Kanadai Magyar Kultúrközpont - programok, hirek, informaciok

Arpiprimas

Állandó Tag
Állandó Tag
olaj a tuzre

Kedves mindenki!

Ha más témáról nem akartok hallani, csak arról hogy milyen program volt vagy nem volt Windsorban akkor legalább használjátok a Google-t. A Windsori kulturközpont elnöke hibázott (nem lóditott) mikor azt mondta hogy nagyon régen nem volt Windsorban olyan elõadás amelyen MO-i mûvész fellépet. Sajnos, itt az oldalon az elnök szavait szent igaznak tartottátok. Azt nem tudom hogy ki volt ott az elõadáson - én biztos nem. Azt sem tudom hogy a Guszti errõl beszé-e vagy másról.A lényeg az hogy mielõtt valaki vádol egy CanadaHun tagot valamivel ellenõrizni kellene hogy mi igaz - máskép a puska a lövész pofájába robbanhat.

Na tessék - folytathatjátok a háborút. De inkább írjatok valami KMKK eseményrõl, ha lehet. Vagy nem érdekel az a téma, sem a KMKK?

http://www.hccwindsor.org/e_events_newsletter_frame.htm

Legfelõl az üzenet címének így kellene kinézni - olaj a tuzre (hosszú ékezettel)
 

Pufi

Állandó Tag
Állandó Tag
Árpikám szeretem a cinizmusodat, de azt gondolom, hogy feltett honlapból csak az derül ki, hogy valóban elég régen volt hazai művészekből vendégszereplő csoport. Nevezetesen március 26-án a Komorán.
Tehát amikor azt irtam, hogy NAGYON RÉGEN (kapott információ) akkor csak erről lehet szó, mert más nem volt.
Tehát az a szemrehányásod, hogy Na tessék - folytathatjátok a háborút. - nem éppen ildomos. A kérdés csak annyi, ki nem mondott igazat? Ugyanis ez a kis füllentés csak arra volt kihegyezve, hogy mi itt össze-vissza hazudozunk, bezzeg a Guszti az a faszagyerek. Lehet, de az én olvasatomban nem igy van.
 

A Guszti

Állandó Tag
Állandó Tag
Nincs több fűszál - a szalmaszál is rég elfogyott!

Árpikám szeretem a cinizmusodat, de azt gondolom, hogy feltett honlapból csak az derül ki, hogy valóban elég régen volt hazai művészekből vendégszereplő csoport. Nevezetesen március 26-án a Komorán.
Tehát amikor azt irtam, hogy NAGYON RÉGEN (kapott információ) akkor csak erről lehet szó, mert más nem volt.
Tehát az a szemrehányásod, hogy Na tessék - folytathatjátok a háborút. - nem éppen ildomos. A kérdés csak annyi, ki nem mondott igazat? Ugyanis ez a kis füllentés csak arra volt kihegyezve, hogy mi itt össze-vissza hazudozunk, bezzeg a Guszti az a faszagyerek. Lehet, de az én olvasatomban nem igy van.

Pufi, nincs több fűszál, a szalmaszál is rég elfogyott. Nincs mibe belekapaszkodnod.

Pufi: Guszti innentől lezárom a vitámat Veled. Megkérdeztem a Windsori Magyar Hall elnökét, hogy volt-e magyarországi vendégművészekkel rendezett műsoruk. Nagyon régen, volt a válasz. S aztán elmondtam neki miért érdekel ez engem. Röhögött és megköszönte Neked, hogy jó hirüket propagálod, még akkor is ha a hazugságod illusztrációjaként használod őket. Ezt már nem kell nekem magyaráznod, jobban jársz.
Megdőlt minden állításotok. Kiderült, ki a hazudozó, és ki nem.
Kiderült, hogy minden, és minden, amit rám szerettetek volna fogni Windsorral kapcsolatosan, az nem más, mint puszta fantázia szüleménye.
Volt program Windsorban, felléptek a magyarországi művészek, volt siker, volt utazás, volt belépő, volt jó műsor, volt jó hangulat, voltak szépszámban vendégek, köztük én is - Torontóból, volt beszélgetés a Ház elnökével (is), volt fényképezés, volt barátkozás új ismerősökkel és a régiekkel, és volt minden, amiről én itt írtam.
A Te olvasatod pedig fabatkát se ér. Mint mondtam korábban: egy jó firkász nem hagy maga mögött fércmunkát, egy jó firkász minimum elfogadhatóra hozza ki azt a témát, amibe belekezd.
Ma is jó napom van, csak kényelmesen hátradőlök és olvasgatok. Olvasom a kínkeserves szómágiát, de Pufi... ez nem segít. Késő áthelyezni a hangsúlyt és a hazugságokat Windsor ügyben, mert a tények itt vannak. Tőlem hallottátok először, csak valami furcsa makacsság szállt meg benneteket - hogy valahogy akárhogy, bárhogy - igazatok legyen, dafke.
Ami világosan látszik, az az, hogy felsültetek alaposan Windsor ügyben. Mostantól mindannyian osztozkodhadtok a negatív rekordon. Megdolgoztatok érte!

