Kozmikus orgazmus :)

O

oliyboty

Vendég
Sziasztok!

A témát azért hoztam létre, mert interneten sajnos erről nem igazán lehet olvasni. Engem (illetve másokat is) pedig érdekel oly annyira, hogy szeretnénk ezt megtanulni.

Hogy mit értek KOZMIKUS ORGAZMUS alatt?

Nos, olyan fajta orgazmus átélését, mely lehetővé teszi azt, hogy ezáltal olyan magas tudatszintre lépjél spirituálisan, hogy a NIRVANA állapotát tapasztaljuk meg, határtalan boldogság, szeretet, békesség érzést, az ego nélküliség világát, olyan energiák felszabadítását, melyek 10 milliószorosan lehetővé teszik az orgazmus átélését (a normál orgazmusnál 10 milliószor erősebb érzés) több órán keresztül, ha szeretnénk.

Mindehhez hogyan jutunk hozzá?
- Kitartó több hónapos gyakorlással
- 2 fajta légzéstechnika megfelelő és alapos elsajátítása által
- alázattal és tisztelettel
- vagy Tantra sex gyakorlása által
- illetve vannak különböző kurzusok, melyek szintén lehetővé teszik ezt; az egyik a kundalini jóga, a másik pedig a tantra jóga

Melyek azok a légzéstechnikák és miért kellenek a KOZMIKUS ORGAZMUSHOZ?


1) kell hozzá tudni a TŰZLÉGZÉST (orgazmus légzés avagy sárkány légzés más néven), aminek az alapja a hasi légzés
2) kell hozzá tudni a KOZMIKUS KOBRA LÉGZÉST

E két légzéstechnika segítségével érhető el a Kozmikus Orgazmus, mert ez a két légzés lehetővé teszi azt, hogy mind a 7 csakra EGYSZERRE nyíljon meg, és az energiák helyesen áramoljanak egyre feljebb, egészen a korona csakráig. A tűzlégzés szerepe pedig, a hasi légzésnél van, gyökér csakrától áramoltatjuk az energiákat testünkben felfele egészen a szívcsakráig, majd onnan kobra légzéssel áramoltatjuk egyre feljebb egészen a korona csakráig. Nos emiatt fontos nagyon a két légzés technika alapos és megfelelő elsajátítása, mert ezek kellenek ahhoz, hogy a Kozmikus Orgazmust el tudjuk érni.

Sajnos ennyi ismeretem van ezzel kapcsolatosan, így azért is döntöttem a topic nyitás mellett, hogy akinek van bármiféle tapasztalata, kundalini vagy tantra jógával kapcsolatosan, netán a tűzlégzés technikájában avagy a kobra légzésben jártas, igazán megoszthatná velem, az érdeklődőkkel.

A tűzlégzés technikája halványan van meg, de azért nem írom ide be, mert nem akarom pontatlanul leírni, mert nem tanultam soha ilyet.

Viszont amit tudok ajánlani légzés gyakorlásként, azok a csakra légzések, melyek szintén tisztítják az összes csakránkat és minden csakránál a légzés technika más és más és igen eredményesek, hasznosak.

Aki pedig szokott jógázni és csinálja az ászana gyakorlatokat (főleg, gyertyaállás és eke állás) ott lehet legjobban elsajátítani a hasi légzést, mert máshogyan nem tudsz mélyen lélegezni. ;)

Egy szó, mint száz:
Várom a hozzászólásokat a témával kapcsolatosan és a tapasztalatokat, akiknek van tűzlégzés téren, vagy kobra légzés téren, vagy kundalini jóga illetve tantra jóga téren és kérem, ha tudja ezek közül valamelyik légzésnek a technikáját, legyen szíves írja le.


Nagyon köszönöm!
Szeretettel: Berni
 
O

oliyboty

Vendég
Kobra légzés részlet :)

Hoztam egy kis töredéket a kobra légzéssel kapcsolatosan, melyben leírják, hogy miben van szerepe és hogyan. Sajnos a technika lépései itt sem kerültek levezetésre.

