Keresem Romsics Gabriellát

Regina-

Új tag
Szervusztok!
A segítségeteket szeretném kérni apukám unokatestvérének felkutatásában. Romsics Gabriella a leánykori neve, és 14 éves koráig élt Magyarországon,Jászberényben.
A mi történetünk röviden annyi, hogy az édesanyja '56 ban disszidált,és őt kisbabaként itthagyta a nagyszülőkre.Közben édesanyja Floridában telepedett le ,és hozzáment a férfihoz,akivel kiszökött. A dédimamámék és nagymamámék nevelték fel, az anyját csak fényképről ismerte.Mikor 14 éves lett ,az anyja és mostohaapja ragaszkodott hozzá,hogy kiköltözzön hozzájuk.Gabi nem akart menni,de kellett.Nem ismerte a nyelvet, nem ismerte a "szüleit", ruhája alapján ismerték fel a reptéren,mikor megérkezett. Hányatott élete lehetett,és egy két levelet kaptunk,amelyben Gabi viselkedését szidták...ráadásul a házasságukból egy közös gyermek is született,akivel nem szivlelték egymást... mostanra a szülők meghaltak, és a fiútestvér sem tud róla semmit./nem is érdekli/
Szeretném megtalálni Őt, hiszen édesapámmal úgy nevelkedtek,mint két testvér,és remélem örülne,ha tudná,hogy itt Magyarországon még él az emlékeinkben,és talán hazalátogatna.
Tudom,hogy nem sok az infóm,és ezzel együtt az esélyem,de bízom a sorsban,hogy segit... :)
Regina

[email protected]
 
Oldal tetejére