Könyv születik- Irj Te is egy sort hozzá!

keam

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem törődött a szobában azóta is kábulva állogató férfival, ki a nő megrettentő viselkedése láttán úgy érezte , ideje lenne valamit lépnie.
 

tunike

Állandó Tag
Állandó Tag
Hírtelen azt sem tudta,hol van.Széjjel néz és lassan derengeni kezd, a tudatában, az egész esti történet............
 

Jilda

Állandó Tag
Állandó Tag
Rettentően mérges volt és alig várta, hogy jól lehordja azt a libát, aki épp most tartja fel, de mikor meglátta az eszméletlen testet kétségbeesett...
 

Jilda

Állandó Tag
Állandó Tag
Óvatosan felemelte a nőt és befektette a kocsija hátsó ülésére. " Már csak az kell, hogy még egy könnyű testi sértést is a nyakamba varrjanak a tárgyaláson..."
 

matagyula

Új tag
Mona a történteket látva rémült arccal rohant a kocsi mellé és figyelte ahogy a számára ismeretlen férfi barátnéját taperolja. Már épp sikítani készült, mikor Gyula ( a bátor, erős, karizmatikus és csöppet sem öntelt sofőr ) válla fölött közölte vele, hogy csak a pulzusát ellenőrizte ...
 

Jilda

Állandó Tag
Állandó Tag
A férfi most már végképp biztos volt benne, hogy a tárgyalásra nem fog odaérni. - Ismeri?- kérdezte Monától és mikor az bólintott, kinyitotta a kocsi ajtaját és még mindig k issé ingerülten betessékelte az anyósülésre. Ekkor a bátor, erős, karizmatikus és csöppet sem öntelt Gyula is beült a kocsiba és egyik szemöldökét felvonva, kérdőn tekintett a mellette ülő lányra. -Kórház?
 
Oldal tetejére