A Kozmikus Kobralégzésnek hét beavatási fokozata van:

Az első légzés felkészíti az ida-csatornát a bőr és a gerincoszlop között az energia hiány vagy többlet eloszlatására, és megkezdi a harmadik szem megnyitását. Megtanít megkülönböztetni az energiákat, és arra, hogy tanúként szemlélhessük önmagunkat.

A második légzéstechnikával a csakrák tisztítását és egy új csatorna, a pingala megnyitását végezhetjük el, egy különleges mantra segítségével.

A harmadik beavatásnál a kundalini energiát ébresztjük fel és a sushumna csatornába kényszerítve, felfelé irányítjuk. Testünkben a három legfontosabb energia központot vitalizálva megtanít a kimeríthetetlen szexuális energia használatára hétköznapjainkban.

A negyedik légzés kiviszi a gyakorlót testéből, és így beléphet a Kozmikus Tudatba. Ez olyan erős technika, melyet csak néhányszor lehet egy hónapban gyakorolni, és csak akkor, ha utána kellő időt tud pihenéssel tölteni a Tantrika.
Amikor kilép a testéből, majd visszatér, egy pillanatig megtapasztalhatja az ürességet, melyet egója nem ural, így elfogulatlanul érzékelheti önmagát.

Ez olyan csodálatos élmény, melyet ebben a dimenzióban ritkán élhetünk át.

A további három beavatást általában csak az ashramokban élők kapják meg, ahol nagyon erősen lehet Babaji jelenlétét érzékelni. Az első négy beavatás olyan tanítók által és segítségével történik, akik maguk is az első négy szint beavatottai. Az ezeket követő beavatások azonban csak Babaji által történhetnek, ő az, aki meditációban vagy álomban megtaníthatja ezeket. Hogy valóban jó technikát kapott-e az illető, azt abból tudhatja meg, ha beszél másokkal, akik szintén átestek ezen az élményen, és kicserélhetik tapasztalataikat.

Nos, ennyi van fenn a "kozmikus kobra légzéssel" kapcsolatosan.
 
O

oliyboty

Vendég
Kundalini Yoga Mantra

[FONT=Comic Sans MS, cursive]Sziasztok!

Addig böngésztem az interneten, míg találtam olyan mantra zenéket jelentéssel együtt, melyek a Kundalini felébredését segítik elő és olyan pozitív dolgokat eredményeznek életünkben, ha mantrázzuk ezeket, hogy mi magunk is meglepődhetünk.

Íme egy leírás a Kundalini Yoga Mantrakról jelentéssel együtt és hogy mit mikor alkalmazunk:
[/FONT]


[FONT=Comic Sans MS, cursive]Ad Guray Nameh mantra:[/FONT]


[FONT=Comic Sans MS, cursive]ÁD GURÉ NAMÉ, DZSUGÁD GURÉ NAMÉ,
SZAT GURÉ NAMÉ, SZIRI GURU DÉVÉ NAMÉ.
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS, cursive]
Ez a
Mangala Csarn Mantra, melyet védelemre kérünk. Az emberi test körüli elektromágneses mezőt borítja körül védő fénybe. Jelentése: "Tisztelettel hajlok meg a legfőbb (belső) Tanítóm előtt, Meghajolok elmúlt korok bölcsessége előtt, Meghajolok az Igaz Bölcsesség előtt, Meghajolok a végtelen, láthatatlan bölcsesség előtt."
[/FONT]


[FONT=Comic Sans MS, cursive]Adi Shakti mantra:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]
ÁDI SHAKTI, ÁDI SHAKTI, ÁDI SHAKTI, NAMÓ NAMÓ
SZARAB SHAKTI, SZARAB SHAKTI, SZARAB SHAKTI, NAMÓ, NAMÓ
PRITUM BÁGVATI, PRITUM BÁGVATI, PRITUM BÁGVATI, NAMÓ NAMÓ
KUNDALÍNI, MATA SHAKTI, MATA SHAKTI, NAMÓ NAMÓ.
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]
Az
Első Shakti Mantra az Isteni Anyaság rezgésére segít ráhangolódni, a legmélyebb védelmező, és újrateremtő erőt hívja elő. Ez a mantra eloszlatja a félelmeket. Az ÁDI SHAKTI jelentése: "legősibb erő", "Szarab Shakti" jelentése: "minden erő", "Pritum Bágvati" jelentése "istenen keresztül teremtő". A Namó pedig azt jelenti: "tisztelettel hajolok meg".

