Különleges fotók

Radványa témája a 'Fotó album' fórumban , 2007 Október 11.

 1. HG3FCB BARBARA

  HG3FCB BARBARA Állandó Tag

  1.) Karsay István barátunk innen a CH-ról
  2.) A háttérben más is látható a képen pedig nem volt ott a fotózáskor.
   
 2. HG3FCB BARBARA

  HG3FCB BARBARA Állandó Tag

 3. HG3FCB BARBARA

  HG3FCB BARBARA Állandó Tag

 4. angyalkám

  angyalkám Állandó Tag

  angyalkám

  2007-ben a Szegedi dom kapuját felgyujtotték most 2008 -ban kijavitják /adományokból/ Tudom hogy ez nem különleges fotok de mégis különleges....
   
 5. HG3FCB BARBARA

  HG3FCB BARBARA Állandó Tag

 6. HG3FCB BARBARA

  HG3FCB BARBARA Állandó Tag

  Láthatatlan valóság
   
 7. Radványa

  Radványa Állandó Tag

  13-án fényképeztem és meglepődve láttam a sok angyalgömböt a képen. Szerintetek, hogy van ilyen sok gömb egy helyen?Kinagyitva legalább 9-et számoltam meg. Van a farakás előtt a szomszéd háztetőjénél a felhőnél és a kukoricaszáritónál is több.
   
 8. sirkan49

  sirkan49 Kitiltott (BANned)


  Szerintem ők is keresik egymás társaságát.:D
   
 9. Zsu75

  Zsu75 Állandó Tag

  Sziasztok!Ez a kép nyáron készült nálunk az idősebb lányom van rajta meg még valaki(mi).Ez eredeti kép és nem szuper technikával készült csupán csak egy digitális fényképezővel.
   
 10. mirjam77

  mirjam77 Állandó Tag

  szellemfotók...
   
 11. mirjam77

  mirjam77 Állandó Tag

  angyalgömbös...
   
 12. elke

  elke Vendég

 13. Radványa

  Radványa Állandó Tag

 14. HG3FCB BARBARA

  HG3FCB BARBARA Állandó Tag

 15. Radványa

  Radványa Állandó Tag

 16. Trove

  Trove Állandó Tag

  Remélem ezek a képek beleférnek a különlegességek közé.
   
 17. garibaldi

  garibaldi Állandó Tag


  Sziasztok. Én most néztem meg először a képeket itt, tényleg érdekesek. De ezek az "angyalgömbösek" nem annyira, mert kevés fénynél mindig ilyen lesz a kép, valaki fotózáshoz értő biztosan meg tudja magyarázni ezt a jelenséget. Minél kevesebb a fény, annál több ilyen folt keletkezik. Engem speciel nagyon idegesítenek, mert nagyobb tér esetén a vaku sem segít.
   
 18. HG3FCB BARBARA

  HG3FCB BARBARA Állandó Tag

  Carl Sagan

  Alvajárók és rémhírterjesztők: értelem és ostobaság a természettudomány határmezsgyéjén

  A növények szívverése sokkolta a tudósokat az oxfordi gyűlésen.
  A hindu tudós további szenzációja: bemutatta, miként folyik a virágok „vére".
  A hallgatóság feszült érdeklődése.
  Feszülten figyelték, amint az előadó haláltusára késztette a tátikát.

  THE NEW YORK TIMES 1926. augusztus 7., 1. oldal

  William James rendszerint „a hit akarásáról" prédikált. Ami engem illet, én
  „a kételkedés akarásáról" szeretnék prédikálni. ...
  Nem a hit akarását kívánjuk, hanem szeretnénk kitalálni, melyik a pontos
  ellentét.

  BERTRAND RUSSELL Szkeptikus esszék (1 9 2 8 )
  folytatás... http://konyv.uw.hu/ostobasag.htm#kopogoszellemek
   
 19. HG3FCB BARBARA

  HG3FCB BARBARA Állandó Tag

  Szia Garibaldi!
  Igen az úgynevezett Angyal gömbök engem sem győznek meg igazán.
  Ha egy kicsit előrébb nézelődsz akkor vannak más képek is.
  Mindegyik elég érdekes, de az én képeimen és sok másén is megjelenő valamik szerintem nem csak fotózási hibából adódó jelenséget rögzítettek.
  A láthatatlan valóságot sikerült szerintem megörökíteni pár fotón.
  Ráadásul nem digitális géppel készültek és nem is vakuval.
   
 20. HG3FCB BARBARA

  HG3FCB BARBARA Állandó Tag

  Visszatérő lelkek és bolyongó szellemek

  Mesékből, filmekből mindenki jól ismeri őket. A moziban látva a kísérteteket, kiválóan szórakozunk. Bár sejtjük: a valóságban is létezhetnek, megszállhatnak minket vagy otthonunkat,

