Kanadai Magyar Kultúrközpont - programok, hirek, informaciok

zmaros

Állandó Tag
Állandó Tag
Biztosan jó lesz a maesti kerekasztal. Kár hogy nem tudok elmenni rája.


Orulok, hogy megis eltudtal jonni!

Tudod vannak, akiket erdekel a MH es a helyi magyarsag sorsa es eljonnek mert segiteni szeretnenek es vannak, akik mas hata mogott a hatterben, masokra sart dobalva ossze-vissza hazudozva probalnak meg azt a latszatot kelteni, hogy a magyarsagert elnek-halnak.
 

Arpiprimas

Állandó Tag
Állandó Tag
Orulok, hogy megis eltudtal jonni!

Tudod vannak, akiket erdekel a MH es a helyi magyarsag sorsa es eljonnek mert segiteni szeretnenek es vannak, akik mas hata mogott a hatterben, masokra sart dobalva ossze-vissza hazudozva probalnak meg azt a latszatot kelteni, hogy a magyarsagert elnek-halnak.

Köszi, Zoli. Szerencsésen korábban meg tudtam lógni és gondoltam hogy ha kések is, érdemes ott lenni. Nem csalódtam - jó volt. Te melyik csoportba helyeznél akkor engemet?
 

zmaros

Állandó Tag
Állandó Tag
En abba a csoportba tartozonak tartalak teged, akiknek van felelossegerzete a MH es a magyar kozesseggel szemben.

Ha a volt vezetes valoban erezne egy szemerkenyi felelosseget ezert a kozossegert, akkor ott ultek volna, attol fuggetlenul, hogy a jelenlevo kozel 40 embernek nagyon rossz volt a velemenyuk arrol a hagyatekrol, amit a jelenlegi vezetesre maradt.

Hallhattad milyen velemenyek voltak a jelenlevok reszerol es olvashattad a Szabo-Vaski fele leveleket. Lathatod, hogy vannak akik csak panaszkodnak, de nem mernek szembe nezni azzal kozosseggel. amelynek hajdon vezetoi voltak es vannak akik dolgoznak es megakarjak oldani a kozosseg problemait, amelyet masok okoztak.

A jelenlegi vezetes kemenyen dolgozik, hogy elkoltozhessunk egy szep, uj es kulturalt kornyezetbe. Harom honap alatt tobb hasznalhato megoldassal alltak elo, mint az elozoek 3 ev alatt. Ez is mutatja ha hozzaerto vezeti a projectet, akkor abbol lesz valami.

Remelem az osszepakolaskor es koltozeskor is lesz idod es reszt tudsz venni a kozos munkaban.
 

Bumm

Állandó Tag
Állandó Tag
A Magyar Házi kerekasztal

A Magyar Házi kerekasztal

2011 augusztus 10-én, kb. hatvanan jöttek össze a Mátyás Pincében, azok a Magyar házi tagok, akiket érdekel a Ház további sorsa. Kérdéseket tettek fel a Vezetőségnek.

Kedves emberek csendesen beszélgettek, nem volt szükség biztonsági őrökre, (mint az elmúlt időkben) amíg megkezdődött az őszinte beszélgetés.
A kerekasztalt határozott fellépéssel Maros Zoltán vezette.

Három témakör került megbeszélésre:
Elsőként az érdekelte a jelenlévőket, hogy mikor fogják kérdőre vonni a volt vezetőséget az elprédált több mint fel milliódolláros adóságért, és a felelőtlen vezetésért. Aprólékosabb pénzügyi visszaélésekről Bánhegyi Zoltán pénztáros számolt be. A vezetőség tagjai ismertették a jelenlévőkkel, hogy a tényfeltáró bizottság nagyon sok visszaélést és hanyagságot derített fel a kivizsgálás során. Biztosították a tagokat, az elkövetők felelősségre vonásáról az Alapszabály és a kanadai törvények értelmében.