Mul Mantra:

EK ONG KÁR, SZAT NÁM, KARTA PURK, NIRBAO, NIRVÉR,
AKAL MÚRT, ADZSUNI, SZAI BANG, GUR PRASZAD, DZSAP!,
AD SZACS, DZSUGAD SZACS, HÁBE SZACS, NANAK HOSZI BÍ SZACS
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]
Ez a
Mul Mantra, a Gyökérmantra. Jelentése: " Mindenek Teremtője Egy. Igazság az ő neve. Amit tesz abban nincs félelem, nincs düh, halálon és születésen túlmutat, önmagát megvalósítva, valósan a (belső) Tanító bölcsessége és áldása által. Meditálj!: Ő igaz volt a kezdetekben, igaz minden korokban, igaz a jelenben is, Nanak mindig Igaz lesz."
[/FONT]


[FONT=Comic Sans MS, cursive]Ek ong Kar Sat Nam mantra:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]
EK ONG KÁR, SZAT NAM, SZIRI WA (HE) GURU
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS, cursive]Ez az Adi Shakti Mantra, nagyon erőteljes segíti a Kundalini felemelkedését, és az elmének az emelkedett eksztázisban való elmerülését. EK jelentése "az Egy, mindennek lényege", ONG az a legősibb rezgés melyen keresztül a teremtés zajlik azóta is, a KAR "teremtés", SZAT "igazság", NÁM "a név, a való", SZIRI "végtelen nagy", WA "eksztázis", GURU "belső tanítás, bölcsesség". Együttes jelentése: "Egy a teremtő kinek neve Igaz. Végtelen az az eksztázis mely a Legfelsőbb Bölcsességből ered."[/FONT]


[FONT=Comic Sans MS, cursive]Gobinday Munkunday mantra:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]
GOBINDÉ, MUKANDÉ, UDÁRÉ, APÁRÉ, HARIANG, KARIANG, NIRNÁMÉ, AKÁMÉ
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]
Ez a
Guru Gayitri Mantra melynek jelentése: "Megtartó, Megváltó, Megvilágosító, Végtelen, Pusztító, Újrateremtő, Név nélküli, Vágy nélküli". Ez a mantra a két agyfélteke működését egyenlíti ki, és a Szívközpontra hat, segít az együttérzés, a türelem, a tolerancia és a Végtelennel való jóga/egyesülés megélésében.
[/FONT]


[FONT=Comic Sans MS, cursive]Guru Ramdas mantra:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]
GURU GURU WAHE GURU, GURU RAM DASZ GURU
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]
Guru Ram Das segítségét hívja a szellemi fejlődés segítségére és védelmező óvást kér ehhez.
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]
Har Har Har Har Gobinday mantra:
[/FONT]


[FONT=Comic Sans MS, cursive]Har Har Har Har GOBINDÉ, Har Har Har Har MUKANDÉ, [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]Har Har Har Har UDÁRÉ, Har Har Har Har APÁRÉ,
Har Har Har Har HÁRIANG, Har Har Har Har KÁRIANG,
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS, cursive]Har Har Har Har NIRNÁMÉ, Har Har Har Har AKÁMÉ[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]
A
Guru Gayitri Mantra négy Har-ral: ez a mantra az elmét a bőséggel áradó jólét és belső termtő erő rezgésére hangolja. Az Önvaló 8 arculatát nevezi meg. A HAR négy ismétlése a múltbéli akadályok ledöntését segíti és erőt ad. A félelmet elköteleződöttséggé és határozottsággá alakítja át és a Köldök központ erőtartalékait aktiviziálja. Támogatást és segítséget kér: ennek a mantrának a zengetésével minden erő előjön, hogy valós lényegünk és célunk megvalósításába segédkezzen.
[/FONT][FONT=Comic Sans MS, cursive]
Ong Sohung mantra:

ONG SZÓ HANG
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS, cursive]jelentése: "Teremtő Én Te vagyok", szívcsakra nyitó, erőt adó mantra.