Üdvözlettel: A Guszti
 

burgum

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem, itt, minden hozzászólásban fel kellene említeni a volt vezetõség(ek) bûneit. Ezzel kellene kezdeni.
Mert aztán jön Arpiprimas az õ Vaski-barát "semlegességével", A.Guszti a maga (el)téritõdumájával, stb., és ime, rögtön meg is teremtõdik az olyan körlevelek alkalma, mint amilyet ma kaptam a SzabóKati.&.VaskiGéza duótol.

Mellesleg, "mester-levél" volt ez a javából: volt benne
- fenyegetõzés (rágalmazási perrel),
- öndicséret (nemlétezõ és elragadott érdemekkel), és
- a jelen vezetõség pocskondiázása - bõven.
Egy ügyvédnek is dicséretére vált volna (mármint, ha õk hozták volna be a kúltúrát a magyar Torontóba).

De talán azzal kellett volna kezdjem, hogy a nagy csítitgatás közepette, intenzív MH-vezetõség-ellenes ármánykodás folyik: a hivatalos (magyar) kõrökben becsmérlik a Magyar Ház mostani vezetõségét (egyház(ak), követség, egyéb helyi, magyarországi és erdélyi kulturális intézmények, stb.) - állítólag "senkiháziak" foglalták el a MagyarHázat (puccs), meg ilyen.

Ezekután, nemigazán értem azokat, akik elengednék azoknak a cselekedeteit, akik a közösséget ebbe a zilált helyzetbe hozták.
 

Arpiprimas

Állandó Tag
Állandó Tag
Nahát - folytathatjátok a háborút - már el is indult.

"Nevezetesen március 26-án a Komorán.
Tehát amikor azt irtam, hogy NAGYON RÉGEN (kapott információ) akkor csak erről lehet szó, mert más nem volt." Nekem a "nagyon régen" az nem annyit jelent hogy 3 hónapja.

"mi itt össze-vissza hazudozunk, bezzeg a Guszti az a faszagyerek. Lehet, de az én olvasatomban nem igy van." Nem - én nem mondtam azt hogy bárki hazudott. Én így látom a helyzetet - a Windsori elnök hibázott amikor azt mondta hogy "nagyon régen" nem volt ilyen müsor/ Te ezt elfogadtad és ide írtad az oldalra (mivel elhitted ez sem hazudás)/többen aztán ezt az álláspontot elfogadták és ismételték (mivel elfogadták, ezek sem hazudtak.)

"bezzeg a Guszti az a faszagyerek" - nem - azt írtam hogy nem tudom hogy erröl beszélt-e vagy hogy ott volt-e. Én sem értem hogy miért nem mondta meg hogy melyik programon volt.

"Mert aztán jön Arpiprimas az õ Vaski-barát "semlegességével" - ???? Sem a mostani sem a régi vezetõséget nem piszkálom. Ahogy mondtam - ha Bummnak igaza van akkor a bíróság eldönti. A bírósági döntéseket nagyobbra becsülöm mint a pletykát, illetve a magányvéleményeket.

Burgum, mit láttál a Magyar Fesztiválon? Tetszett?
 

csinompalko1

Állandó Tag
Állandó Tag
A Guszti a hazudozó csaló

Nos, álljunk meg egy szóra!

Mi egy juniusi MH-i programról, konkrétan a Magyar Búcsúról beszéltünk.
Erre reagált Gyuri-A Guszti-Rafisaf2 vagy mi a fene nevű egyed.

