Kiengedték a börtönből, elindult az esküvőjére, újra lecsukták

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2012 December 12.

Melitta - 2012 December 12, 16:38
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  eskuvore varva.jpg

  A 23 éves Timothy N. Thompson óránként 160 kilométeres sebességgel hajtott terepjárójával, mégsem sikerült megnősülnie, viszont eljutott egészen a ceremónia helyszínére.

  Pár órával azután, hogy kiengedték a börtönből, gyorshajtás miatt megint rács mögé került egy férfi az Egyesült Államokban. Azért száguldott, mert épp aznap volt - illetve lett volna - az esküvője, ő meg nem akarta lekésni.


  A 23 éves Timothy N. Thompson óránként 160 kilométeres sebességgel hajtott terepjárójával, mégsem sikerült megnősülnie, viszont eljutott egészen a ceremónia helyszínére - a rendőrséggel a sarkában.

  A chicagói templom parkolójában azután csinált egy "rendőrkanyart", és füstölgő gumikkal ismét menekülőre fogta. Amikor a rendőrségnek végül mégis sikerült megállítania, a vőlegény nem tagadta a gyorshajtás vétségét, mentségéül azt hozta fel, hogy a saját esküvőjére kellett sietnie, és vezetés közben vészvillogóval, dudálással figyelmeztette a többi autóst, hogy vigyázzanak, nehogy baleset történjen.

  A férfi ellen nem csupán gyorshajtás, hanem gondatlan vezetés címén is eljárás indult, sőt megvádolták azzal is, hogy szembeszegült a hatósági intézkedéssel - adta hírül a Yahoo amerikai hírportál.
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2012 December 12.

Megosztás