Ramadasa Se Se Sohang mantra:
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]
RÁ MÁ DÁ SZÁ, SZÁ SZÉ SZÓ HANG
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]
Ez a
Sziri Gayitri Mantra gyógyítás, gyógyulás céljából zengetik. Ra a nap, Ma a hold, Da a föld, Sza a Végtelenség. Sza a végtelen, Szé a végtelenség egyetemessége, Szó Hang jelentése "Én Te vagyok". Ra Ma Da Sza a Föld Mantra. Sza Szé Szó Hang az Éter Mantra.
[/FONT]


[FONT=Comic Sans MS, cursive]Sat Narayan Wahe Guru mantra:

SZAT NARÁJAN, WAHÉ GURU, HARI NARÁJAN, SZAT NÁM
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]
Narájan a Végtelenségnek a víz elemmel kapcsolatos aspektusa. Hari Narájan a Teremtő életbentartó, mely azt aki ezt énekli intuitív módon gyógyítja meg. Szat Narájan az Igaz Megtartó Erő. Ez az ősi Csotáj Pad Mantra.
[/FONT]



[FONT=Comic Sans MS, cursive]Wahe guru mantra:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS, cursive]WAHÉ GURU[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]
Ez a
Guru Mantra, az eksztázis mantrája. Lefordítani így nem lehet, de éneklése felemeli a leket.

Soi Sunandarhee mantra:
[/FONT]


[FONT=Comic Sans MS, cursive]WAHÉ GURU, WAHÉ GURU, WAHÉ GURU, WAHÉ DZSÍÓ[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS, cursive]A tudatosságom eksztázisa az én kedvesem.[/FONT]


[FONT=Comic Sans MS, cursive]Alul csatolom a linket (word formátumban), melyekben ezek a mantra zenék megtalálhatóak. [/FONT]


[FONT=Comic Sans MS, cursive]Előadó: Snatam Kaur és a nyelv Sanskrit.

Snatam Kaur - Kundalíni Yoga Mantra (word fájlban a letöltési link).
[/FONT]



[FONT=Times New Roman, serif]
[/FONT]
 

Igipapa

Állandó Tag
Állandó Tag
Nacsak :)

Hát ez meg milyen madár?
Ez a kozmikus orgaz mumus :)

Volt egy film, az Egészséges Erotika cimű.
Abban olvasta Rajhona Ádám a kérdőivet....
kielég, nem elég
orgaz mumus
nincsen töltve...

Más-

Egyszer egy nyári ezo táborban fejtegette egy előadó a tantikus szex előnyeit és hogy minő magasságokba repiti a párt és nincs közben az a "mocskos" szex.
Ott ült melletem egy idősebb nő, Éva néni aki elkezdte felhúzni magát a rengeteg agyaláson és megkérdezte az előadót:
Mondd csak, kedvesem, ti is otthon igy szexeltek?
Egy pillára lefékezett a levegőben a tomahawk.
Döbbent csend, mejd kiböki, a mundért védve,hát persze.
Miore a vénasszony barátnőm kiböki: Annak az I...nek van már kegyetlenül jó dolga,csak úgy elsikálod minden mocskos szex nélkül.
Na tudod apám, ha nekem hintenéd ezt a kis ócska dumádat, és nem izzasztanál meg alaposan, nem rúgatnád le velem a plafont,úgy kivágnálak, mint a fosos macskát.
Még hogy mocskos szex, meg tantra, hát még mit nem.

Szóval nem tudom, én egyelőre maradok a jóval strapásabb megoldásnál :)
Üdv Igi
 
E

elke

Vendég
Nos gondolkoztam sokáig a topiknyitásától, hogy most konkrétan mi a kozmikus orgazmus. Az orgazmust megértettem. A kozmikus szóval nagy zavarban vagyok. Ha energetikai orgazmus lenne talán érteném hogy a kiskígyó a kundalini a gerinccsatornán felslisszol és orgazmusszerű (akár fizikai szintű érzést )okozhat és vannak egyébb agyi -jóga-légzés-energetikai teknikák annak akik gyakorolják.

