagy lendülettel haladtam a célom felé, és megakartam kerülni az oszlopot, de nem vettem észre a dobozt és nekimentem. A sarka talált el. Az ütközés akkora volt, hogy kicsit megszédültem és le kellett ülnöm a járda szélére. Szerencsére akkor még nem jártak ott autók. Egy hölgy jött utánam és amikor meglátta, hogy a földön ülök megkérdezte, mi történt, mert az előbb még nem volt semmi bajom, most meg ülök és fogom a fejem. Pár perc után tudtam csak továbbmenni. A tanfolyamról haza akartak küldeni, mert bár nem vérzett az orrom, de nagyon szarul éreztem magam. Otthon miután kicsit enyhült a duzzanat és a fájdalom észrevettem hogy azon az oldalon, enyhe nyomás hatására recsegő hangot ad az orrnyergem. Kicsit megrepedt. Pár napig lila folttal a szemem alatt mászkáltam, olyan voltam mint akinek behúztak.
 

Eliza523

Állandó Tag
Állandó Tag
Jó: Úgy döntesz, hogy nem lesz több gyereked.
Rossz: Nem találod a fogamzásgátló pirulákat.
Fatális: A lányodnál vannak.

Jó: A fiad mindig a szobájában tanul.
Rossz: Egy halom pornó kazettát találsz a szobájában.
Fatális: Te is rajtuk vagy.

Jó: A férjed jól ért a női divathoz.
Rossz: Felveszi a ruháidat.
Fatális: Neki jobban állnak, mint neked.

Jó: A lányod végre dolgozik.
Rossz: Prostituáltként.
Fatális: A kollégáid a legjobb ügyfelei.

Jó: Szexuális felvilágosítást tartasz a lányodnak.
Rossz: Folyton félbeszakít.
Fatális: És kijavít.
 

Eliza523

Állandó Tag
Állandó Tag
Megtörtént eset, fel is jegyezték az amerikai haditengerészet egyik rádiózási naplójában:

Amerikai Hadihajó:
– Azonnal térjen ki észak felé 15 fokkal.
Kanadai fennhatóságú objektum:
– Javaslom, hogy ön térjen ki dél felé 15 fokkal…
Amerikai Hadihajó:
– Megismétlem, térjen ki észak felé 15 fokkal, máskülönben összeütközünk.
Kanadai fennhatóságú objektum:
– Térjen ki ön 15 fokkal….
Amerikai Hadihajó:
– Én az amerikai haditengerészet tisztje, az amerikai flotta egyik hajójának kapitánya vagyok. Utoljára mondom térjen ki.
Kanadai fennhatóságú objektum:
– Ez egy világítótorony. Haló?
 

Árvai Emil

Állandó Tag
Állandó Tag
Tragédia

A hagyomány szerint Nógrád megyében, Szontágh Pál birtokán egyszerre volt vendég Madách Imre, Arany János és Ballagi Mór. Madách legújabb írását olvasta fel barátainak, a mű címe azonban hiányzott. Eközben Ballagi Mór a kastély melletti tavon csónakázott, ám a csónak felborult, és Ballagi csuromvizesen tért vissza a többiekhez. Amikor megkérdezték tőle, mi történt, csak annyit felelt: "Ez az ember tragédiája". Ez a mondata volt Madách híres művének címadója.

(internetről - wikipédia)
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Amikor az édesanya meglátogatja egyetemista fiát, szörnyű gyanúja támad...
Egy egyetemista fiú meghívja édesanyját az albérletébe. Az ebédnél ott van a fiú lakótársa is, egy szép, fiatal lány. Az anya folyamatosan gyanakodva néz a lányra, és gyanítja, hogy valami van közöttük.

Mire az ebédnek vége, már szinte biztos benne, hogy több van közöttük szimpla lakótársi kapcsolatnál. A fiú észreveszi, hogy édesanyja gyanakszik, és azt mondja:
- Hidd el anya, tudom, mire gondolsz, de nincs közöttünk semmi!


Körülbelül egy hét múlva a lány lakótárs azt mondja a fiúnak:
- Egy hete, mióta édesanyád itt járt, nincs meg az ezüst merőkanalam.
- Nem hiszem, hogy ő vitte volna el, de azért írok neki egy levelet - mondja a fiú.

Meg is írja a levelet anyjának:
„Kedves anya. Nem állítom, hogy te voltál, hiszen tudom, hogy nem tennél ilyet, de tény, hogy mióta itt jártál, nem találjuk a lakótársam ezüst merőkanalát.”


Néhány nap múlva jön a válasz:
„Drága kisfiam! Nem állítom, hogy lefeküdtél a lánnyal, hiszen tudom, hogy nem hazudnál nekem, de tény, hogy ha a lány a saját ágyában aludna esténként, már rég megtalálta volna a merőkanalat!"


93049_anyameglatogatjaegyetemistafiatThinkstockPhotos-510775872-640c.jpg



Share on Tumblr 0
 

Abaka111

Állandó Tag
Állandó Tag
Medence tisztító vagyok! Érdekes volt mikor munkavégzés előtt 10 percel valaki úgy gondolta elereszt egy csomagot a medencében. Visszagondolva vicces
 

fuligjimmy2000

Állandó Tag
Állandó Tag
Elmondok egyet: egy olyan sráccal randiztam, akit nem ismertem behatóan, és nem is beszélgettünk sokat még. Állatkertbe mentünk, én az alkalomnak megfelelően csinin felöltözve, ő egy randa régi pólóban érkezett. És képzeljétek el, az egész randi alatt ha szólt kb. 10 szót!!!
csodalkozik.gif
És nem azért, mert én jártattam a számat, az idő 80%-ában néma csendben néztük az állatokat. Kísérleteimre és vicces sztorijaimra kuncogott, vagy max. 2 szóban válaszolt, de amúgy semmi. 1-2 óra után boldogan leléptem. Másnap jön az üzenet, hogy nagyon jól érezte magát, és szeretné megismételni!!! Nem hittem a szememnek!!! Azt írtam vissza, hogy azt hiszem, nem találtuk meg a közös témákat
angyal.gif
 

ronix7-7

Állandó Tag
Állandó Tag
Kaptam egy továbított levelet e-mailben egy ismerostol,melyen meg is lepodtem, de azért én is tovább kuldom nektek:

