Küldetéses Gyermekek: Autisták és Indigók

dreamaya

Kitiltott (BANned)
Sziasztok :)
Bár hosszasan keresgéltem: nem találtam a különleges gyermekekről külön témát (indigó stb.).
Amiatt is érdekesnek tartom ezt a témakört, mert kettős a megítélésük.
Egyrészt problematikusként kezelik; másrészt szinte szentként emlegetik őket.
Kik is ők és mire tanítanak minket?
Hogyan lehet a hétköznapokban együttélni velük?

Engem pl. az érdekelne, hogy SZERINTETEK mi az Autista Gyermekek spirituális küldetése?
Mi lehet az oka az autizmusnak és hogyan lehet kommunikálni az esőemberkékkel?
Milyen lehetőségeket ismertek a 'gyógyításukra'?
Előre is köszönöm szépen, ha írtok erről :smile:
Szeretettel dreamaya


<!-- / message --><!-- sig -->
 

dreamaya

Kitiltott (BANned)
Egy autista gyermek édesanyja írja:

"Elgondolkodtam, igen azt a többség tudja mi az, hogy Downos egy gyerek (de tényleg tudjuk?), de azt, hogy autista, azt nem.
Pedig a számuk közel kétszer annyi, évente kb 250 gyerek (hétszer annyi, mint amennyit a bölcsőhalál jelent). És szinte semmit nem tudunk róluk. A gyerekorvosok nem ismerik fel, szakember kevés van, a szülő pedig egyre kétségbeesettebben keresi az okot, hogy miért is annyira más az ő amúgy annyira normálisnak tűnő gyermeke.
És elgondolkoztam azon, hogy talán a ti környezetetekben is van ilyen gyerek, csak nem tudtok róla, és talán a szülei sem.
Így arra gondoltam, leírom, mik a jelei:

Az emberi kapcsolatokban:
- Közömbösen vagy nem várt módon reagál az emberekre.
- Nehezen teremt kapcsolatot, vagy szokatlan módon kezdeményez.
- Emberi kapcsolatban a kölcsönösséget nem igényli, a másik embert gyakran tárgyként használja.
- Nem vonzódik a kortársaihoz, szívesebben játszik egyedül.

A kommunikácóban:
- A beszédfejlődés jelentősen késik, vagy nem alakul ki a beszéd.
- Nem használ szokásos, jól értelmezhető gesztusokat, (pl. fejrázás, mutatás, stb..)
- A felnőtt kezét húzva jelzi szükségleteit
- Beszédhasználata szokatlan (visszhangszerűen ismétel, kérdő hangsúllyal közöl, névmásokat felcserél, stb...)
- A szemkontaktust nem megfelelően használja (kerüli, nem néz szembe, átnéz a másik emberen).
- Megrögzötten kedvenc témájáról beszél.

A tevékenység és játék területén:
- Egyes cselekvéseket céltalanul ismételget (pl. tárgyakat pörget, sorba rak, kezével repked).
- Nem játszik fantáziadús szerepjátékokat.
- Nehezen viseli el a változásokat (pl. a megszokott rendhez, útvonalhoz ragaszkodik).
- Bizonyos készségekben, amelyekhez nem kell szociális érzék, kiemelkedő teljesítményt nyújthat (pl. emlékezet, puzzle, stb..)
- Szokatlan dolgoknak örül, indokolatlanul fel.
- Eltérően érzékel, bizonyos ingerekre (pl. fájdalom, hang, fény) túlzottan vagy kevéssé érzékeny.
- Nem szereti, ha megérintik.
- Különösen válogatós.

Nem kell minden tünetnek teljesülnie. Mindenkinek vannak autisztikus dolgai, így ha a gyerekedben egy-egy jelet felfedezel, az meg nem jelenti azt, hogy gond van."
 
Utoljára módosítva a moderátor által:

dreamaya

Kitiltott (BANned)
Mint mindenről, az autizmusról is rengeteget el lehet mondani képekkel.
Sőt: értelmezni lehet jelenségeket képelemzéssel.
És képekkel gyógyítani is lehet!
Ízelítőnek néhány autizmust kifejező kép (a Csillagok háborúja egyébként a hiperaktivitás allegóriája: erre még később kitérek).
 

Anamaya

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem ez egy nagyon jó téma, örülök a felvetésednek!