De a fizikai létbe nem azért jöttünk , hogy a fizikai (és lelki) érzéseket ne tapasztaljuk meg és mégis hozok pár képet, infót és hidd el a google nagyon hasznos a keresésre ezen infók az asztralutazas-ról valók

csakra.gif

Negyedik lépés: „Atlantiszi szeretkezés" - aktus nélkül.
Most egyfajta páros meditációt osztok meg veled​

Üljetek, vagy feküdjetek le egymással szembe, hogy minden csakra szembe legyen egymással.
Nincs semmi testi kontaktus.

Hunyjátok be a szemeteket, és képzeljétek magatokat a másik testébe, úgy ahogy Ő ott ül, vagy fekszik veled szemben.

Próbálj együtt érezni vele, érezd át az Ő érzéseit akár „sejtszinten" is.
Legyetek így 5-10 percet.
Ha kiesik valamelyikőtök az érzésből, ha tetten érte, térjen vissza.

Térjetek vissza, és osszátok meg ŐSZINTÉN egymással az élményeket!

Tantra.jpg


Megsúgjam? Ugyanolyan csodálatos érzés mint a totál hagyományos "mocsokos szex" amit szerelemmel szeretettel gyakorolnak.És átélhető mindenféle túlzott faxni nélkül. Fontos azomban szem előtt tartani, hogy a gyereknemzéshez csak kell az aktus és a magvesztés (jelenlegi evolúciónk szerint)
És a kölcsönös szexualitásban szó sincs energiavesztésről hanem pontosan a feltöltődésről szól és az energia ugyanúgy kiáramlik hmm a kozmoszba....
 
O

oliyboty

Vendég
Elke!

Igen, jól mondod, ez ENERGETIKAI ORGAZMUS elsősorban. Én nekem semmi bajom nincsen a normális szex-el (ilyet nem mondtam, ha jól emlékszem), viszont ez a fajta energetikai orgazmus lehetővé teszi azt, hogy a legfelsőbb tudattal tudjál kapcsolódni és spirituálisan jobban fejlődjél, mivel ennél a Nirvana (a semmiség) állapotát lehet megtapasztalni viszonylag gyorsabban (kitartó gyakorlással), mintha hagyományosan X évig gyakorolnánk a meditáció illetve a különböző spirituális dolgok rítusát. Hogy kundalíni energia felszabadítását is magába öleli és felszabadítja, az biztos, hiszen ennél a "rítusnál" ha lehet így mondani, az a lényeg, hogy egyszerre nyílnak meg a csakráid és áramlik felfele a gerinced mentén az energia és a korona csakrán keresztül "távoznak". Ekkor lépsz be a kozmikus tudatba és éled át azokat a dolgokat, melyeket megvilágosodásnak is neveznek, avagy maga az extázisnak. A légzés technikák szerepe pedig az, hogy csakráról csakrára megfelelően tudjad áramoltatni felfele a levegőt és energiákat, ehhez kell a tűzlégzés, majd a szívcsakrától felfele kell a kozmikus kobra légzés.

Szokták még a kozmikus orgazmust tantra szex által elérni, amit szintén lehet egyedül és párban is gyakorolni. Tehát a fizikai síkon NEM marad el a testi és érzelmi érzet. ;)kiss
 

lanyijanos

Állandó Tag
Állandó Tag
szex magvesztés nélkül

Szia!

A téma engem is érdekel, nemrégen találtam rá két (kínai) könyvre: Taoista módszer férfiaknak (szex magvesztés nélkül) és taoista módszer nőknek (szex petesejt vesztés nélkül), még nem olvastam csak az ismertetőt, de azt igéri, hogy aki elsajátítja a módszert nem csak a nemi szervekben éli át az orgazmust, hanem egy sokkal magasabb szinten ami aztán nagyon elősegíti az egyén spirituális fejlődését is.



A témát azért hoztam létre, mert interneten sajnos erről nem igazán lehet olvasni. Engem (illetve másokat is) pedig érdekel oly annyira, hogy szeretnénk ezt megtanulni.