A második kérdés a házeladásra vonatkozott, hogy miért adták el 200 ezer dollárral olcsóbban a Kultúrközpont épületét. Az alelnök válaszolta meg kérdést rámutatva, hogy az árcsökkenés magyarázata, részletesen megjelent minden magyar elérhető médiában. De röviden fogalmazva, ez azért történt meg, mert a Vezetőséget bele kényszerítette a nagy adósság az ilyen lépés hozatalára, különben a bank elárverezhette volna az ingatlant és még annyit sem kapott volna a magyar közösség, amennyiért eladták. Azt is illő tudni, hogy a vevő átruházta a Magyar Ház vételi szerződést egy másik névre.

A harmadik kérdés csoport a Ház vétel köré tömörült. A vezetőség tudatta a jelenlévőkkel, hogy nagyon sok lehetőséget vizsgáltak meg. Hat objektumról adtak leírást a jelenlévőknek és hármat elég aprólékosan megbeszéltek. Aykler Béla előadta a Swáb klubhelyiség megvételének lehetőségét. Koszó Mihály két másik ingatlan megvételére adott felvilágosítást. A vezetőség biztosította a jelenlévőket, hogy amennyiben lehetséges a vételt a tagság fogja jóváhagyni.

A megbeszélésen jelen volt több magyar házi szervezet vezetője, akik kérdéseket tettek fel a költözés idejéről. A Vezetőséget biztosították segítségükről, a költözés és az új ház rendbe hozatal munkájában.

A találkozás hasznos volt és tárgyilagos. A Vezetőség sok jó ötletet kapott a jelenlévő tagoktól.

Török Erzsébet
Magyar Házi tag
 

Pufi

Állandó Tag
Állandó Tag
Az alábbi levelet nem én írtam hanem Szabó Katalin.

Nyíltlevél a Torontói Kultúr Központ Vezetőségének
Válasz a KMKK honlapján 2011. augusztus 7-én megjelent tájékoztató beszámolójára

.......Magyar emberek vagyunk, magyarságunk emberségre kötelez, mert – idézném Tamási Áron szavait - "Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan."

Kissé meglepődtem Szabó Katalin levelén. Ugyanis a fene tudja miért de eddig Dancs Rózsa volt az ügyeletes Tamási Áronnal való példálódzásokban. Persze sokat változik a világ, ebből is láthatjuk.
------------------------------------------------------------
Sajnáltam, hogy nem lehettem veletek. Magához szólitott a Sunnybrook, de Veletek voltam gondolatban. Örültem annak, hogy egyre nagyobb lesz az egyetértők tábora. Persze eredményes csak akkor lesz az együttmüködés ha fogjuk egymás kezét és nem tiltakozó akciókban, felelőtlen hőbörgésekben ölt testet hogy valamit el tudunk érni. Szóval aktuális az ADD A KEZED, amit még a jelenlegi vezetőségi tagok is bevállalhatnak, mert a kijelentéseik nevetségesek. Elhatárolódom, nem adom a nevem, s hasonló ,,kikinlódott mondatok messzire nem visznek. Remélem a következő gyülésen ott lehetek és a szerény munkálkodókkal közös nevezőre kerülök. Amit a TV segithet, továbbra megteszi. Hivjatok. Pufi

 

HCCC

Állandó Tag
Állandó Tag
Kerekasztal megbeszélés - Tagsági értekezlet

Kanadai Kultúrközpont Tájékoztatója, 2011.08.14
Kerekasztal megbeszélés - Tagsági értekezlet


2011 augusztus 10-én, kb. negyvenen jöttek össze a Mátyás Pincében, azok a Magyar házi tagok, akiket érdekel a Ház további sorsa. Igazi, érzelmektől sem mentes, de érdemi eszmecsere zajlott a tagság és a vezetés között, a résztvevők közös megelégedettségre.

A megbeszélést Maros Zoltán vezette.