Gyógyítani nem szabad őket. A veleszületett betegségek (amennyire én tudom az autizmus genetikai betegség) karmikus vállalások, tehát elméletileg nem szabad gyógyítani őket! Javítani a helyzetükön, naná hogy lehet.
Ahogy gondolkodtam, hogy mi lehet az oka az a kép ugrott be, hogy egy egészséges kisgyerek ül és játszik. Nekem erről az az infó jött le, hogy a gyermekekről tudjuk, hogy kb 6 éves korukig egyrészt egy aurájuk van az édesanyjukéval, másrészt a földi életen túli világgal intenzív kapcsolatban állnak, mondhatni még nem rontottuk el őket. Azt gondolom, az autista gyerekek és felnőttek ugyanolyanok, mint a kisgyerekek. Közel maradtak a másik világhoz. Gondoltam, hogy normálisabb választ adjak neked, ne csak a saját megérzéseimre támaszkodjak, rákeresetem a google-ban, és a következő cikket hozta be:

Az autista gyerekekről
Az autista gyerekek az igazi „csillaggyerekek”. Ők magasabb dimenzióbeli lények, akik azt választották, hogy energiáik nagy része maradjon a felsőbb szinteken. Evvel nagyon értékes „szolgálatot” tesznek a bolygónak. Az energia kapukat magasabb frekvencián tartják. Erre ti magatok eddig nem voltatok képesek, mivel az energiáitok nagy részét az alacsonyabb szinteken és frekvenciákon tartjátok. Ezért jön most olyan sok „autista” lény a bolygóra. Ők nélkülözhetetlen részei a bolygó magasabb frekvenciára emelkedésének. A munkájuk értékes. Ők értékesek.
Ezek az úgynevezett „autista” gyerekek azt választották, hogy a hatodik vagy magasabb dimenzióban tartják az energiát. Ezért az alacsonyabb frekvenciákon meglehetősen „kényelmetlenül” érzik magukat. Az ő lélek frekvenciájuk olyan magas, hogy erőlködnek, hogy jól érezzék magukat a ti valóságotokban. Nem tudnak olyanok lenni, mint ti, és ti nem engeditek őket, hogy azok legyenek, akik ők igazán.
Sok autista gyerek viaskodik a címkékkel, amivel jelölitek őket. Diszfunkcionálisnak, tanulási rendellenességekkel küzdőnek hívjátok őket, és nem veszitek észre az ajándékokat, amit nyújtanak. A ti kiváltságotok, hogy támogassátok ezeket a lényeket, akik nyitva tartják a csillagokra nyíló kapukat, hogy átléphessetek rajtuk.
Arra kérünk, hogy vegyétek észre, mennyire szeretőek és gyönyörűek. És hogy a „furcsaságukkal” megmutatják, hogy az ember lehet multidimenzionális, és hogy a magasabb dimenziókban létezés egy nagyon más tapasztalatot teremt, mint a főleg az alacsonyabb szinteken élés.
Ezek a gyerekek a csillagok szent ajándékai. A ti ajándékotok, hogy támogatjátok és szeretitek őket. Tartsátok őket becsben és lássátok azt, hogy kik ők igazán. Emlékeztetők, hogy a kozmosz szélesebb és nagyszerűbb és furcsább, mint ahogy az alacsonyabb frekvenciák korlátozott és kondicionált hiedelem rendszerében érzékelhetitek.
Ahogy magasabb frekvenciákra emelkedtek, „találkozni” fogtok ezekkel a gyerekekkel, és megtanuljátok, hogy magasabb dimenziójú csillag utazókat tiszteljetek bennük. És ahogy megértitek őket, ti is olyanokká váltok, mint ők, ahelyett, hogy őket akarnátok olyanokká változtatni, mint ti! De ez egy misztérium és tanítás, amit az elkövetkező években fednek fel előttetek, ahogy kinyitjátok a szíveteket az ilyen gyerekek felé, akik azért jöttek, hogy a tanáraitok legyenek a csillagok felé vezető úton!

(thesecret.hu)

Nem tudom, most miért épp ez vetődött fel benned, de hoztam még két linket, érdemes elolvasni ezeket is!

http://foldi-let.uw.hu/celiafenn_ujgyerekneveles.htm

http://foldi-let.uw.hu/celiafenn_ujgyerekszulei.htm


Emberi módon kommunikálni velük, nem tudom hogyan lehet, de én biztosan megpróbálnék gondolati úton kommunikálni velük.