Hogy mit értek KOZMIKUS ORGAZMUS alatt?

Nos, olyan fajta orgazmus átélését, mely lehetővé teszi azt, hogy ezáltal olyan magas tudatszintre lépjél spirituálisan, hogy a NIRVANA állapotát tapasztaljuk meg, határtalan boldogság, szeretet, békesség érzést, az ego nélküliség világát, olyan energiák felszabadítását, melyek 10 milliószorosan lehetővé teszik az orgazmus átélését (a normál orgazmusnál 10 milliószor erősebb érzés) több órán keresztül, ha szeretnénk.

Mindehhez hogyan jutunk hozzá?
- Kitartó több hónapos gyakorlással
- 2 fajta légzéstechnika megfelelő és alapos elsajátítása által
- alázattal és tisztelettel
- vagy Tantra sex gyakorlása által
- illetve vannak különböző kurzusok, melyek szintén lehetővé teszik ezt; az egyik a kundalini jóga, a másik pedig a tantra jóga

Melyek azok a légzéstechnikák és miért kellenek a KOZMIKUS ORGAZMUSHOZ?

1) kell hozzá tudni a TŰZLÉGZÉST (orgazmus légzés avagy sárkány légzés más néven), aminek az alapja a hasi légzés
2) kell hozzá tudni a KOZMIKUS KOBRA LÉGZÉST

E két légzéstechnika segítségével érhető el a Kozmikus Orgazmus, mert ez a két légzés lehetővé teszi azt, hogy mind a 7 csakra EGYSZERRE nyíljon meg, és az energiák helyesen áramoljanak egyre feljebb, egészen a korona csakráig. A tűzlégzés szerepe pedig, a hasi légzésnél van, gyökér csakrától áramoltatjuk az energiákat testünkben felfele egészen a szívcsakráig, majd onnan kobra légzéssel áramoltatjuk egyre feljebb egészen a korona csakráig. Nos emiatt fontos nagyon a két légzés technika alapos és megfelelő elsajátítása, mert ezek kellenek ahhoz, hogy a Kozmikus Orgazmust el tudjuk érni.

Sajnos ennyi ismeretem van ezzel kapcsolatosan, így azért is döntöttem a topic nyitás mellett, hogy akinek van bármiféle tapasztalata, kundalini vagy tantra jógával kapcsolatosan, netán a tűzlégzés technikájában avagy a kobra légzésben jártas, igazán megoszthatná velem, az érdeklődőkkel.

A tűzlégzés technikája halványan van meg, de azért nem írom ide be, mert nem akarom pontatlanul leírni, mert nem tanultam soha ilyet.

Viszont amit tudok ajánlani légzés gyakorlásként, azok a csakra légzések, melyek szintén tisztítják az összes csakránkat és minden csakránál a légzés technika más és más és igen eredményesek, hasznosak.

Aki pedig szokott jógázni és csinálja az ászana gyakorlatokat (főleg, gyertyaállás és eke állás) ott lehet legjobban elsajátítani a hasi légzést, mert máshogyan nem tudsz mélyen lélegezni. ;)

Egy szó, mint száz:
Várom a hozzászólásokat a témával kapcsolatosan és a tapasztalatokat, akiknek van tűzlégzés téren, vagy kobra légzés téren, vagy kundalini jóga illetve tantra jóga téren és kérem, ha tudja ezek közül valamelyik légzésnek a technikáját, legyen szíves írja le.

Nagyon köszönöm!
Szeretettel: Berni[/quote]
 

nmarie

Silver Tag
Állandó Tag
"Mindehhez hogyan jutunk hozzá?
- Kitartó több hónapos gyakorlással
- 2 fajta légzéstechnika megfelelő és alapos elsajátítása által
- alázattal és tisztelettel
- vagy Tantra sex gyakorlása által
- illetve vannak különböző kurzusok, melyek szintén lehetővé teszik ezt; az egyik a kundalini jóga, a másik pedig a tantra jóga"


Vaaaagy .... megfelelő patnerrel, hogy még a légzést is elfelejted ;)
 