Három témakör került megbeszélésre:

Elsőként az érdekelte a jelenlévőket, hogy mikor fogják kérdőre vonni a volt vezetőséget a több mint fél millió dolláros adósságért, és az alapszabály sorozatos megsértéséért. A pénzügyi felelőtlenségekről Bánhegyi Zoltán pénztáros számolt be. A vezetőség tagjai ismertették a jelenlévőkkel, hogy a Tényfeltáró (T.) Bizottság több további aggodalomra okot adó felelőtlenségre és hanyag gazdálkozásra utaló esetet derített fel a kivizsgálás során. Biztosították a tagokat, hogy a Békéltető és Fegyelmi Bizottság megvizsgálja a T. Bizottság által beadott anyagot az Alapszabály és a kanadai törvények betartása mellett.

A MH vezetősége kinyilvánította álláspontját a volt vezetőség felvetéséről, mely szerint a Canada Revenue Agency /CRA által lefolytatott vizsgálat eredményéről nem értesítettük a tagságot, mert ezen vizsgálat eredménye, Szabó Katalin szerint, azt bizonyítja a 2008 és 2009-es években pénzügyi szempontból ez évek elnökségei alatt minden a legnagyobb rendben zajlott a házban pénzügyi gazdálkodás terén.

A tényszerűség kedvéért el kellett mondanunk, hogy a CRA vizsgálat célja volt megvizsgálni, hogy a KMKK betartja-e a Registered Charity státuszára vonatkozó, Income Tax Act-et és annak szabályait, mint például az adományokról kiállított bizonylatok formai helyességét.
A vizsgálat nem terjedt ki a gazdálkodásra és nem volt hivatott válaszolni azokra a kérdésekre melyekre a Tagság választ vár. Pl. Mire és hogyan lett elköltve közel 600 ezer dollár a Tagság vagyonából.


A következő idézet Perényi Ilona Igazgatóságnak írott leveléből származik, mely Szabó Katalin fordítása szerint annak a bizonyítéka, hogy a KMKK anyagi ügyeivel minden rendben volt:
"She assured us that any sign of misconduct in the books would have taken the matters into the hands of the fraud investigating department, in which case we would not be sitting here signing the Compliance Agreement today."
A fenti mondat csak arról szól, hogy mi történt "... IN THE BOOKS..." , be lettek-e tartva a Registered Charity-re vonatkozó Income Tax Act szabályok. Arra nem ad véleményt EZ az Audit, hogy mi történt "OUT of the books".

Tehát ahhoz hogy a gazdálkodásról is képet kaphassunk vagy egy belső vizsgálatra vagy egy nagyon drága forensic auditra van szükség.

Visszatérve Szabó Katalin felvetésére nem tartottuk fontosnak a tagság tájékoztatását arról, hogy a pénzügyes rendszerbe berögzített adatok a megfelelő helyre történtek. Mindez az adatrögzítő/könyvelő helyes munkáját igazolja csupán.

A második kérdés a ház eladására vonatkozott, hogy miért adták el 200 ezer dollárral olcsóbban a Kultúrközpont épületét. Az alelnök válaszában rámutatott: ennek magyarázata, már részletesen megjelent minden magyar elérhető médiában. Röviden megismételte, hogy ez azért történt meg, mert a jelenlegi Vezetőséget a megörökölt nagy adósság kényszeritette a lépés hozatalára, máskülönben a bank elárverezhette volna az ingatlant és még annyit sem kapott volna a magyar közösség, mint amennyiért eladták.

Itt szeretnénk emlékeztetni a Tagságot arra, hogy az épület eladásával kapcsolatos szerződést ugyanúgy megörököltük, mint a közel 600 ezer dolláros adósságot. Az örökőlt szerződés valamint a nyílvánossan ismert pénzügyi helyzetünk sajnos lehetőséget biztosított a vevőnek az alkudozásra.

Az is bejelentésre került, hogy a vevő élt a volt vezetőség által aláírt szerződésben biztosított jogával és átruházta a Magyar Ház vételi szerződését egy másik cégre.