(áthoztam ide is a hozzászólást. :) )
 

Anamaya

Állandó Tag
Állandó Tag
A topik címéből kimaradtak a kristálygyermekek és a csillaggyerekek (nekem most csak ők ugranak be, de lehet van még "csoport", aki kimaradt.) ők is témához tartoznak?
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Amikor a harmadik gyermekem óvodába járt, velük is járt egy autista kisfiú. Akkor még nem tudtam, hogy az, de most olvasva jöttem rá. Csodálatos szemei voltak, olyan beszédesek, mintha a nézésével akart volna kommunikálni. Mindent megértett, okos volt, de nem beszélt. Akkor sokat gondolkodtam azon, hogy lehet, hogy gondolatokkal kommunikált? Emlékszem, hogy sajnos butának nézték azért, mert nem szóban kommunikált, pedig én érezem, hogy belül nagyon sok érték van benne, és okos. Mikor iskolába került a lányom, ő visszamaradt. Nem tudom, hogy mi lett vele.
 

angyalkám

Állandó Tag
Állandó Tag
A Downos gyerekeknek 1 kromoszomából több van igy / 47 / igy alakul ki az jellemző tünekcsoport. Korlátok között fejlesztehetők, de önnálló életre sohasem szenek képesek. Az autisták / nem genetikai okai vannak/ lehet szerzett de az orvostudomány mai állása szerint nem tudják! A maguk kis világába élnek, nehezen fejleszthetők és az állaptnak különböző fokozatai vannak. Van olyan egyén aki egy területen nagyon okos /számolás/ de van olyan aki képezhetetlen , nem lehet vele komunikálni!
 

Anamaya

Állandó Tag
Állandó Tag
A Downos gyerekeknek 1 kromoszomából több van igy / 47 / igy alakul ki az jellemző tünekcsoport. Korlátok között fejlesztehetők, de önnálló életre sohasem szenek képesek. Az autisták / nem genetikai okai vannak/ lehet szerzett de az orvostudomány mai állása szerint nem tudják! A maguk kis világába élnek, nehezen fejleszthetők és az állaptnak különböző fokozatai vannak. Van olyan egyén aki egy területen nagyon okos /számolás/ de van olyan aki képezhetetlen , nem lehet vele komunikálni!


Előzmények:

  • Ismeretlen kórok
    • Intrauterin noxa 0. és 40. gesztációs hét között
  • Öröklődés, családi halmozódás
    • Családi halmozódás ismeretlen öröklésmenettel
  • Betegségek
    • Dopaminerg neurotranszmisszió változása
    • Szerotonerg neurotranszmisszió változása
    • Agyi fejlődési rendellenesség k.m.n
forrás: https://www.drdiag.hu/kereso/diagnosztika.adatlap.php?id=71602
 
T

Targenor

Vendég
A Kristálygyerekek - Útmutató a médiumi képességű gyermekek legújabb generációjához