O

oliyboty

Vendég
"Mindehhez hogyan jutunk hozzá?
- Kitartó több hónapos gyakorlással
- 2 fajta légzéstechnika megfelelő és alapos elsajátítása által
- alázattal és tisztelettel
- vagy Tantra sex gyakorlása által
- illetve vannak különböző kurzusok, melyek szintén lehetővé teszik ezt; az egyik a kundalini jóga, a másik pedig a tantra jóga"


Vaaaagy .... megfelelő patnerrel, hogy még a légzést is elfelejted ;)

Valóban így is el lehet érni a kívánt hatást, de az energetikai orgazmus egészen más, mint a normális. S nem biztos, hogy a megfelelő partnerrel át tudod élni...;)
 

evapatocs

Állandó Tag
Állandó Tag
Valóban így is el lehet érni a kívánt hatást, de az energetikai orgazmus egészen más, mint a normális. S nem biztos, hogy a megfelelő partnerrel át tudod élni...;)
Egyszer láttam egy filmet a Youtube-n,ahol egy nő a gondolat erejével élte át az orgazmust(láthatóan).
..és még partner sem kellett hozzá :D
 
E

elke

Vendég
Tisztázni kéne kinek mit jelent a kozmikus orgazmus :) aztán ki lehet vesézni a témát
 
E

elke

Vendég
Azt gondolom lehetne pontosítani a meghatározást, lehetne.
De itt is a félelmek fognak dominálni, miként a fizikai orgazmust sem vesézzük ki akárkivel ezt felválalni legalább olyan nehéz, pedig az ember azt hinné a virtuális személytelenségben meg lehetne írni és nem kellene félni attól hogy mások mit gondolnak és mi a véleményük rólunk....vagy legalább tapasztalatot megosztani....azt hiszem ez a téma a titkok ködében marad és homályos utalásokkal ugyanolyan zárt és érthetetlen marad, lesz némi teknikai utmutató amiről azt gondolom lehet hogy működik de biztos nem árt és van akinek erre semmi szüksége és át tudja élni....mert a fizikai orgazmus elérésében sem mindig segít a sok precíz leírás és különböző torna, technika....
Igen szeretném ha a téma legalább pontosítva lenne, mit jelent az energetikai vagy kozmikus orgazmus pontosan?
 

AndiC

Kormányos
Kormányos
Kozmikus orgazmus

Tisztázni kéne kinek mit jelent a kozmikus orgazmus :) aztán ki lehet vesézni a témát

A hitetlenek számára asztronauták szexelése az űrben.

Szóval Berni leírta az elején:

"Hogy mit értek KOZMIKUS ORGAZMUS alatt?

Nos, olyan fajta orgazmus átélését, mely lehetővé teszi azt, hogy ezáltal olyan magas tudatszintre lépjél spirituálisan, hogy a NIRVANA állapotát tapasztaljuk meg, határtalan boldogság, szeretet, békesség érzést, az ego nélküliség világát, olyan energiák felszabadítását, melyek 10 milliószorosan lehetővé teszik az orgazmus átélését (a normál orgazmusnál 10 milliószor erősebb érzés) több órán keresztül, ha szeretnénk. "
 

nmarie

Silver Tag
Állandó Tag
Elke, nyivánvaló, hogy igazad van, macerás erről (is) beszélni.

Azért van egy kis külömbség az asztrális síkon lévő és a fizikai síkon átélt "kozmikus" között.
Mégpedig, hogy egymás ellentetjei.

Az asztrális síkon létesített szexuális kapcsolat eredménye a fizikai síkon is megjelenik, a fizikai síkon kezdett eredménye pedig kirepít az asztráltérbe.
Ahogyan a Kundalini energiát mutató képet és leírást betetted ide, kb. úgy működik.