Tehát egyszerüen fogalmazva: A Guszti a soknevű egy hazudozó, aki követi gazdáinak stilusát és magatartási szokásait.

Nem meri elmondani, hogy mikor volt az esemény és kik léptek fel?
Miért nem meri elmondani? Mert nem volt ott és csak blöffölt!
Magyarán hazudott, igy egy kutyaközönséges csaló, aki be akarta csapni a jelen fórumtagokat.
 

A Guszti

Állandó Tag
Állandó Tag
Miért csináljátok, mi a célototk?

Windsor -

"mb'tor> A valasz az, hogy a gusztinak, helyszuke miatt, masiranyu elfoglaltsagbol kifolyolag, nem allt modjaban megjeleni. O ott sem szabad szemmel, sem tavcsovel, de meg mikroszkoppal sem volt lathato. Tegyuk hozza: szerencsere.

Hogy egy kicsit arról is beszélnél, mi miért tetszett a rendezvényen, más lenne még a szerencséd is... Ámbátor: mit vártál és mit kaptál a hétvégi magyar rendezvényen?

Jó ha tudod, mielőtt engem pocskondiáznál: jobb lenne, ha elismerő témát találnál a múlt hétvégére, minthogy engem kezdenél ki.
Jó, ha tudod: nekem mindenkor a program az, ami vonzó. Még akkor is, ha magyar. Kultúrprogram, rendezvény, műsoros est, vagy vacsora - hogy egészen pontos legyek. Néztem a plakátokat és a hétvégéig azt terveztem, elmegyek, megnézem mi lesz. Kicsit elszomorodtam, hogy pl. a (valószínű) képzőművészeti képkiállításról csak kósza híreim voltak, név nélkül, nem lehetett kideríteni, ki állít ki - és milyen műveket... a plakáton egy árva szó se esett róla. Láttad, látta valaki a kiállítást közületek? Mi a vélemény, mi volt kiállítva - és kitől?

Ámbátor: ha én ott szeretnék lenni egy magyar rendezvényen, tudnom kell, mi lesz az. És ha már tudom, akkor ott leszek, az egészen biztos. Találomra is nekivágok, kalandvágyból, de ha színes plakát is van róla, az már nem találomra van. Persze kaland, az még akkor is lehetne... mint a búcsúban.

Nem láttalak Windsorban, ott is egy magyar kulturális rendezvény volt nemrég, kitűnő volt, nagyon szép sikerrel. Kihagytátok??? Aznap csak ezért, hogy részt vehessünk az esten, autóztunk 800 km-t. Belépő is volt természetesen, pontosan annyi, amennyi a most hétvégi vacsora Torontóban, a Házban - de Windsorban ennivaló, vacsora nélkül - a falatozás sem ingyen volt, a süti, az innivalók... és ha hozzászámolnám az utazást, az egyéb, extra költségeket, így megnézve szép summa kerekedne ki. Nem adtam össze, nem is érdekel, mibe került mindez. Azért, mert nem az a lényeg. Ami a lényeg: (csak neked, zárójelbe teszem: ezért a szép summáért) életem egyik nagy élményét mondhatom magaménak - köszönet a windsori magyarságnak és természetesen a meghívott budapesti művészeknek.
Csak mellékesen megkérdem: Te, és Ti, miért nem áldoztatok időt, energiát, hosszú utazást, pénzt és egyebeket egy nívós magyar kultúrrendezvényre? (az egyebek ... : amit izléstelen lenne itt leírni, mert hogy saját elhatározásunkból áldoztunk még kisebb extra kiadásokat az estre, boldogan, nagy örömmel, barátságból a windsori találkozásra) Látod, mindezek után boldogan és örömmel mondhatom, én is szerencsés vagyok - csak nem úgy, mint Te.

Üdvözlettel: a szerencsés Guszti



Idézet:
<table border="0" cellpadding="6" cellspacing="0" width="100%"><tbody><tr><td class="alt2" style="border:1px inset"> Eredeti szerző Ámbátor
Micsoda uresfeju holyag!
</td></tr></tbody></table>
Az, hogy Windsorban az ottani vezetőség egy rendezvényt rendezne, az ott nem általános.
Most szépen visszakoznotok kéne, annyi badarságot összehordtatok már. Ki beszél itt "Indentitás konferenciáról"? Én nem! Kulturális esten voltam, és ezt világosan leírtam. Két különböző program volt, én a korábbin voltam ott. Pufi meg valami egészen másról beszélt, ami szerinte sem volt kultúr-program. Szerintem se. Miért olyan nehéz ezt tudomásul venned?