Íme:
Hát ez kegyetlen!!!!
"Veet szőrtelenítő krém férfiaknak
Vásárlói vélemény
Miután közölték velem, hogy a golyóim úgy néztek ki, mint egy öregedő rasztafári feje, elhatároztam, hogy fejest ugrok a dolgok közepébe és veszek egy ilyen krémet, mivel a korábbi borotválási próbálkozásaim csak csekély sikerrel jártak és majdnem elroppant a gerincem, amikor megpróbáltam elérni a problémásabb részeket. Mivel kissé romantikus vagyok, úgy gondoltam, a tettet az asszony szülinapjára időzítem, hogy érezze a törődést. Jóval előtte megrendeltem a terméket, és mivel az Északi-tengeren dolgozok, úgy gondoltam, keményebb vagyok, mint az előző vélemények írói, akiket puhány irodai alakoknak tartottam… Ó, társaim a fájdalomban, micsoda tévedés volt!
Megvártam, míg az asszony az ágyba bújt, és miután homályos utalásokat tettem neki valami különleges meglepetésről, lementem a fürdőszobába. Kezdetben minden jól ment, felkentem a krémet és vártam, hogy valami történjen. Nem kellett sokáig várnom.
Először kellemes melegséget éreztem, melyet pillanatokon belül olyan intenzív, égető érzés váltott fel, amit csak úgy tudok leírni, minta ketten húzták volna a szögesdrótból készült alsógatyámat a farpofáim közé, azzal a feltett szándékkal, hogy a fejemmel kiüssem a plafont. Addig az éjszakáig a vallás nem játszott nagy szerepet az életemben, de akkor készséggel híve lettem volna bármelyik vallásnak, amelyik megszünteti azt a kegyetlen égető érzést a hátsó kijárat körül, amely pusztulással fenyegette a koronaékszereket is. Miközben azért küzdöttem, hogy ne harapjam át a fájdalomtól az alsó ajkamat, megpróbáltam lemosni a krémet, amivel csak annyit értem el, hogy egy szőrcsomó eldugította a lefolyót. Könnyektől elhomályosult szemmel támolyogtam ki a hallon keresztül a konyhába, és - mivel járni nem nagyon voltam képes - az utolsó métert kúszva tettem meg a hűtőszekrényig valami hűsítő fájdalomcsillapító reményében. Feltéptem a hűtőgép ajtaját, megláttam egy doboz jégkrémet, aminek letéptem a tetejét és magam alá helyeztem. A megkönnyebbülés fantasztikus, de csak időleges volt, mivel a jégkrém meglehetősen gyorsan elolvadt és az égető érzés hamar visszatért. A jégkrémes doboz kialakítása miatt ráadásul a kipufogót nem tudtam hűsíteni, ezért körbetapogattam a mélyhűtő fiókot valami más után kutatva, mivel biztos voltam benne, hogy a látásomat meglehetősen hamar újra el fogom veszíteni. Megragadtam egy zacskót, amiről később kiderült, hogy fagyasztott kelbimbó volt, kiszakítottam, és közben próbáltam olyan csendben maradni, amennyire csak tudtam. Fogtam egy marék kelbimbót és megkíséreltem párat beszorítani a farpofáim közé, de hiába. Azért nem működött a dolog, mert egy kevés krémnek sikerült feljutnia a végbelembe, ami olyan érzést okozott, mintha egy rakétahajtómű dolgozott volna bennem odalent. Kétségkívül – és egyben remélhetőleg is – ez volt az egyetlen pillanat az életemben, amikor arra vágytam, bárcsak megjelenne egy homokos hóember a konyhában, amiből látható, milyen mélyre lettem volna képes süllyedni a fájdalom csillapítása érdekében. Fájdalomtól elgyötört elmém csak azt az ötletet volt képes kiszenvedni magából, hogy egy kelbimbót óvatosan felhelyeztem oda, ahol még előtte semmi sem járt.
Balszerencsémre a konyhából kihallatszó furcsa nyögésekre felriadt asszony ezt a pillanatot választotta ki, hogy utánajárjon a zajok forrásának. Akit az a látvány fogadott, hogy a seggem az égnek mered, golyóimról epres jégkrém csöpög, és éppen egy szem kelbimbót tolok a lyukamba, miközben azt nyöszörgöm: Hú, de jó érzés…
Érthető módon megrázta a látvány és felsikított, és mivel nem láttam az érkezését, a hangtól önkéntelenül összerándultam, ami miatt a kelbimbó meglehetős sebességgel kilövődött belőlem éppen az ő irányába. Megértem, hogy nem éppen arra a különleges meglepetésre vágyott, hogy éjjel 11 órakor egy kifingott kelbimbóval lábon lőjék a konyhában, és az sem segített rajtam, hogy másnap a gyerekeknek meg kellett magyarázni a jégkrémben látható furcsa lenyomat keletkezésének körülményeit. Szóval, összességében a Veet eltávolítja a szőrt, a méltóságot és az önbecsülést…"
 
Utoljára módosítva:
Oldal tetejére