Amikor partnerrel éled át, akkor az orgazmus pillanatában a keletkező energiamennyiséget megfogod, végigvezeted a gerinceden fel (gyakorlatilag egymás után minden csakrába átemeled) egészen a fejtetőig, majd az ott távozik, ezzel egyidőben kiragad a testedből és kirepülsz. A csakrákon átvezetést fényjelenség is kísérheti.
De megfoghatod úgy is, hogy hosszabb időn át fenntartod az állapotot, de ekkor a kirobbanás esetleg elmarad, mert idővel visszahúzódik az energia.
Megfelelő partnerrel biztosan elérhető, viszont egy bibi van vele ... minden csakrának kapcsolódnia kell a másikéhoz. Ha feltétel nélküli teljes megnyílás van, akkor elérhető, egyébként csak fizikai orgazmust eredményez.

A másik, amikor magad próbálod a Kundalinit felemelni légzéstechnikával.
A légzés energiát gerjeszt ott, ahová koncentrálod, és ennek segítségével emeled egyre feljebb.

Amiről evapatocs ír, az az, amikor egyik fél fizikai síkon marad, ő a befogadó fél lesz, a másik pedig asztráltestben egyesül vele (adó fél). A vevő fizikai szinten érzi, tehát a nemi szervein át az aktust, az adó pedig az "agyában".

Mint minden, azon alapszik ez is, hogy tudod-e irányítani az erőt ;)

Tehát vagy gyakorlod, vagy a véletlenre hagyod, hogy éppen melyikhez optimálisak a feltételek.
Még valami ... a partnerrel szemben esetleg függőséget okozhat.
 

nmarie

Silver Tag
Állandó Tag
evapatocs, bocs, utólag olvastam el pontosan mit írtál, így kevertem kicsit.
A gondolat ereje határtalan :) viszont jobb játék ha valakit meg tudsz "viccelni", kicsit hatásvadászat, de nem fogod elfelejteni, az biztos :D

Aztán olyan lehetőség is van, amikor a fizikai aktus közben a gondolatoddal irányítod, hogy a másik fél mennyire intenzíven élje át, ilyenkor rá kell kapcsolódni a homlokcsakrájára - na de ez már nem kozmikus, illetve ha őt ki tudod repíteni, akkor igen.

Igazán tágak a lehetőségek, jól el lehet szórakozni vele.
 

Pipcsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Már csak Elke kedvéért is - elhatároztam, hogy írok.

Van köztetek vki, aki nem csak puhatolózik, hanem tapasztalta is a leírtakat? Így ez a vak vezet világtalant effektus. Olyan ez, mintha Einstein relativitás-elméletéről beszélgetnénk.

Tudom, h ez nem uaz, de én sokáig jógáztam, és eljutottam arra a szintre, ahol uraltam a testem és ki tudtam zárni a fizikai fájdalmat. Ez így nagyon profánul hangzik, de nagyon sok ideig gyakoroltam, és az ászanák megfelelő kiválasztását és végrehajását követően jöttek az élmények (egyszer még a menstruáció idejét is tudtam igazítani) - amiket nagyon nehéz leírni. Aztán sokáig nem csináltam, és ezek a nemes pillanatok elillantak.

Szóval sztem ne vaktában a legyet; hanem egy vezető kell, szakértő, egy jógi(ni), mert itt nem egy progi telepítéséről beszélünk. Lépésről lépésre jutsz egyik szintről a másikra. Ezen lépések nagyságát a Te nyitottságod, szellemi befogadókészséged határozza meg. De mindig pontos visszajelzés, ellenőrzés, megbeszélés kell. Jelen esetben pedig a prüdéria kicsukva, minden nyikkanásról őszintén kell beszélni.

Azt hiszem, ez egy olyan magas szintű szellemi teljesítmény, ami nem fog hirtelen jönni. Rengeteg türelem kell, várakozás, saját magunk megfigyelése - a változások, a reakciók testi, majd szellemi, végül lelki szinten. Hetek, hónapok telnek el. És mivel a nőknek több elfoglaltságuk van, tapasztaltam, h hamarabb maradnak el ezn dolgaink, ritkán válik belőlünk jógini (mesternő), a férfiakból válik az esetek 85% (?) - ában jógi (mester).

Nosza rajta, hölgyek! Én is még mindig várom azok leírását, akiknek tapasztalatuk van + értenek is hozzá! Meg azt is, aki végigcsinálja a semmiről indulva, és eléri ezt a szintet!
 
Oldal tetejére