Idézet:
<table border="0" cellpadding="6" cellspacing="0" width="100%"><tbody><tr><td class="alt2" style="border:1px inset"> De azért nagyon büszke vagyok erre a sorodra - még akkor is ha nem igaz csak a jólértesült szerettél volna lenni.
életem egyik nagy élményét mondhatom magaménak - köszönet a windsori magyarságnak és természetesen a meghívott budapesti művészeknek.
Ez még akkor is szép, ha nem volt egyetlen hazai művész sem.

Guszti, Guszti... hogy van az a sánta kutyás mondás?
</td></tr></tbody></table>
Alaposan melléfogtatok, tudom, a beismerés, ha ennyire elhibáztátok, az nem a Ti asztalotok....
Talán a Pufi megpróbálja, de ez nem biztos. Erő kell hozzá. ...és egy kis belátási képesség. Bocs.

Az időpont nem volt érdekes, mert anélkül is letagadtátok, hogy lett volna egy sikeres rendezvény Windsorban, amin felléptek magyarországi művészek. Csak vissza kell olvasni, láthatja mindenki: Hazugnak neveztetek. Az időpont viszont bárki számára könnyen megtalálható, ha valakit érdekel. Miért is? Miért nem volt fontos, és időközben miért is lett annyira fontos? A válaszok fentebb olvashatóak. Ahogy belecsavarodtatok önmagatok ellentmondásaiba, úgy következtek a hibásabbnál hibásabb, hiteltelen hozzászólások. Az írásomban nem is volt szerepe az időpontnak, mert nem innen, nem ebből indult az egész. Ezért nem is említettem. Ti élből nekemtámadtatok, hazugsághalmazt emlegettetek, hogy egyik hazugságomból egy másik hazugsággal se tudok kijönni. Miért? Miért írtok ilyeneket? Megmagyarázná közületek valaki, hogy miért? Feltételezni sem tudnám, hogy céltalan dolgokkal óhajtotok foglalkozni naponta - de... mégis ezt látom, mindenki látja és olvassa, aki csak idetéved - és ezért kérdezem, hogy miért csináljátok?

Mi a célotok? Csak úgy ni - engem hazugnak nevezni?
 

csinompalko1

Állandó Tag
Állandó Tag
Kik támogatták a Magyar Búcsút:

Bácska Bánáti Kör
Helicon Társaság
Magyar Alap
Orbán Balázs Társaság
Székely Társaság
Vadász Társaság

Aykler Béla
Blue Danube - Balega Család
Canadahun -Ábrahám Melitta
Corvina Publications - Tóth Eszter
Downsview Law Office - Vera Fisch
dr. Dencs Katalin fogorvos
dr. Magyar Tamás
Grain Process Enterprices Ltd - Biringi György
Horváth Magdi
HunMag Media Mag TV - Kövessy Zsolt
Magyar Élet - Bessenyei Ágnes
Magyar Képek TV - Kosaras (Pufi) Vilmos
Mézes Mackó
Mr. Dairy - Szabó Árpád
No Frills St Clair
Perányi Ilona és családja
Runwag Graphics - Lovis Kiss
The Coffee Mill - Martha
Tom's Place - Tom Mihalic
Török László és Erzsébet
Travel Expressions - szalma Zsuzsa
Yorkville Courtyard Restaurant - Elek
Kiemelve
Kodaly Egyuttes es a
Fekete Fold egyuttest

Köszönjük mindenki másnak is akik sok munkával megcáfolták a régi vezetőség azon kinyilatkozásait, hogy a magyarokat nem érdeklik ezek a dolgok.

Vajon Bedének mikor sikerült 400 embert összeszerveznie egy rendezvényre?
 

A Guszti

Állandó Tag
Állandó Tag
csinompalko1: "Magyarán hazudott, igy egy kutyaközönséges csaló, aki ..."

