Hírek Kellemetlen videó szivárgott ki Erdoganról: pénzt osztogatott egy szavazóhelyiség előtt

És mindezt a lehető legnagyobb természetességgel tette meg.

Mint ismert, Erdogan vasárnap, a szavazás második fordulójában újabb öt évre kapott felhatalmazást a választóktól. A korábbi elnök a szavazatok 52 százalékát megszerezve maga mögé utasította a hatpárti ellenzéki összefogás elnökjelöltjét, Kemal Kilicdaroglut. Azóta már többen is gratuláltak a győztesnek: a mi Alapjogokért Központunk például kihasználta az alkalmat, hogy Erdogan éltetése mellett az ellenzékeknek is odaszúrjon.


Nem sokkal az eredmények kihirdetése után pedig megjelent egy videó róla, amin éppen szavazóknak osztogat pénzt egy szavazóhelyiség előtt – szúrta ki a 24.hu. A groteszk felvételt a Reutersnek köszönhetően meg is nézhetjük:1685375889291.png
 
Kellemetlen? Kinek?,
Aki adta az győzött aki kapta az meg jól járt.
Vagyis annak kellemetlen aki nem kapott.........
 
Na, igen, máshol is osztogatnak, pl. nálunk. De, a törököknél Erdogán újabb győzelme azt jelenti, hogy nyugodtan folytathatja a kurdok kiirtását!
Most olvastam egy cikket.
A női egyenjogúságról szól a Kurdok laktak területeken.
Egy mondás ami nagyon meghatározó számukra mármint a NÉP számára is.
„Nincsen más barátunk, csak a hegyek”
2022. szeptember 16-án az erkölcsrendőrség agyonverte Jina Mahsa Amini iráni kurd nőt, mert egy hajtincse kilógott hidzsábjából. Irán utcái lángba borultak és ez az iszlám rezsim megdöntésének esélyét is magában hordozta. Az iráni nők felkelésével szolidarítva a világ minden táján skandálták: „Jin, Jiyan, Azadi” - „Nő, Élet, Szabadság”, és ezzel együtt a mozgalmat a világ első feminista forradalmának nevezték.
(nem másolok ide linkeket akit érdekel megtalálja. )
1685963739303.png
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

kmaurer wrote on lili.77's profile.
Kedves Lili! Egy régebbi blogban láttam, hogy valaki fordítást kért, és Te segítettél neki. Azt szeretném megkérdezni, hogy van két kötött babaruha amik oroszul vannak, sajnos a fordítóba sem tudom betenni, mert nem engedi kimásolni. Lehetséges lenne, ha átküldöm a linkeket, lefordítanád nekem? Most fog születni két unokám is 1-1 hónap eltéréssel a téli időszakban. Köszönöm szépen a válaszod. :) Marcsi
ani515 wrote on Éleskés's profile.
Szép napot kívánok!
Szerettem volna megnézni ezt
és ez történt:
Hoppá! Bizonyos problémákba ütköztünk.
A művelet végrehajtásához nem rendelkezel megfelelő jogosultsággal.
Ha ki lehet ezeket a "problémákat" javítani, akkor kérem szépen.
Biróné Cs. Katalin wrote on ladysla's profile.
Kedves Ladysla, kérlek segíts!
Évek óta nem voltam a fórumon. Hogyan lépek be az e-bookok lapjaira? Hová írom be a 20 mondatot? Érvényes még ez a követelmény? Válaszodat előre is köszönöm.
Biróné Cs. Katalin (Biseka)
pomagrade wrote on Kincsesbolygó's profile.
Szia! Sajnos nem sikerült még megtalálnom a Viszkok Fruzsi könyvet... Ha szembejön, felteszem majd :)
Hello everyone!!! The Rnata Nativity Bundle pattern is now available!!! Anyone here who already has it and wants to share it?

Statisztikák

Témák
37,866
Üzenet
4,731,660
Tagok
610,880
Legújabb tagunk
Pethő-Baló Éva
Oldal tetejére