A Kristálygyerekek

Útmutató a Médiumi Képességű Gyermekek Legújabb Generációjához

Legelőször a szemüket vesszük észre. Nagyok, áthatóak, és életkoruk ellenére bölcsen csillognak. Szemeik hipnotikus módon babonáznak meg bennünket, és mindeközben teljes mértékig belelátnak a lelkünkbe. Boldogak, elbűvölők és megbocsátók. Ezek az új fénymunkások, akik nagyjából hétévesek, nem olyanok, mint az előző generáció gyermekei. Sok tekintetben tökéletesek, arra mutatnak előre, amerre az emberiség tart- egy pozitív irányba! Az idősebb gyermekeket- hozzávetőlegesen hét és huszonöt év körüliek- „indigó gyermekeknek” nevezzük, akik néhány tekintetben osztoznak a kristály gyermekek tulajdonságaiban. Mindkét generáció rendkívül érzékeny és pszichikai képességekkel megáldott. Fontos életcéllal érkeztek a Földre. A fő különbség a temperamentumukban figyelhető meg. Az indigógyermekek harcos lelkűek, mivel kollektív céljuk az, hogy eltöröljék azokat a régi szemléletmódokat, amelyekből többé már nem lehet profitálni. Azért vannak itt a Földön, hogy megdöntsék azokat a kormányzati, oktatási és jogi rendszereket, melyek nélkülöznek minden tisztességességet. Ahhoz, hogy ezt véghezvigyék, temperamentumosnak és elkötelezettnek kell lenniük. Azok a felnőttek, akik ellenállnak a változásoknak, és akik nagyra becsülik a fennálló rendet, félreérthetik az indigógyermekeket. Sokszor téves pszichiátriai diagnózist állítanak fel velük kapcsolatban, olyan címkékkel illetik őket, mint például: ADHD (hiperaktív gyermekek), vagy ADD (figyelemzavarral küszködő gyerekek). A sajnálatos ebben az, hogy amikor el kezdik őket kezelni, akkor elveszítik érzékenységüket, csodálatos spirituális képességeiket és harcos attitűdjüket. (Magával a témával Lee Carroll, Jan Tober és Doreen Virtue foglalkozik részletesen Indigó Gyerekek I.; II. és az Indigó Gyerekek Nevelése című könyvében.) Velük ellentétben a kristálygyerekek igen derűsek és kiegyensúlyozottak. Persze vannak időnkénti dühkitöréseik, de ezek a gyerekek igencsak megbocsátóak és könnyen kezelhetőek. A kristálygyerekek képviselik azt a generációt, amelynek tagjai az indigó gyerekek úttöréséből profitálnak. Először is, az indigógyerekek egy „hosszú éles kést hordoznak” magukkal, mellyel bármely integritást nélkülöző dolgot „lenyesnek”. Így a Kristálygyerekek ezt a megtisztított nyomot követik majd egy biztonságosabb és egy sokkal biztosabb világba. A kifejezéseket, mint pl. „indigó” és „kristály” ez a két generáció azért kapta, mert ezek azok a kifejezések, melyek a legpontosabban írják le az aurájuk színét és azok energiamintáját. Az indigó gyerekeknek nagyon sok kék szín van az aurájukban. Ez a szín a homlok csakra színe, mely a fej belsejében található, és a két szemöldök közötti energiacentrumnak felel meg. Ez a csakra felel a tisztánlátásért, vagy azért a képességért, mely az energiát, a látomásokat vagy szellemeket érzékeli. Az indigógyerekek nagy része rendelkezik ezzel a képességgel. A Kristálygyerekek gyönyörű, sokszínű, átlátszó aurával rendelkeznek. Olyan pasztellszínben pompáznak, mint például egy kvarckristály prizmaeffektusa. Ez a generáció szintúgy vonzódik a kristályokhoz és a kövekhez. Innen kapták a nevüket.

A kristálygyerekek jellemzői az alábbiak: általában 1995-ben vagy azután születtek, nagy szeműek és átható a tekintetük, vonzó személyiséggel rendelkeznek, nagyon szenvedélyesek. Későn kezdenek el beszélni, nagyon muzikálisak, és hamarabb „énekelhetnek”, mint beszélnének, a beszédhez telepátiát és saját maguk által kialakított jelbeszédet alkalmaznak. Sokszor tévesen autizmussal vagy Asperger szindrómával diagnosztizálják őket, kiegyensúlyozottak, édesek és kedvesek, megbocsátóak a többiekkel szemben. Nagyon érzékenyek és empatikusak, nagyon szoros összeköttetésben állnak a természettel és az állatokkal, gyógyító képességgel rendelkeznek, nagyon vonzódnak a kristályokhoz és kövekhez, gyakran beszélnek angyalokról, spirituális vezetőkről és előző életbeli emlékekről. Rendkívüli művészi adottságaik vannak és kreatívak, a vegetáriánus ételeket és italokat kedvelik a megszokott ételekkel szemben, lehetnek vakmerő felfedezők és hegymászók, rendkívüli egyensúlyérzékkel megáldva. Összefoglalóan ők a Harmadik Évezred gyermekei!
 
