Kanadában van egy bolt, ahol a neten sétálgatva vásárolhatunk be


A Torontóban található McEwan Fine Foods nevű üzlet sorai között pont úgy járhatunk el, ahogy a Google Street View által rögzített utcákon.


A koronavírus-járvány miatt az elmúlt hónapokban fontos szemponttá vált a vásárlás terén, hogy megpróbáljuk minél inkább kerülni a kontaktust. Erre adnak kiváló lehetőséget a webáruházak, amelyeknél csak össze kell válogatni az általunk megvásárolni kívánt termékeket, majd elvitelre, esetleg házhoz szállítva megrendelni azokat. Ezt a vásárlási módot emelte egy egészen új szintre egy kanadai élelmiszerbolt.

A torontói McEwan Fine Foods nevű élelmiszerüzletet a kanadai sztárséf, Mark McEwan nyitotta meg, amelyben minőségi alapanyagokból választhatnak az oda betérők. Csakhogy a koronavírus-járvány miatt jelenleg csupán elvitelre lehet vásárolni, a cég profiljához pedig nem passzol a hagyományos webshopos megoldás.

A cég ezért gondolt egyet, és a 2015-ben alapított, az élelmiszerüzletekben intézett bevásárlás házhoz szállítására specializálódott Inabuggy nevű vállalattal összefogva egy olyan webáruházat hoztak létre, amely segítségével 3D-s virtuális sétát tehetünk az üzletben.

A megoldás hasonló, mint amit a különböző múzeumok, vagy épp VI. Ramszesz sírhelyénél már láthattunk. A felhasználó a különböző, kijelölt pontokra kattintva juthat el egyik helyről a másikra, csak ebben az esetben az üzletben található sorok között lehet barangolni. Ennek köszönhetően olyan érzése támad az embernek, mintha tényleg ott sétálna a boltban.

Mivel a különböző áruk csoportosítva találhatók meg, ezért azokra kattintva az adott kategória élelmiszereit böngészhetjük végig, majd ha megtetszik valami, akkor azt a hagyományos webshopokból már ismert módszerrel tehetjük a "kosarunkba".

A bevásárlás végén eldönthetjük, hogy elvitelre szeretnénk-e kérni a csomagunkat, vagy a kiszállítást preferáljuk jobban.

vasarlas.jpg
 
Igen ez nagyon jó ötlet!
Hiszen így végignézhetjük a kínálatot nem csak a kiemelt dolgok közül választhatunk.
Mert mostanában elég sokan azzal jönnek hogy ne töltsünk sok időt a boltban...Miért ne?
Írjunk listát...na persze amikor bemegyek rengeteg olyan árut látok amely nem is szerepel az ajánlatban. Csak Pl: tejből is tizenvalahány van...méghogy ne nézegessek.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Kathreen wrote on sziporka78's profile.
Szia! Most olvastam Amanda Bouchet A Promise of Fire könyvének fordítását és oda és vissza vagyok tőle. Köszönöm, hogy általad olvashattam. Nagyon jó a fordítás és tűkön ülve várom a következő köteteket. :dr_24::)
Sziasztok!
Valakinek megvan 6.o-os angol project unit 2.,3.,4-es felmérője?
Előre is köszi
Borsi Ági wrote on Kerecsenyné Szilvia's profile.
Sziasztok,
Jól láttam, hogy a Full blast 3-ból kétféle teszt van fent? Melyik a legújabb? Tudtok segiteni kérlek? A full blast legelső részéhez tartozó tesztet keresem.
Nagyon köszönöm előre is:)
Sziasztok!
8. osztályos történelem Ofi-s témazáró keresem nagyon, köszönöm
Sziasztok, Richard Templar könyveket keresek :)

Statisztikák

Témák
36,310
Üzenet
4,368,990
Tagok
588,627
Legújabb tagunk
deesygyorgy
Oldal tetejére