Keresztszemes mintak,gobelinek es egyeb kezimunkak kivarrva 2012-2013-2014-2015-2016-2017-2018

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Zsuzsi901

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha már így belejöttem a képek feltöltésébe (tiszta sikerélmény:)), akkor teszek még fel kettőt. Remélem még nem unjátok;)
Szia! Nagyon szép lett mindegyik:) Kérlek, áruld el, milyen fonallal hímezted? Én most fogom kezdeni a Cottege Garden 1-et, ha sikerül rendesen átváltani az Anchort DMC-re. Hááát nagyon nehéznek tűnik... Zsuzsi
 

dohel

Állandó Tag
Állandó Tag
kokárda

Sziasztok!
Ezt a kokárdát az előző két este készítettem. Aktualitása miatt kezdtem bele. Biztosan ismerős sokaknak, hiszen ez a minta kering a neten sok helyen. A színeszés ugyan nem a "szabályoknak" megfelelő, de ez volt a mintán, és az szent ;).
 

Csatolások

  • IMG218k.jpg
    IMG218k.jpg
    85.8 KB · Olvasás: 92

emama63

Állandó Tag
Állandó Tag
angyalkáim

Sziasztok!
Szeretném én is megmutatni kedvenceimet, ezekből már két-két példány is készült. A keretezettek egy nagyon jó ismerősömre "vigyáznak", az enyémek még nincsenek bekeretezve :(:((megnyugodva olvastam hogy ez azonban nem csak nálam fordul elő).
 

Csatolások

  • Karácsonyi angyal.jpg
    Karácsonyi angyal.jpg
    865.9 KB · Olvasás: 101
  • Karácsonyi angyal zöldben.jpg
    Karácsonyi angyal zöldben.jpg
    553.7 KB · Olvasás: 93

anyuci26

Állandó Tag
Állandó Tag
tralala

Sokat vaciláltam rajta, merjem-e megmutatni szenvedélybetegségem:D eredményeit, de ma elszántam magam. Fél éve szerettem bele-vissza a keresztszemezésbe, kezdő vagyok, így nézzétek a "munkáimat"
Először a tralala. Falvédőt fabrikáltam belőle,de a varrógéphasználat sem az igazi még. Mindenesetre a nagyobbik fiam, aki kapta elégedett vele. A négy baba, ahogy ő mondja, mi vagyunk. (Apa, Anya, Peti, Dani)
Bocs lányok, de a pici fiam mindenáron rajta akart lenni a képeken:D
 

Csatolások

  • DSC01258.jpg
    DSC01258.jpg
    1.4 MB · Olvasás: 141
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére