Ki a kedvenc sportolód,csapatod és miért?

procontra

Állandó Tag
Állandó Tag
A magyar válogatott borzasztó meccseire is jól illett a spanyol komikus elképesztő kacagásaival, most szegény spanyoloknál kilyukasztották a tikitakát.
 

senga1970

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedvenc sport: Triatlon. Ember legyen a talpán aki végig csinálja és nagyon összetett. Természetesen nem látványos, de aki benne van az megszállottja lesz.
 

xerathon

Állandó Tag
Állandó Tag
Én már nagyon régen a Manchester Unitednek szurkolok. Idén nehéz szezonjuk volt az edzőváltások miatt, de a szurkolás is olyan, mint a barátság. Aki nem tud a nehéz időkben is kitartani kedvenc csapata mellett, az nem érdemli meg, hogy valaha is szurkolónak tekintsék!!!!
 
Én a sportok királynőjét szeretem!
A tájékozódási futást. A legkörnyezetbarátabb sport. Kinn a természetben. Csakis az egyéni teljesítmény számít. Egyedül a tájban a térképpel és az iránytűvel.
Ehhez három dolog kell:
Ész! Térkép és terepismeret.
Erő! Bírni az akadályokat (hegymenet).
Akarat! A küzdés maga. Teljesíteni a távot.
Sportolót a legnagyobbnak, Monspart Saroltát tartom. A hosszú és alattomos betegségét vasakarattal küzdötte le, nem adta fel, és az óta is aktív munkát végez a tájfutás berkein belül.

Csatolás megtekintése 968540Csatolás megtekintése 968546Csatolás megtekintése 968547

A Magyar Tájékozódási Futó Szövetség 1970-ben vált önállóvá, miután kilépett a természetbarátok kötelékéből. A sportág hazai történetének és ismertté válásának meghatározó alakja Monspart Sarolta, aki 1972-ben szerzett világbajnoki címével, majd – első nem skandinávként – a tájfutás legtekintélyesebb eseményén, a svédországi O-Ringen sorozaton is győzni tudott. Később kullancscsípés nyomán életveszélyes állapotba került, s miközben egy ország drukkolt a maratoni futásban és sífutásban is klasszis sportember felgyógyulásáért, a sportág azóta sem tapasztalt népszerűségre tett szert hazánkban.
Mindig szurkol a Spar Budapest Maratonon, minden egyes futónak, a Keleti pályaudvar felüljárójánál, évről évre! Hatalmas tisztelet Neki!!! Nagy kedvencem nekem is ;)
 
M

magdusis

Vendég
Imre Géza ,a vívó;a magyar csapatból a legidősebb -ahogy ezt a kommentátor olyan sokszor kiemeli-.
És ahogy a himnusz közben nyelte a könnyeit.
Meg még Rédl András -még a régi frizurájával- ahogy teli tüdőből,szívvel-lélekkel énekeli.
A két véglet ebben a nagyszerű csapatban.
 

sandorz

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedvenc sportom a rally. Gyerekkoromban fertőződtem meg, azóta tart. Sajnos "kipróbálni" nincs lehetőségem, de a "szerelem" örökké tart
 

Omodi Norbert

Állandó Tag
Állandó Tag
Az Én új kedvenc sportom a baseball. Mostanában kaptam rá a nézésére(MLB), szívesen ki is próbálnám, de nem tudom, hogy van- erre lehetőség Magyarországon.
 

Geng Krisztián

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedvenc sport: kosárlabda, úszás
Kedvenc sportoló: Anfernee "Penny" Hardaway (szimpatikus figura, akinek a játéka a leginspirálóbb hatással bírt rám, gyerekkoromban sokat tanultam tőle. A pályán kívül egy szerény, introvertált ember benyomását kelti, de anno, ha a labdát a kezébe vette, akár egy T-1000-es gyilkoló cyborg-ként dominált a ligában, sajnos egy permanens sérülés-sorozat derékba törte a karrierjét), Joakim Noah (tetszik a habitusa, egy tipikus underdog, aki még többre is viheti), Berki Krisztián (tornász)
Kedvenc csapataim: Sacramento Kings, Chicago Bulls
 
Oldal tetejére