T

Targenor

Vendég
A rendszerrombolók: az Indigó harcosok útja

A rendszerrombolók: az Indigó harcosok útja

Celia Fenn cikke
 
T

Targenor

Vendég
Az indigó - kristály átalakulási krízis
Az átmenet fizikai, érzelmi és mentális tünetei, tanácsok a kezelésükhöz
 
T

Targenor

Vendég
A Csillaggyerekek új hulláma inkarnálódik a Földön: A Kék Csillag Gyerekek

Michael Arkangyal Celia Fenn közvetítésében

Legkedvesebb Fénymunkások, legnagyobb örömünkre szolgál, hogy megoszthatjuk veletek a hírt, hogy a Csillaggyerekek új hulláma érkezik a Bolygóra az új energiákkal.
Ezek a lények beléptek a bolygó energia-mezejébe és a Kristály gyerekek legújabb hullámaként születnek meg ezekben a napokban.
Jövetelük annak a megnövekedett Ragyogásnak és Fénynek a része, mely a 11 : 11 : 11 csillagkapu óta körülveszi a Földet. Jelenlétük segít a Föld Merkaba- mezejének fokozott gyorsulásában is. Egyének szintén érzékelhették saját Merkaba mezőjük megnövekedett sebességét, mivel a vibrációs "magával- sodrás" folyamatát tapasztalták ezekkel az érkező csillag-magzatokkal és saját tudatosságuk magasabb szintjeivel.
A Kék Csillag Gyerekek eddig a pillanatig vártak, hogy leszülessenek a Földre. Vártak, amíg a Paradicsomi háló helyére nem került és a Fénymunkások nagy csoportja el nem jutott a 9. Dimenzióba, hogy a Krisztus Tudatosság hálóját tartsa. Amint ez a két faktor a helyére került, a Kék Csillag Gyerekek le tudtak születni, hogy elvégezzék különleges feladatukat.
9. Dimenziós Tudatossági szinttel születnek, és fizikai inkarnációjukat a paradicsomi hálóba horgonyozzák le.
A Kék Csillag Gyermekei
Az az Energia és Szín-harmónia, melyen ezek a gyerekek inkarnálódnak, egy intenzív Zafír-Kék Sugár. De ezen a Zafír Sugáron belül Fehér Gyémánt Fény- villanások is vannak. Olyan, mint a Kék Villám, nagyon magas rezgésszámú tüzes kozmikus energia. Azok, akik érezni tudják közületek energiájukat, szédülést és "nemittlétet" éreznek, és méregtelenedést tapasztalnak, mivel testük az érkező lelkek -amint épp segítenek a Bolygó további "emelésében" annak Felemelkedési útján-, rezgésszámát "átvette".
Ami még egyedivé és csodálatossá teszi ezeket az Új Gyerekeket, az az, hogy lélek-mintázatuk a Szíriusz Csillag-rendszerből származik; új mintát hoznak a Földre, mely a további emberi spirituális evolúció és növekedés magjait hordozza az Új Földön. Igen, drága lelkek, még most is, amikor az Új Föld éppen megszületőben van, a Magasabb Dimenziók odafigyelnek arra, hogy biztosítsák az emberiség további fejlődését és növekedését a Fény Oktávjain keresztül.
A Kék Csillag Gyerekek az élet magjait a Tapasztalat Oktávján hordozzák magukban, mely a Kilencedik Dimenzióval kezdődik, azon a helyen, ahol legtöbben be fogjátok fejezni Felemelkedési utatokat. A Kék Csillag Gyerekek biztosan folytatják a Fény felé vezető utat. De ez csak sok generáció után következik be, mert ezek a gyerekek magok lesznek, és amit hordoznak, azt meg fogják osztani a Föld egész Kristály, vagy Krisztusi népességével.
A Béke megtartói és az Életerő elhozói
A Kék Csillag Gyerekek eleinte az összes közösségen belül testet fognak ölteni, de különösen Bennszülött közösségekbe akarnak leszületni, vagy olyan szülőkhöz, akik szorosan kötődnek Bennszülött közösségekhez. Ennek az az oka, hogy munkájuk első része az, hogy új életre keltsék és újra-energetizálják a Bennszülött hagyományokat a Földön.
Ahogy ezek a gyerekek megszületnek ezekben a közösségekben, jelenlétük olyan lesz, mint a Kék Villámlás. Az életerőnek olyan árama lesz a jelenlétükben, mely a bennszülött népek hagyományait és bölcsességét átalakítja és energetizálja. Ők maguk értékelni fogják ezeket a tradíciókat, és nagy tiszteletben fogják tartani őket. Ez azért szükséges, hogy az Új Föld népessége újra megtanulja majd elfogadni és tisztelni a Bennszülött Közösségek Föld-Bölcsességét. És azért is, hogy ezek a közösségek lerázzák magukról a kihasználtság és elégtelenség minden érzését, és újra értékelni tudják a forrás-bölcsességet hagyományaikban és rituáléikban.
Kezdetben ezek a gyerekek horgonyzó-pontok lesznek a Béke energiája számára. Puszta jelenlétük békességet és nyugalmat fog sugározni. Azok közületek, akik érezték rezgésüket mostanában, azt is észrevehették, hogy milyen érzékenységet éreznek, és összeköttetést Szívbéli érzéseik Áramlatával. Ez a Kék Csillag Gyerekek energiája. Végtelenül erősek lesznek, de ez az erő a teljes integritás és a Magasabb Alapelvekkel való összehangoltság ereje. Tökéletesen összhangban lesznek a Szív Energiájával, és a Forrás fényével Születésüktől kezdve, és soha nem veszítik el ezt a Magasabb Összeköttetést. Erősek lesznek, de nagyon gyöngédek is. Nagy gyöngédségük fogja megteremteni a békének azt a terét, amellyel majd felismeritek őket.
Így, drága Fénymunkások, ennek a különleges időszaknak minden kihívása, változása és felfordulása közepette, igazán kiváltságos helyzetben vagytok, mert a Villámló Kék Sugár Gyermekeit üdvözölhetitek a Bolygótokon!
"Violet Fire" versének fordítása:
Kék Csillagok
A Föld érző-lényei a Kristály Gyerekek
Üdvözlik a kisbabákat, kik most születnek
Fénymunkások eltelve gyöngyöző fénnyel
Szinkronban kék-fehér szárnyak rezgésével
Kapcsolatok hálói a lent fölött és a fönt alatt
Védelmező fényt sugárzó béke-dalt hallat
Kék Villámlás a magasban fényben játszó
Az angyali éji égbolton messzire látszó
Földanya édes arcán mosoly felfénylő
Anyáink szívének igazságát érintő
Újra ébreszti a Földet...a Sziklát és a Fát
Tavat, Folyót és Tengert életre leheli hát
Lélek-lángok ébrednek láthatatlan vonalakon
Csillag-hullámok táncolnak át a kilenc dimenzión
a Fény Mag-Munkásai... születő Lelkek oly messziről
Nyugodt béke árad Kék Csillag Gyermekeiből
 
