Kanadai főorvos: mellőzzük a csókot és viseljünk maszkot szex közben

Dr. Theresa Tam szerint megtehetjük a megfelelő védőintézkedéseket akkor is, ha szexuális kapcsolatot tartunk fenn, ehhez mindössze az szükséges, hogy ne csókolózzunk a partnerünkkel és a nemi aktus közben is viseljünk védőmaszkot.

Ki kellene hagyni a csókolózást, és érdemes lenne megfontolni a védőmaszk viselését a szexuális aktus közben is, véli Dr. Theresa Tam kanadai főorvos és járványügyi szakértő, aki szerint továbbra is az jelenti az emberek számára a legnagyobb védelmet a vírus ellen, ha minimális szintre csökkentik a szexuális érintkezést a világjárvány időszaka alatt.

A főorvos szerint kevés az esélye annak, hogy a koronavírus a sperma vagy a hüvelyváladék által átterjedjen az egyik emberről a másikra, de a csókolózás sokkal nagyobb arányban veszélyeztetheti a parterünket - írja a Transindex.

Dr. Theresa Tam szerint megtehetjük a megfelelő védőintézkedéseket akkor is, ha szexuális kapcsolatot tartunk fenn, ehhez mindössze az szükséges, hogy ne csókolózzunk a partnerünkkel és a nemi aktus közben is viseljünk védőmaszkot.

A főorvos elismeri, hogy a szexuális egészség nagyon fontos az emberek életében, ugyanakkor úgy véli, hogy a kanadaiak megtalálhatják annak a módját, hogy úgy éljék meg a fizikai intimitást, hogy közben megtegyenek minden járványügyi óvintézkedést.

safe_image.php
 
Ha a szex-maszkokra egy-egy óvszert is applikálnának, akkor lehetne a másik szájában turkálni.
Modern világ, italunk a Pepsi.
Mondjuk én inkább kihagynám.
 
Ha nincs szex akkor nincs gyerek sem ha gyerek nincs akkor nem tudjátok kitűzni a babazászlót!!!
(hogy mi a babazászló?
Gondolkodtál már azon, hogy miért van az, hogy ha valaki végleg eltávozik közülünk, tiszteletére fekete zászlót tűzünk ki, viszont ha egy kisbaba érkezik közénk, őt nem köszöntjük zászlóval?

Mi igen, és szeretnénk, ha ezentúl ez másképp lenne! 2011-ben Oberfrank Pál ötlete alapján országos szintű és reményeink szerint hagyományteremtő kezdeményezést indítottunk útjára, melynek keretében a csatlakozó önkormányzatok, közintézmények, otthonok és magánházak egyaránt zászlót tűznek ki épületeikre, ha újszülött érkezik közéjük. A kezdeményezés népszerűsítésére egy grafikai pályázatot is kiírtunk, amire végül 198 pályamű érkezett.

Reméljük egyre többen éltek is a lehetőséggel, és együtt örülhetünk majd a mind gyakrabban felbukkanó babazászlóknak!
....
Ez nem más mint válasz a szivárványos zászló kitűzésére.
Ha nem hiszitek akkor majd figyeljétek meg hogy jönnek a szlogenek hogy magyar ember babazászlót tűz ki.....)
 
Kíváncsi vagyok, hogy milyen hatással volt a márciusi "shutdown" a népszaporulatra, akkor még szabad volt nyálazni.
Lassan meg kell jönnie a termésnek.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,743
Tagok
615,333
Legújabb tagunk
canoon
Oldal tetejére