A harmadik kérdés csoport a Ház vétel köré tömörült. A vezetőség tudatta a jelenlévőkkel, hogy nagyon sok lehetőséget vizsgáltak meg. Hat objektumról adtak leírást a jelenlévőknek és hármat elég aprólékosan megbeszéltek. Aykler Béla előadta a Swáb klubhelyiség megvételének lehetőségét. Feljött a kérdés, hogy van-e a Swáb klubnak hatoságilag elismert értékesíthető és jogilag átruházható tulajdona? Ez a kérdés nem lett tisztázva. Koszó Mihály két másik ingatlan megvételére adott felvilágosítást. A tagok a ’Hwy 400-Steeles W.’-i területet találták legmegfelelőbbnek és szorgalmazták ennek a mielőbbi megvásárlását, melyet a vezetőség legjobb belátására ajánlottak.

A megbeszélésen jelen volt több magyar házi szervezet vezetője, akik kérdéseket tettek fel a költözéssel kapcsolatban, egyben biztosították a vezetést a segítségükről és támogatásukról a költözés és az új ház rendbe hozatalával kapcsolatos munkákban.

A találkozás hasznos, tárgyilagos és öszinte volt. A Vezetőség sok jó ötletet kapott a jelenlévő tagoktól, melyet hálásan fogadtunk.

Köszönjük mégegyszer mindenkinek az aktiv részvételt és a pozitív támogatást.

Szeretnénk mindenkit tájékoztatni, hogy a következő összejövetel időpontja: szeptemter 14, melyre szeretettel várunk minden segitőszándékú tagtársunkat.


A Magyar Ház Vezetősége
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Mi tortent a fekete zaszloval ,amit mindig kitesznek ha egy magyar hazi tag meghal?

:shock:Kinek volt utjaban?
:shock:KI az aki leszakitotta?
Van biztonsagi kamera felvetel?- hogy esetleg kideruljon ki az akiben a gyulolet igy nyilvanul meg?

Sem vihar sem a szel nem fujdogalt ....................:33:
 

klari

Állandó Tag
Állandó Tag
Mi tortent a fekete zaszloval ,amit mindig kitesznek ha egy magyar hazi tag meghal?

:shock:Kinek volt utjaban?
:shock:KI az aki leszakitotta?
Van biztonsagi kamera felvetel?- hogy esetleg kideruljon ki az akiben a gyulolet igy nyilvanul meg?

Sem vihar sem a szel nem fujdogalt ....................:33:

Bocsi Melitta, mostanában nem tudok benézni ide olyan gyakran, így csak most vettem észre a kérdésedet.
A hét végén volt egy Afrikai rendezvény és utána az éjszaka valaki letörte a tartót. A Zoli már intézkedett és megint kint van.
 

zmaros

Állandó Tag
Állandó Tag
Minden tovabbi ertesites helyet!

William "Pufi" Kosaras
May 24, 1940 - August 13, 2011

William, beloved husband, father, grandfather and champion of the Hungarian community left us suddenly on August 13, 2011. You will always be remembered and cherished for the lives you touched.

The funeral will be held on Wednesday, August 17th, at 1:00 p.m., with visitation starting at 11:00 a.m.

In lieu of flowers, and as a contribution to the monument donations can be made at the funeral home.

Online condolences may be made to http://www.mountpleasantgroup.com/P...=1978&DN=db8b562d-4558-4198-869f-5309e1d6d8f3

Temetése 2011 Augusztus 17.-én délután 1 órakor részvétnyilvánítás délelött 11-től. Virág helyett, és a sírkő állításához hozzájátulást a funeral home-ban lehet elhelyezni.


York
Cemetery and Visitation Centre
160 Beecroft Road
Toronto, Ontario M2N 5Z5

Tel: 416-221-3404 Fax: 416-221-6739
email: [email protected]

http://maps.google.com/maps?hl=en&r...age&ved=0CAQQtgM&cid=0,0,17497075624244068627
 

Arpiprimas

Állandó Tag
Állandó Tag
Kanadai Kultúrközpont Tájékoztatója, 2011.08.14
Kerekasztal megbeszélés - Tagsági értekezlet

Koszó Mihály két másik ingatlan megvételére adott felvilágosítást. A tagok a ’Hwy 400-Steeles W.’-i területet találták legmegfelelőbbnek és szorgalmazták ennek a mielőbbi megvásárlását, melyet a vezetőség legjobb belátására ajánlottak.