T

Targenor

Vendég
Az Új Gyermekek szüleinek lenni: Szerződésetek a gyerekeitekkel
A 11 : 11 Csillagkapu és jelentése a Föld bolygó számára​
 

dreamaya

Kitiltott (BANned)
A topik címéből kimaradtak a kristálygyermekek és a csillaggyerekek (nekem most csak ők ugranak be, de lehet van még "csoport", aki kimaradt.) ők is témához tartoznak?
Kedves Anamaya :)
Köszönöm szépen, hogy áthoztad a hozzászólásodat, amire még visszatérek kiss
Igen: mindenféle különleges gyermekre gondoltam, de már annyi fajta nevük van, hogy nem fért volna bele a címbe.
Bár önmagában minden gyermek különleges: elsősorban a másfajta kommunikációra és információ-feldolgozásra gondoltam, amikor az autistákat és indigókat emeltem ki.
Szeretettel dreamaya
 

dreamaya

Kitiltott (BANned)
A Downos gyerekeknek 1 kromoszomából több van igy / 47 / igy alakul ki az jellemző tünekcsoport. Korlátok között fejlesztehetők, de önnálló életre sohasem szenek képesek. Az autisták / nem genetikai okai vannak/ lehet szerzett de az orvostudomány mai állása szerint nem tudják! A maguk kis világába élnek, nehezen fejleszthetők és az állaptnak különböző fokozatai vannak. Van olyan egyén aki egy területen nagyon okos /számolás/ de van olyan aki képezhetetlen , nem lehet vele komunikálni!
Szia Angyalkám :)
Szerintem a Down - kór mögött spirituális szempontból 1 elintézetlen karmikus ügylet áll: valami miatt a a szülőnek és a gyermeknek ilyen nehéz közös megoldandó feladat jutott erre az életre.
Az autizmusnál is meghúzódhat ilyesmi a háttérben, de az autisták többszörösen egyetemes üzenetet is hordoznak számunkra.
Szeretettel dreamaya
 
Oldal tetejére