Könyv születik- Irj Te is egy sort hozzá!

laci0530

Állandó Tag
Állandó Tag
tudta, hogy korábbi életei valamelyikében sellő volt, ám most valami furcsa megérzése is támadt ezzel kapcsolatban, egyfajta bizonyosság..
 

Adrici1019

Új tag
arról hogy nem ő az egyedüli ezen a világon. Volt benne valamiféle félelem és aggodalom, de ezekbe az érézésekibe apránkánt az öröm furcsa érzése is beszivárgott.
ekkor egy nő nyitott be az ajtón...
 

aniko45

Állandó Tag
Állandó Tag
ahogy közeledett egyre inkább érezte hogy látta már valahol! Szemük találkozott,a nő kezét nyújtva megszólalt:Végre megtaláltalak!
 

Hullu3

Állandó Tag
Állandó Tag
Érezte ahogy elhagyja minden ereje, émlék-képek tomboló viharként csaptak le rá... Zűrzavar..
- Nem, nemlehetsz igazi !
A nő mellé lépett átölelte, s bajlós hangon a fülébe suttogta
- Ne félj, nemfog fájni...
 

Pozoki

Állandó Tag
Állandó Tag
Újra élve megfakult emlékeit a tenger kristály tiszta vize öleli újra körül, melyben szemet vakítóan szépen tükröződött a felszín napsütötte fodrai. Boldogság és egyúttal a félelem keserves szorítása töltötte el a szívét.
 
A

Ayahuasca

Vendég
A bolsogság érzése már az első pillanatban erősebbnek tűnt, végül elsöpört minden félelmet és szorongást. Megértette, hogy a boldogság benne körülményeitől teljesen független.
 

aniko45

Állandó Tag
Állandó Tag
Itt van?De hol volt annyi éven át? El szabad e felejteni a sok átsirt éjszakát,az egyedüllétet a visszahozhatatlan perceket?!!!!Elkomorodva ellépett a férfi mellől.
 

eszter1527

Állandó Tag
Állandó Tag
Talpa mélyen süppedt a homokba, melynek napsütötte forrósága átmelegítette bőre hidegségét. A lágy szellő az arcához sodorta hajtincseit, amelyeket zavartan tűrt a füle mögé, miközben szemeivel a tenger morajlását figyelte.
Túlságosan is zaklatott ahhoz, hogy értelmes döntést hozzon, ha nem gondolja át, még olyan szavakat mondhat ki, amiket később megbánhat.
Mielőtt meggondolhatta volna magát, egy hirtelen mozdulattal belegázolt a langyos vízbe, majd elrugaszkodva a víz mélységeibe merült.
 

Pozoki

Állandó Tag
Állandó Tag
Szaporán dobogó szíve lassan megnyugodott s az égre feltekintve úszott a tenger viharutáni megnyugvó hátán, amíg szíve meg nem nyugodt. A felhők lassan eltűnve engedték át a nap sugarait. Csend uralta a tengert. Lehunyva szemét figyelmét elvesztve vitte a sodrás egyre beljebb...
 
Oldal tetejére