A Magyar Ház Vezetősége

Nekem fura hogy a vezetõség (vagy talán egy tagja) ezt írta.

Én így emlékszem:
1 - Koszó Mihály azután hogy Aykler Béla nagyon hosszú idõt áldozott a Sváb klubra bemutatott 2 másik ingatlant.
2 - az egyik a HCCC által említett a 400/Steeles környéken
3 - a másik az Islington/Lakeshore környéken fekszik
4 - a tagok nem találták egyiket sem a legfelelõbbnek mivel nem volt még informális szavazás sem. Az hogy melyik a legfelelõbb még szóba sem jutott.
5 - Volt olyan tag aki személyesen megakarja nézni az ingatlanokat, de olyan is volt aki inkább rábízza a vezetõségre hogy kiválasztjon 2-3 ingatlant amelyet képekkel stb. a vezetõség bemutat a tagságnak. E utóbbi táborban vagyok én is.
6 - Volt olyan is aki egy "artist's rendition"-t kért hogy a tagság pontosabban látná hogy milyen lehet a kész új KMKK
7 - Azt hogy melyik a legfelelõbb azt a tagság fogja eldönteni azután hogy a vezetõség eléje teszi az általa legesélyesebb ingatlanok képeit/méreteit stb.
 

zmaros

Állandó Tag
Állandó Tag
Erdekesm hogy igy emlekszel, mert tobben mondtak, hogy nem kellene sokat gondolkodni ezen a steeled/400. A Bacska Banat kepviseloje meg a helybenjarasos peldajat is elmondta.
Ugy tunik a hang maskeppen ment hatrafele mint elore!
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Nekem is az maradt meg, hogy minnel elobb dontson a vezetes ,mert honapokat nem erdemes feleslegesen varakozni.

Remelem most hogy "Kp"nk lesz a vasarlasnal ,sokkal jobb felteteleket lehet kicsikarni.

A Haz vezetese meg van bizva a vasarlassal.
HA mindenbe csak akadekoskodunk akkor a munkajukat tesszuk nehezebbe.

Ilyen egyontetu bizalmat amit kaptak azt az egesz canadai eletukkel tetteikkel erdemeltek ki.
Felesleges megkerdojelezni es olyant feltetelezni amirol szo se volt.
Egy kerekasztal beszelgetes nem kozgyules ,nincs es nem is volt miert szavazni.

Termeszetesen tajekoztatnak mindenrol, es a vegso velemenyt ajanlast a szakmai felkeszultesegu emberek fognak majd referalni a vezetosegnek es a kozgyulesnek.

Sem en sem arpiprimas de aki ott volt nagyreszuk se nem epitesz vagy statikus aki szakmai velemenyt tudna akar fotorol vagy akar barmilyen epuletrol adni.



Amit nem ertek miert nem kerdeztel ilyen gondosan kivancsian Vasky Szabo fele sumakolasrol,miert is nem volt akkor ennyire fontos szamodra a MH sorsa es ugye?
Most mikor mindenkinek nyilt lehetosege van kerdezni akkor csak is negativ zonge erzodik ki a kerdeseidbol.

Lehet ,hogy en latom csak igy?
 

Arpiprimas

Állandó Tag
Állandó Tag
Majdnem egyet értünk :)

Nekem is az maradt meg, hogy minnel elobb dontson a vezetes ,mert honapokat nem erdemes feleslegesen varakozni.

Remelem most hogy "Kp"nk lesz a vasarlasnal ,sokkal jobb felteteleket lehet kicsikarni.

A Haz vezetese meg van bizva a vasarlassal.
HA mindenbe csak akadekoskodunk akkor a munkajukat tesszuk nehezebbe.

Ilyen egyontetu bizalmat amit kaptak azt az egesz canadai eletukkel tetteikkel erdemeltek ki.
Felesleges megkerdojelezni es olyant feltetelezni amirol szo se volt.
Egy kerekasztal beszelgetes nem kozgyules ,nincs es nem is volt miert szavazni.

