Kompolt polgármestere azzal védekezik, hogy nem nyúlt bele a közösbe, csak gyakran nyer a lottón

A Heves megyei Kompolton sokan gyanakodva nézik a Balázs Zoltán polgármester gazdagodását. A helyiek a Blikknek arról beszéltek, nem értik, miért került 38 millióba a helyi focicsapat öltözőfelújítása, de van, aki nem kapta vissza a csatornaberuházásokba fizetett önrészét, pedig azt végül nem kellett felhasználni.


Balázs Zoltán arra a kérdésre, hogy a 400 ezer forintos fizetéséből hogyan tudta BMW-re cserélni a régi Volkswagen-jét, a lapnak azt mondta:

A skandináv lottón háromszor volt hatosom, az ötös lottón kétszer négyesem, és sikerült már a Joker-telitalálat is. Tavaly több tízmillió forintot nyertem.
Hozzátette, hogy megérzés alapján játszik, és korábban eladott egy családi házat is. Korábban a Hírtv-nek azt mondta, hogy a BMW-t csak bérli.

Balázs Zoltánt 1998 óta mindig újraválasztják, de 2014-ben csak egy szavazattal tudott nyerni, és akkor vádat emeltek ellene szavazatvásárlás miatt. A vádirat szerint több kompoltinak fejenként két-három-, illetve tízezer forintot adott azzal, hogy számít a választáson való megjelenésükre, és „jó helyre tegyék az X-et”. Majd 2014. szeptember 30-án rendkívüli segélyt adott valakinek, akit a pénz átadását követően arra szólított fel, hogy szavazzon rá. Végül Balázst a hét vádpontból háromban találták bűnösnek, amiért megrovást kapott. Egyébként a per ideje alatt több tanú is visszalépett, váratlanul visszavonva a terhelő vallomását.

Czinkóczi Sándor

party.jpg
 
Szerencsehozó az eberke. "Meg kell dörgölni a tökét, mint a Wall Streeti bikának és neked is szerencséd lesz"- feliratot rakatnám ki a hivatalára :) Biztos örülne, ha a lottózótársak naponta többször megmogyoróznák :D
 
Ez is ellenőrizhető. Banknál is nyoma van honnan érkezett a pénz, ha meg azt állítja kp kifizetés volt, szerencsejáték rt-nél is ott van kinek fizették ki, mikor és mennyit. Köll az igazolás az adóhivatalnak! Szomszédom kicsinyke 700 ezret nyert és papírozták mikor felvette.
 
Ez is ellenőrizhető. Banknál is nyoma van honnan érkezett a pénz, ha meg azt állítja kp kifizetés volt, szerencsejáték rt-nél is ott van kinek fizették ki, mikor és mennyit. Köll az igazolás az adóhivatalnak! Szomszédom kicsinyke 700 ezret nyert és papírozták mikor felvette.
Ja, hisz azon is van adó. Multkor mondott valamit a tv, hogy majdnem a nyeremény felét lenyeli az adó :( Eleve a lottó egy rejtett adózás.
 
Azon a képen egy pucér csajszira tálalták a tortát? hmm, bal alsó sarokban egy kislány van, bár jó is az ha látja hogy mulat az elit! Biztos ez is része annak a büdös nagy keresztény kultúrának!
 
Valami szex tagozatot kene a fidesznek nyitni ,mert lassan mindrol kiderul valami erkolcsos dolog.
 
Utoljára módosítva:
Csupán szereti az ázsiai kultúrát. Meglelte az Ősi gyökereket. Nem is tudtátok, hogy a pucér hölgyről való kajálást az ősmagyarok találták fel, mikor még szibériában éldegétek? Csak a japánoknak jobb volt a marketingje később.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Jani08 wrote on Éleskés's profile.
Tisztelt Fórumvezető!

Kb 3 hete nem tudok belépni az ezoterikus könyvek folyóiratok topikba.
Azt írja ki, hogy:

Hoppá! Bizonyos problémákba ütköztünk.​

A művelet végrehajtásához nem rendelkezel megfelelő jogosultsággal.
Mindenhová be tudok lépni, csak pont ide nem.

Előre is köszönöm a segítségét!

Tisztelettel:Jani08
Kedves Mindenki!Dm nap gyermekei pályázaton indult óvodánk !Szabolcsveresmarti Óvoda !Kérek mindenkit,hogy egy szavazattal segítsen minket!
pmanocica wrote on pszi53's profile.
Kedves pszi53! Catrine Clay Útvesztőjét szerettem volna letölteni, de nem tudja kezelni a converter, hogy áttehessem mobiba, a gépen megnyitni sem tudja. Tudnál segíteni? Köszi, Judit
Orchidea 22 wrote on Ajuda67's profile.
Szia!
Nagyon szépen köszönöm az időt, munkát amit azzal töltesz, hogy nekünk forditod a jobbnál jobb könyveket.
Legyen szép napod!
halastinta wrote on Ajuda67's profile.
Szia Ajuda67!
Szeretném megköszönni a munkádat és hogy lehetővé teszed általa, hogy ilyen szuper könyveket olvassunk! Épp most végeztem a Dianne Duvall - Halhatatlan Őrzök sorozat 9. részével. Imádom őket! További jó munkát kívánok!

Statisztikák

Témák
36,525
Üzenet
4,413,648
Tagok
592,179
Legújabb tagunk
Fedor Péterné Piroska
Oldal tetejére