Nos, álljunk meg egy szóra!

Mi egy juniusi MH-i programról, konkrétan a Magyar Búcsúról beszéltünk.
Erre reagált Gyuri-A Guszti-Rafisaf2 vagy mi a fene nevű egyed.

Tehát egyszerüen fogalmazva: A Guszti a soknevű egy hazudozó, aki követi gazdáinak stilusát és magatartási szokásait.

Nem meri elmondani, hogy mikor volt az esemény és kik léptek fel?
Miért nem meri elmondani? Mert nem volt ott és csak blöffölt!
Magyarán hazudott, igy egy kutyaközönséges csaló, aki be akarta csapni a jelen fórumtagokat.

Kérlekszépen, az én nevem van olyan jó, mint a csinompalko1, vagy bármi más!

A többi nem számít, amit írtál. Átlátszó nagyon, átlátok rajta.
 

csinompalko1

Állandó Tag
Állandó Tag
Kérlekszépen, az én nevem van olyan jó, mint a csinompalko1, vagy bármi más!

A többi nem számít, amit írtál. Átlátszó nagyon, átlátok rajta.

Te tul sokan vagytok! :D
Ha majd letisztultok, akkor lehet veled targyalni!

Egyebkent meg egy hazudos es sumak ember vagy, de vagytok egyparan a magadfajtakbol !

Neked a szelsojobbos Morvai is tetszett, sot meg tapsoltal is neki, pedig nem is enekelt.
 

A Guszti

Állandó Tag
Állandó Tag
Hiába csinompalko1 a neved. Nehéz lehet a helyzeted, nem lehet könnyű hallgatnod. Pedig a hallgatás sokszor üdvösebb, mint összevissza fecsegni balgaságokat. A Te esetedben akár céllal, akár céltalanul. Képtelen vagy kinyögni bármit is a legutóbbi Magyar Házas rendezvényről, de visszamenőleg, az elmúlt hat év sok-sok-sok egyéb műsorok közt sem találsz olyat, amiről beszámolhatnál bármit. Pedig nagyon-nagyon sok és sokféle közül válogathatnaál - feltéve, ha volt olyan, ami érdekelt. Hogy gondolod, akkor akik részt vettek és ott voltak az esteken személyesen, azok pont rád fognak figyelni? Mire fel? És ... másokat beszéltetnél meg, például engem (mikor volt, hol volt, hol nem volt, kik léptek fel ... miután engem lehazugolsz) akkor Te mire fel hallgatsz a sok programról, kultúrestekről, előadásokról, vacsorákról, ünnepekről, irodalmi estekről, koncertekről, művészi produkciókról - hát semmi sehol? Nincs téma? Csak nehogy azt találd mondani ezek után, hogy be voltál gipszelve ...
 

Arpiprimas

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem egészen, csinompalko

Nos, álljunk meg egy szóra!

Mi egy juniusi MH-i programról, konkrétan a Magyar Búcsúról beszéltünk.

Éppen erre kértelek föl többször is de akárhogyan is keresem a Te hozzászólásodat amely a Magyar Búcsúról szólna nem találom. Nincs túl kés&otilde; hogy írjál err&otilde;l is beszámolót. Mit láttál, mi tetszett, mi nem tetszett stb.?
 

Arpiprimas

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszi

Bácska Bánáti Kör
Helicon Társaság
Magyar Alap
Orbán Balázs Társaság
Székely Társaság
Vadász Társaság

Aykler Béla
Blue Danube - Balega Család
Canadahun -Ábrahám Melitta
Corvina Publications - Tóth Eszter
Downsview Law Office - Vera Fisch
dr. Dencs Katalin fogorvos
dr. Magyar Tamás
Grain Process Enterprices Ltd - Biringi György
Horváth Magdi
HunMag Media Mag TV - Kövessy Zsolt
Magyar Élet - Bessenyei Ágnes
Magyar Képek TV - Kosaras (Pufi) Vilmos
Mézes Mackó
Mr. Dairy - Szabó Árpád
No Frills St Clair
Perányi Ilona és családja
Runwag Graphics - Lovis Kiss
The Coffee Mill - Martha
Tom's Place - Tom Mihalic
Török László és Erzsébet
Travel Expressions - szalma Zsuzsa
Yorkville Courtyard Restaurant - Elek
Kiemelve
Kodaly Egyuttes es a
Fekete Fold zenekart!