Termeszetesen tajekoztatnak mindenrol, es a vegso velemenyt ajanlast a szakmai felkeszultesegu emberek fognak majd referalni a vezetosegnek es a kozgyulesnek.

Sem en sem arpiprimas de aki ott volt nagyreszuk se nem epitesz vagy statikus aki szakmai velemenyt tudna akar fotorol vagy akar barmilyen epuletrol adni.



Amit nem ertek miert nem kerdeztel ilyen gondosan kivancsian Vasky Szabo fele sumakolasrol,miert is nem volt akkor ennyire fontos szamodra a MH sorsa es ugye?
Most mikor mindenkinek nyilt lehetosege van kerdezni akkor csak is negativ zonge erzodik ki a kerdeseidbol.

Lehet ,hogy en latom csak igy?

A barna részekben egyetértünk.

A zöld rész - igazad van hogy nem volt szavazás. Ha nem volt akkor hogy lehet olyat mondani hogy " A tagok a ’Hwy 400-Steeles W.’-i területet találták legmegfelelőbbnek és szorgalmazták ennek a mielőbbi megvásárlását, melyet a vezetőség legjobb belátására ajánlottak?" Csak nem tudjátok az emberek gondolatait olvasni! S a vezetõség nem jelentette ki hogy ez a helység a legjobb - Koszó Misi a másikat is dicsérte.

A feketén hagyott:
"Amit nem ertek miert nem kerdeztel ilyen gondosan kivancsian Vasky Szabo fele sumakolasrol,miert is nem volt akkor ennyire fontos szamodra a MH sorsa es ugye?" Ennek mi köze van az új KMKK vásárlához? Olyan mint ha én azt mondom neked hogy sajnálom hogy fáj a lábad, Te meg azt kérdezed hogy miért nem szóltam amikor a mandulád gennyes volt.

"Most mikor mindenkinek nyilt lehetosege van kerdezni akkor csak is negativ zonge erzodik ki a kerdeseidbol." Pont ellenkezõ. Ottan is 2 kérdést tettem fel s egyik sem volt negatív. Ha nem vetted észre, a HCCC által említett elsõ 2 kérdésrõl nem is írtam.

A Bácska-bánáti mufti pedig talán nem is látta a Lakeshore/Islington helységet. Máskülönben is õ egy személy, nem a tagság. Nem hiszem hogy õ nevünkben beszélt volna. A tagság nem adott véleményt olyan módon hogy abból akárki le tudta volni vonni hogy egyetlen ingatlant jobbnak találjuk mint a másikat.

Zmaros, ne sértegess már! Soknak elmondhatsz, de süketnek éppen nem. Ne felejtsd hogy a Bácska-bánáti elnök csupán kb. 2 méterre ült tõlem s tõled talán 8ra!
 

burgum

Állandó Tag
Állandó Tag
;) Én elõl ültem, és mégmásképpen értettem:
- a SvábHáz szép és jó, de az alatta lévõ telek nem tartozik hozzá, hanem egy consortium-hoz (leválaszthatatlanul), amitõl jobb, ha távol tartjuk magunkat.
- KoszóMisi felsorolta a beszámítható ingatlanokat (a listárol), amelyekbõl az utolsó (a 6-odik, a [email protected]ól) nyerte el a közösség tetszését. Én úgy értettem, hogy a közösség felhatalmazta a vezetõséget eme ingatlan megvásárlására, mindannak tudatában, hogy
-- sokkal k issebb, mint a régi MagyarHáz (fele-annyi?),
-- sok módositást kell majd eszközölni rajta,
-- körülményes (lenne) Open-House-féle látogatását megrendezni,
-- miegymás (lásd hangszallag, illetve jegyzõkönyv). Ide tartozna a magát rész-tulajdonosnak érzõ Vadász-társaság aggálya (státusz, amit tisztázni kellene), mely szerint elvesztenék a termüket (legalább is ideiglenesen). Ide tartozna a könyvtár is - gondolom én.