  Nincs is annál titokzatosabb és félelmetesebb jelenség, mint amikor éjszaka a néma csöndet padlórecsegés, ismeretlen zaj vagy éppen a szélcsengő hangja töri meg. A racionálisan gondolkodók ezeket a jelenségeket a hőtágulással, a légáramlatokkal és egyéb fizikai törvényszerűségekkel magyarázzák. De az ezotériával foglalkozók állítják, mindezek a minket körülvevő kísértetvilág jelzései. Mielőtt nagyon megijedne bárki, hozzáteszem, lehet is rá oka. Hiszen a szellemidézéshez értők szerint valóban léteznek lidércek, akik akár az egész életünket birtokolhatják, ha nem vigyázunk. Megnyugtatásként hozzáfűzték: az ördögnek titulált démonok szerencsére csupán nagyon ritkán jelentkeznek, a legtöbb halott lélek békés szándékkal közeledik az emberek felé. Az szintén biztatóan hangzik, hogy többségük elűzhető, amennyiben hozzáértő szakember veszi kezelésbe őket.
  Miért jönnek, mit tegyünk ellenük?
  - Szellemek tehát léteznek. Ezek az elhunytak lelkei, akik valami miatt visszatérnek a földre - magyarázta beszélgetésünk során Nagy Ágnes (Berill). O maga is foglalkozik "szellemirtással", emellett a Magyar Boszorkány Szövetség tagja. - Mielőtt azonban elűznénk a kísértetet, meg kell róla győződni, hogy valóban ott van-e az adott helyen, vagy pedig csak képzelődik a kliens. Először tehát mindig meg kell idézni a kísértetet, amit asztaltáncoltatással vagy más egyéb módszerekkel tehetünk meg. De mindenkit óva intenék attól, hogy otthon egyedül próbálkozzon mindezzel, mert ennek negatív következményei lehetnek. Előfordulhat, hogy egy ártó démont hív elő, és később nem tud megszabadulni tőle. A szelleműzéshez egyébként kell még néhány egyszerű kellék: füstölő, illetve gyertya. Ám hozzáteszem, ez a szeánsz korántsem hasonlít azokhoz, amiket manapság az amerikai filmekben láthatunk. Az idézés után kikérdezzük a szellemet. Megtudakoljuk, miért jött a mi világunkba. Sokszor szembesülünk azzal, hogy az illető nem fogadja el a halálának tényét, és ezért marad itt a lelke, esetleg abba a házba tér vissza, ahol elhunyt. A kísértetekkel való kommunikáció során az energiáinkat használjuk. A szakemberek feladata az, hogy megnyissák azt a kaput, amin az elhunyt lélek távozni képes a túlvilágba. Hiszen azt tapasztaljuk, hogy a legtöbben saját akaratuktól függetlenül ragadnak itt, és szeretnének elmenni, de nem tudnak. Akkor is el lehet küldeni őket, ha nem akarják. Ám úgy tovább tart, több hetet is igénybe vehet. De fontos tudni: a szellemek csak igen ritkán öltenek testet, és a sötétséget, a csendet kedvelik leginkább. Többnyire csak a jelenlétük érezhető, például, ha hűvösség csap meg minket, vagy furcsa dolgok történnek körülöttünk. Például ha magától lekapcsolódik a villany, vagy váratlanul leesik a könyv a polcról.

  Kísértetek teljes nyugalomban
  Sokan feledékenynek hiszik magukat, amikor nem azokon a helyeken találják meg a tárgyakat, ahová letették. Pedig lehet, hogy épp egy lélek akar üzenni nekik. Ha valahol rendszeresen megmagyarázhatatlan jelenségek történnek, mindenképpen gyanakodjunk arra: a túlvilág üzen. Amint a szellem kommunikálni akar valakivel, olyanokat tesz, amelyekből az illető gyanút fog.
  Látni csak az fogja, aki rendkívül nyitott spirituálisan, de az ilyen ember ritka. Az elhunyt lelkek nemcsak éjszaka vannak köztünk, hanem napközben is. Ekkor nem érzékeljük őket, mert minden rajos, nagy a nyüzsgés.
  A kísértetek érthetően azért jelentkeznek inkább sötétségben, mivel az üzeneteiket, jelzéseiket a nappali lármától mentes csendben könnyebben észrevesszük. Ezt persze ők jól tudják, és ki is használják.


  Démoni erőktől vezérelve
  Berill szerint az is előfordulhat, hogy valakit megszáll egy szellem, és az illető hangokat hall, illetve skizofrén tüneteket produkál. A szakember évente egy-két ilyen esettel találkozik, és mint mondja, képes segíteni a bajba jutott embereken.
  - Ha valaki egyik napról a másikra megváltozik, úgymond kifordul önmagából, gyanakodni kell arra, hogy megszállta valami. A lidérc még utasításokat is adhat az embernek, amelyeket az végrehajt. Akibe beleköltözött, a tudathasadás tüneteit produkálja többnyire, ezért lényeges az illetőt először egy pszichiáternek megmutatni. Ugyanis lehet, valóban elmebeteg, és viselkedésének semmi köze az elhunytak kísérteteihez. Amennyiben ép a tudata, akkor mi segíteni tudunk rajta, de kell, hogy ezt ő is akarja. Tiszta pillanataikban a "megszállottak" felfogják, hogy mi történt velük, és általában igénylik a szakértelmünket. Azonban az ilyen szellemek elűzése eltarthat akár egy-két hónapig is. Hiszen először meg kell idéznünk őket, azt követően pedig meg kell tudnunk értetni velük, hogy jobb nekik a túlvilágon. A gonosz lelkek általában olyan embereket választanak ki maguknak, akik hasonlítanak hozzájuk. Amikor azt mondják valakire: megszállta az ördög, egygonosz szellem költözött belé valójában. Azonban ezutóbbi nagyon súlyos eset. Szerencsére ilyen elvétve akad. Egyébként az ördögűzés szintén olyan rituálé, amit a boszorkányhit szerint végzünk, ugyanúgy, mint ahogy a szelleműzést. Csak épp az ártó démonok két-háromszáz évvel ezelőtti időkből jönnek vissza.

  folyt...
  http://www.boszorkanyszovetseg.hu/oldalak/hirek.php?oldal=cikkek&lap=visszatero
   

Megosztás