Köszönjük mindenki másnak is akik sok munkával megcáfolták a régi vezetőség azon kinyilatkozásait, hogy a magyarokat nem érdeklik ezek a dolgok.

Vajon Bedének mikor sikerült 400 embert összeszerveznie egy rendezvényre?

Hogy érted hogy "támogatták?" A Kodály Együttes nem támogatta?

"Köszönjük mindenki másnak is akik sok munkával megcáfolták a régi vezetőség azon kinyilatkozásait, hogy a magyarokat nem érdeklik ezek a dolgok." Nekem jól esik az hogy vannak emberek, csoportok akik támogatnak ilyen magyar rendezvényt teljesen függetlenül attól hogy ki van/nincs a vezetõségben. Ha végig olvasod a neveket találsz olyat aki a tavalyi búcsún is részt vett, sõt olyat is akivel nem a legszebben bántak néhányan ezen az oldalon. Nem hiszem hogy nekik a "megcáfolás" volt a pláne.

"Vajon Bedének mikor sikerült 400 embert összeszerveznie egy rendezvényre" Bevallom, nem tudom. A tavalyi és azelõtti búcsúkon hány ember volt összeszervezve? Halvány fogalmam nincs, de Te talán tudod.
 

A Guszti

Állandó Tag
Állandó Tag
Napi téma: a régi vezetőség

Hogy érted hogy "támogatták?" A Kodály Együttes nem támogatta?

..

"Vajon Bedének mikor sikerült 400 embert összeszerveznie egy rendezvényre" Bevallom, nem tudom. A tavalyi és azelõtti búcsúkon hány ember volt összeszervezve? Halvány fogalmam nincs, de Te talán tudod.
Ha már ott tartunk, hogy a régi vezetőség van újra műsoron, mint napi téma: szívesen összehasonlítanám a "Búcsú" programokat az előzőekkel és a mostanival. Mit gondoltok, mi fog kisülni belőle? Tán a kürtőskalács?
Én nem hiszem!
Minthogy azt se hiszem, hogy a jelenlegi vezetők egyhamar újra összetrombitálnak egy nem túl hivalkodós programra ennyi embert, mint most, akik megjelentek. Mert... ami most zajlott, ahhoz mégegyszer ez nem lesz elég!
Vagy? Ki tud a legközelebbi megtartandó kultúrprogramról bármit is? Lesz még húszdolláros, műsoros vacsora? Ha már a legfrissebbről nem akartok nyilatkozni... Mikor lesz, hol lesz, (talán már az új helyen?) milyen lesz?

Egyben biztos vagyok: ha lesz, a táncosok ott lesznek. Mindig is ott voltak, most is, és ezután is lesz tánc.

Le a kalappal előttük!
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
JAvitottam.
Az biztos a Kodaly nelkul nem lett volna ilyen remek es termeszetesen a Fekete Fold kivalo musoraval az egyuttes is hozza tartozik a magyar kulturahoz es a Magyar Hazhoz!
 

csinompalko1

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha már ott tartunk, hogy a régi vezetőség van újra műsoron, .../QUOTE]

Le sem kerultek a musorrol. Nem is kerulhetnek le.
Kozulok ket ember Vaski-Szabo az aki, megerdemli,hogy rendkivuli figyelmet szenteljunk nekik mi is es a fegyelmi bizottsag is.

A tobbiek Bede-Jordannet leszamitva egyszeru kis figurak voltak. akiket csak hasznaltak.

Varjuk ki a dolgok veget! Nincs ok a kapkodasra.

Ki mint veti agyat, ugy alszussza almat!
 

A Guszti

Állandó Tag
Állandó Tag
csinompalko1, vállalnod kellene magad!

Ha már ott tartunk, hogy a régi vezetőség van újra műsoron, .../QUOTE]

Le sem kerultek a musorrol. Nem is kerulhetnek le.
Kozulok ket ember Vaski-Szabo az aki, megerdemli,hogy rendkivuli figyelmet szenteljunk nekik mi is es a fegyelmi bizottsag is.

A tobbiek Bede-Jordannet leszamitva egyszeru kis figurak voltak. akiket csak hasznaltak.