(Persze, lehetne a szõrszálat hasogatni, hogy hát 100%-os avagy csak 98%-os volt a helyeslés - de nem érdemes.)
 

Arpiprimas

Állandó Tag
Állandó Tag
kedves burgum

A Magyar Házi kerekasztal

A harmadik kérdés csoport a Ház vétel köré tömörült. A vezetőség tudatta a jelenlévőkkel, hogy nagyon sok lehetőséget vizsgáltak meg. Hat objektumról adtak leírást a jelenlévőknek és hármat elég aprólékosan megbeszéltek. Aykler Béla előadta a Swáb klubhelyiség megvételének lehetőségét. Koszó Mihály két másik ingatlan megvételére adott felvilágosítást. A vezetőség biztosította a jelenlévőket, hogy amennyiben lehetséges a vételt a tagság fogja jóváhagyni.

Török Erzsébet
Magyar Házi tag

Én is így emlékszem erre. 6 objektumról adtak leírást (ez a dokumentum itt is létezik a CanHun-on). Igazából az Aykler Béla elõadása nagyon hosszú volt és a jelenlevõk nem akartak 11-ig ott lenni. Igy a maradó 5 helyet, Koszó Misi 2 ingatlant mutatott be amelybõl a második egy olyan volt amely nem szerepelt a kiosztott anyagban hiszen ezen nem volt déletobicoke-i ingatlan.

100% vagy 98%???? Honnan tudod hogy nem 10-15%-ról van szó? Nem választottunk az épületek közül sem kéz feltartással sem azzal hogy kimondtuk a véleményünket.

Ami biztos az hogy helyeseltük azt hogy a vezetõség minél gyorsabban találjon egy helet. De arról hogy melyiket nem eset szó ha csak nem számítod a 4szemközti privát dumát az aztalnál.

Van szalagfelvétel? Pazar!! Akkor ha azt ide vagy a HCCC oldalára felteszik abbahagyhatjuk ezt a nézeteltérést. Eddig mindenki aki írt róla kicsit másképen emlékszik rája de a felvétel úgy mutatná be a kerekasztal szövegét ahogy volt.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
SZENT ISTVÁN NAPI MEGEMLEKEZES

Magyar Kulturkozpont- Augustus 21 vasarnap delutan 4 kor

AUGUSZTUS 20 SZENT ISTVÁN NAP

A Magyar Kultúrközpont vezetősége ezúton sok szeretettel hívja és várja minden magyar honfitársát

AUGUSZTUS 20-I S ZENT ISTVÁN NAPI ÜNNEPI MEGEMLÉKEZÉSÜNKRE

2011 augusztus 21.-én vasárnap délután 4 órakor A Magyar Kultúrközpont Árpád termében

A RENDEZVÉNY ÜNNEPI VENDÉGSZÓNOKA:

KOLTAY GÁBOR FILMRENDEZŐ,

Bövebben: http://hu.wikipedia.org/wiki/Koltay_G%C3%A1bor

AZ ISTVÁN A KIRÁLY, HONFOGLALÁS, SACRA CORONA CIMÜ FILMEK RENDEZŐJE.

AZ ÜNNEPSÉG UTÁN VACSORA A VENDÉGEKKEL A MÁTYÁS PINCÉBEN,

A VACSORA 15.00 DOLLÁR,

MAJD FILM VETITES A KODÁLY TEREMBEN (vacsora után)

ISTVÁN, A KIRÁLY 1983-AS KOLTAY GÁBOR RENDEZÉSÉBEN KÉSZÜLT FILM.


Bővebb részletek a MKKK Honlapjan www.hccc.org
Hungarian Canadian Cultural Centre
840 St. Clair Ave, West
Toronto, ON M6C 1C1
Tel: 416-654-4926
Fax: 416-654-4927
E-mail: [email protected]
www.hccc.org


Bovebben ha lehetne ;
az Arpad terembe lesz a vacsora es milyen finomsagok?
Pontoan hanykor kezdodik a vacsora?


A canadahun egy asztalt szeretne foglalni.
 
Oldal tetejére