Hírek Karácsony szerint ha a kormány nem tartja be a megállapodásukat, az atlétikai vb megnyitóján fogja ezt elmondani mindenkinek

Félúton leálltunk, és ezt nagyon erősen nehezményezzük, hiszen mi mindent megtettünk annak érdekében, hogy teljesítsük a vállalásainkat-

– mondta Karácsony Gergely az Atv Híradójának arról, hogy nem megy el az atlétikai vb megnyitójára, ha a kormány nem tartja be a megállapodásukat. Arról is beszélt, hogy a rendezvény nyilvánosságát arra tervezik használni, hogy elmondják, a kormány nem tartotta be a szavát.


Eredetileg 204 milliárd forint lett volna az atlétikai stadion megépítésének ára, de 2020 óta folyamatosan emelkedtek a költségek. Tavaly októberben pedig már 238 milliárdnál tartottak.


A kormány és Budapest vezetése 2019 végén kötött alkut egymással arról, hogy a főváros támogatja az atlétikai világbajnokság megrendezését, cserébe a kormány vállalja, hogy 50 milliárd forinttal kiegészíti az Egészséges Budapest programot. A kormány azonban csak 23 milliárdot fizetett ki, ami időarányosan is kevesebb az ígért összegnél.


Gulyás Gergely a kormányinfón azt mondta: ez részben azért történt, mert nagyon sok kerület a megkapott pénzeket nem tudta elkölteni a covid-járvány idején.


Az Atv szerint pár napja, amikor a Nemzetközi Atlétikai Szövetség elnöke felavatta a stadion futópályáját, elment a főpolgármesterhez is és közölte, hogy nem szeretne botrányt a kialakult helyzet miatt.

Kerner Zsolt

1687202186068.png
 
mondta Karácsony Gergely az Atv Híradójának arról, hogy nem megy el az atlétikai vb megnyitójára, ha a kormány nem tartja be a megállapodásukat. Arról is beszélt, hogy a rendezvény nyilvánosságát arra tervezik használni, hogy elmondják, a kormány nem tartotta be a szavát.
Most akkor elmegy vagy sem ha nem megy el akkor hol mondja el a baját?
Mert máshol nem fognak neki időt biztosítani.
 
Most akkor elmegy vagy sem ha nem megy el akkor hol mondja el a baját?
Mert máshol nem fognak neki időt biztosítani.
AZ van amit korábban is mondtam, ők igy szabadságharcolnak, már az elején komprumiszumkészen kellett volna felépni, ezt akarja a kormány, mi meg ezt, ütemterv, ha mi ezt meglépjük akkor a kormány csinálja meg azt, átláthatóan és transzparensen. Ezzel szemben ment az idő olyan gigaprojekteken való rugózással, mint a méhlegelő.
De mentségére legyen mondva, a ciklusa vége felé, miután kiderült, hogy nem lesz miniszterelnök, elkezdett kicsit főpolgármesterkedni végre Karácsony, csak nehogy pünkösdi királyság legyen a vége.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.
koaty wrote on Julcsi960's profile.
Szia, bocs de először véletlen epub-ban raktam fel a Katicalányok 4-et. Időközben javította, esetleg cseréld át pdf-re.
Sziasztok,Udv.minden honfi tarsamnak Spanyolorszagbol!

Statisztikák

Témák
38,055
Üzenet
4,781,845
Tagok
614,615
Legújabb tagunk
cocania
Oldal tetejére