Varjuk ki a dolgok veget! Nincs ok a kapkodasra.

Ki mint veti agyat, ugy alszussza almat!

Hogy beszélsz az emberekről, csinompalko1? A többiek egyszerű kis figurák, akiket csak használtak???

Minek nézed te az embereket? Használati tárgynak? Normális vagy??

Idefigyelj - volt hat év és volt még ha jól számolom, plusz három hónap. Mivel töltötted ezt a rengeteg időt, azon kívül, hogy itt gyalázkodtál és gyalázkodsz ma is, és osztod az észt, névtelenül? Én sok olyan alkalomról tudok, amikor odaállhattál volna Vaski Gábor elé, odaállhattál volna Szabó Katalin elé, NYILVÁNOSAN! - és odaállhattál volna sok más vezetőségi tag elé, szépen elmondhattad volna azt, szemtől szembe nekik, mi hogy legyen. Mit akarsz, mit nem akarsz. Mi a jó neked, mi rossz neked. Igen pontosan rólad van most szó, nem a magyar közösségről, hanem egyes-egyedül csak rólad! Egy névtelen gyáva emberről van szó!

Ha lett volna ilyen akár egyetlen egyszer is, szemtől szembe a kiszemeltjeiddel, akkor arról itt mindenki tudna. De... senki nem tud semmit. Azért, mert meg se történt. Gyáva voltál hozzá, hogy a szemükbe nézz, gyáva voltál kiállni nyilvánosan. Suttyomban, álnév mögül csínompalkózol rég óta! Gyáva vagy ma is! Így akarsz fegyelmi bizottság elé állítani bárkit? Mire fel, miért, ki vagy te?

Hat év alatt miért nem tettél semmit, hogy NE úgy legyen, ahogy volt? És... itt, ezen a fórumon jártatod a szádat, hogy ki van a porondon szerinted - hogy le sem kerültek a műsorról? Tényleg! De Te, sem a porondon nem vagy, nem is voltál, de saját műsorra se számíthatsz, mert akkor vállalnod kellene magad! Bizony! Kit tisztelhetünk benned? Mutatkozz be szépen, ha nagy terveid vannak. Tudod miért? Mert ez közügy. A helyi magyarság ügye. Ne bújj el egy fórumos csinompalko nick-név mögé. Ne légy gyáva!


Egyebkent meg egy hazudos es sumak ember vagy, de vagytok egyparan a magadfajtakbol !
Nekem ilyet nem írhatsz. Mert egy betű sem igaz abból, amit rólam itt terjesztesz!

Te nem hat éve bujkálsz csinompalko1, mert mindig is lapítottál. Sutyiban, arctalanul mész a bizottság elé is, amúgy csinompalkósan?
 

csinompalko1

Állandó Tag
Állandó Tag
NoName Gusztinak:
Ne hogy a nyul vigye a puskat a vegen!

Kit tisztelhetünk benned?
Mutatkozz be szépen, ha nagy terveid vannak.
Tudod miért? Mert ez közügy.
A helyi magyarság ügye.
Ne bújj el egy fórumos A Guszti nick-név mögé.
Ne légy gyáva!
 

A Guszti

Állandó Tag
Állandó Tag
NoName Gusztinak:
Ne hogy a nyul vigye a puskat a vegen!

Kit tisztelhetünk benned?
Mutatkozz be szépen, ha nagy terveid vannak.
Tudod miért? Mert ez közügy.
A helyi magyarság ügye.
Ne bújj el egy fórumos A Guszti nick-név mögé.
Ne légy gyáva!

Tévedésben élsz!
Nagy terveim nekem nincsenek, sose voltak. Te viszon dédelgetsz sokmindent. Fogjál hozzá. Nélkülem! Közszerepet játszanál, csak gyáva vagy hozzá. Neked kellene bemutatkoznod, nem nekem, - mihez kezdesz egy névvel? Csak nem használnád azt is? Mire? Én nem akarok senkit sem bizottság elé állíttatni!

Neked vannak olyan őrültségeid, amit szeretnél kiélni a Vaski Gáboron és másokon. Hogyan? Névtelenül??? Gyáván?

Milyen puskád van? Hova akarsz lőni, vaktölténnyel? NoName nyúlra?
 
Oldal tetejére