Kerékpározás

bringás boszy

Állandó Tag
Állandó Tag
Helló átutazó!
Gratulálok és örülök,hogy van,aki élvezetből montizik és valóban a hegyekben! Légy büszke magadra, bármilyen pályán bármekkora távot is teszel meg. A csapatválasztással óvatosan, tapasztalat. Nehéz egy azonos tempójú, hangulatú, pályanehézséget kedvelő teamot összeszedni. Túl sok különbségből csak viták lesznek. És akkor hol marad az élvezet a tekerésben?
 

átutazó

Új tag
Szia Bringás Boszy ! Köszönöm a jó tanácsot ! Magam sem vártam gyors megoldást . Elég sok magányos bringással találkozom egyébként is az utakon.Üdv.! István
 

Daducica

Állandó Tag
Állandó Tag
Szoktam túrákra menni, a fizika tanárom (vagyis most már matek) szervezi... Volt egy Tatára az 60 km. Most kijöttem az edzésből...
 

Barber1

Állandó Tag
Állandó Tag
A bringa,melyre ha ráülsz izzadni kezd a tenyered.
A bringa,mely egész életedben kényelmesen gurul.
A bringa,mely hegyet mászik,és túrázik.
A bringa,mellyel felfedezhetsz,és világot láthatsz.
A bringa,mely rávezet a versenyzés ízére!
A BRINGA, MELY SZABADSÁGOT AD!
 

mikuki

Új tag
Üdvözlés

Üdvözlöm a csapatot, pár perce regisztráltam és örülök, hogy van bringás csapat is. Én egy 55 éves nagypapa vagyok 10 éves fiú unokával. A családom után a bringa a mindenem nagyon szeretek túrázni akár 100-120 kilométereket is 5 éve szerzett cukorbetegségemnek az intenzív mozgás nagyon hasznos. Megpróbálok hasznos tagja lenni a csapatnak.
 

ihi

Állandó Tag
Állandó Tag
Fertő-tó körül nagyon jó és használható kerékpár út található. Aki teheti tegyen egy kört a tó körül. Megéri! ;-)
 

gzsbl

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedvenc időtöltésem a kerékpározás. Nem sportszerűen, csak kikapcsolódásként szoktam kerékpározni, süt a nap, kicsit fúj a szél, csak elindulok és megyek ameddig bírom szusszal. Engem rendkivül kikapcsol. Ugyanakkor elszomorító, hogy az autósok sokszor mégcsak ki sem kerülnek, nem tisztelik kellőképpen a kerékpárosokat.
 

szuzii

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon szeretek kerékpározni. Ismerösömmel rendszeresen járunk túrázni. Sok szép helyett látni. Magyarországnak sok szép helye van. A Gemenci erdőben rendszeresen lehet látni őzikét, szarvast, nyuszit, mókust. Egyszer kis vukkal is találkoztunk. A fák, virágok minden évszakban gyönyörűek.
 

breferi

Állandó Tag
Állandó Tag
A balaton körüli kerékpártúrát is érdemes egyszer megtenni. 2-3 nap alatt kényelmesen körbejárható a tó és bármikor megállhatun út közben ha fürdeni támad kedvünk.
 

szuzii

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyetértek. Jövőre tervezzük , hogy lemennénk egy páran. Kényelmes tempóban. Idén voltam kisebb körökre. Nagyon tetszett nekem Balatonvilágos. A lelátás a balatonra leirhatatlan. Kék volt az ég és a víz is meseszerű. :)
 
T

Tenebrion

Vendég
Én újra biciklis tábort akarok az Őrségben. Gyönyörű táj, mindenkinek ajánlom, aki szereti a kihívásokat, és a gyönyörű tájat =) Mezőkövesd HQ-el elég sokfelé el lehet indulni, és sokmindent bejárni. Riegersburg is ott van a közelben. Csodálatos. A 14 évesek is bírták a hegymenetet, szóval nem problémás, maximum hosszadalmas Jól megmozgatja azért embert egy túra, de nem okoz halált ;) =)
A váci bicikliutat viszont kerülje mindenki, aki tényleg szeret biciklizni. Rémes =D
 

gyikgyoker

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

A Balaton koruli kerekparut egyes reszei es a Ferto to kerekpar korut magyar oldala nem orszaguti kerekparosoknak valo a kifogasolhato utminoseg miatt.
Ezt leszamitva viszont nagyon szep utvonal mindketto es remek kikapcsolodas.
 

Sanyi72

Állandó Tag
Állandó Tag
Ezelott 6 evvel voltam ott kerekparral, nehany baratommal Fertorakos es Balf kozott nem volt gond az utminoseggel, viszont tenyleg van olyan resze, ahol a nyakad kitorod. Akkor mikor ott voltam rebesgettek, hogy fejlesztesre kerul a kerekparut. Ezekszerint semmi nem tortent...

Sziasztok!

A Balaton koruli kerekparut egyes reszei es a Ferto to kerekpar korut magyar oldala nem orszaguti kerekparosoknak valo a kifogasolhato utminoseg miatt.
Ezt leszamitva viszont nagyon szep utvonal mindketto es remek kikapcsolodas.
 

nanus53

Új tag
Jelentkezni szeretnék a kerékpáros klubba. Én csak 1 bringázok folyamatosan.naponta 20 km- nél nem kevesebbet.
55évesen kaptam újra rá a bringázás izére.még nem mertem hosszabb távra elmenni. szeretném ha tudna valaki válaszolni a következő problémámra.
Messzebbre is elmennék, de főútvonalon nem lehet kerózni hogy tudnék akkor egyik városból a másikba esetleg faluba eljutni?
 

pelz

Új tag
Én meg Tiszaújvárosban dolgozom.
Azt tervezem, hogy jövő tavasztól kezdve kerékpárral járok be oda Balmazújvárosról, a lakhelyemről (53 km, Oda-vissza: 106 km). Hetente legalább háromszor szeretném ezt megcsinálni. Úgy gondolom, ez nagyon megnövelné az állóképességemet. A célom, hogy szeptemberben a pesti maraton futóversenyen 3:30:00 alatti idővel fussam a számot.
Remélem összejön a dolog!
 
Oldal tetejére