Kutyák-macskák

Quantum Kenguru

Állandó Tag
Állandó Tag
Mennyi aranyos kedvenc van itt :) !
Remélem a hétvégén én is "megtalálom" az én kedvencem képeit.
Kicsi kora óta sok fotót készítettem, de néha önálló életet él a gépen,
és ide-oda rakja el a dolgaimat.
Általában frissítések alkalmával "rendezkedik".
 

staccato

Állandó Tag
Állandó Tag
- ez, ez aranyos, a címe amit kitaláltam: " csak neked "
- nehogy hapcizzzz!! :)

11224776_859177117451674_5858617113287535039_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
 

annabell147

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Van egy gyönyörűséges, csodálatos keverék kölyökkutyusunk. Akitől kaptuk (továbbiakban: ajándékozó), azt mondta, hogy sharpei (anyuka) x mudi (apuka) keverék. Mindkét kutya az ajándékozóé volt. Az állatorvos körberöhögött minket, mikor előadtuk a mudi apuka témát. Azt mondta, hogy amstaffot és sharpeit lát a kutyában. Kérdésem: Magyarországon lehet valahol "eredetmeghatározást" csinálni? http://szobacirkalo.blog.hu/2009/09/22/eredetmeghatarozas_keverek_kutyaknak Ha igen, hol és mennyiért? Nyilván nem tudok és nem akarok sok pénzt áldozni erre, de nagyon kíváncsi vagyok. Jah, és nem szeretnék barbárkodni, nem vérvételre gondoltam, hanem nyálmintára.
 

annabell147

Állandó Tag
Állandó Tag
Ő nem a mi kutyánk. :)

"we had a DNA test done and her results came back that she is 1/2 Collie, 1/8 Labrador Retriever, 1/8 Border Collie, 1/8 Great Pyrenees and 1/8 unknown mix"
 

Csatolások

  • mollie.jpg
    mollie.jpg
    34.5 KB · Olvasás: 11

annabell147

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Nem az én kiskutyáim. De csodaszépek. És gazdit keresnek.
Egy kiskutya már elkelt. Feltöltök képeket a maradék négyről. Figyelem. Nincs farkuk (gyárilag), a fekete kivételével. Akit érdekel valamelyik jószág, ne engem keressen, hanem a hirdetőt. Dömper kislány, a többi kisfiú.
 

Csatolások

  • barnus.jpg
    barnus.jpg
    33.5 KB · Olvasás: 18
  • dömper.jpg
    dömper.jpg
    41.3 KB · Olvasás: 18
  • kisfőnök.jpg
    kisfőnök.jpg
    42.7 KB · Olvasás: 18
  • nyafi.jpg
    nyafi.jpg
    36.2 KB · Olvasás: 17
Utoljára módosítva a moderátor által:

Kaszazsu

Állandó Tag
Állandó Tag
Tücsök és Puszika jól megvannak nálunk. Lopják egymás kajáját, bandáskodnak, egymás mellett tarhálnak ha mi reggelizünk, sőt békés birkózó meccseket tartanak. Csak akkor van gond, ha a fiam hétvégén meglátogat bennünket Malaccal, a kutyájával! Tücsök már túltette magát a dolgon, de Puszika úgy viselkedik, mint egy zsákmányállat. Ha nem vigyázunk, kirohan, és másnap reggelig elő sem kerül. Egyébként a pincétől a padlásig a leg lehetetlenebb helyekre préseli be magát egészen a veszély elmúlásáig. IMG_1040.JPG IMG_1041.JPG IMG_1091.JPG IMG_1103.JPG puszi szunyál.jpg
 

Beka Holt

Kormányos
Fórumvezető
Kormányos
Sziasztok! Van egy gyönyörűséges, csodálatos keverék kölyökkutyusunk. Akitől kaptuk (továbbiakban: ajándékozó), azt mondta, hogy sharpei (anyuka) x mudi (apuka) keverék. Mindkét kutya az ajándékozóé volt. Az állatorvos körberöhögött minket, mikor előadtuk a mudi apuka témát. Azt mondta, hogy amstaffot és sharpeit lát a kutyában. Kérdésem: Magyarországon lehet valahol "eredetmeghatározást" csinálni? Ha igen, hol és mennyiért? Nyilván nem tudok és nem akarok sok pénzt áldozni erre, de nagyon kíváncsi vagyok. Jah, és nem szeretnék barbárkodni, nem vérvételre gondoltam, hanem nyálmintára.

Szia!
Nem értem miért van erre szükséged. Van egy ajándékba kapott keverék kutyád, nem mindegy milyen keverék?
A vetmedlabor végez dns vizsgálatot, fel kell venni velük a kapcsolatot anyagi vonzatát vizsgálat menetét tőlük kell megkérdezni!
Érdekes hozzáállás, a vérvétel barbár dolog, de egy élőlényre eredetmeghatározást írni nem az!
 

annabell147

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia!
Nem értem miért van erre szükséged. Van egy ajándékba kapott keverék kutyád, nem mindegy milyen keverék?
A vetmedlabor végez dns vizsgálatot, fel kell venni velük a kapcsolatot anyagi vonzatát vizsgálat menetét tőlük kell megkérdezni!
Érdekes hozzáállás, a vérvétel barbár dolog, de egy élőlényre eredetmeghatározást írni nem az!

Mééééééééély levegő, annabell lehiggad és próbál értelmesen válaszolni.

A) A kutyát SHAR PEI-MUDI keverékként kaptuk. Mostanra - ahogy növöget - a legvalószínűbb, hogy nemhogy mudi, de shar pei sincs benne, amstaff és tacsi lehet főleg.
B) Miért ne érdekelhetne, hogy milyen kutyám van? Bűn? Baj? :)))
C) Honnan vettél ekkora butaságot, hogy egy élőlény eredetmeghatározása barbár??????????????????????????????????? Fajtatiszta kutyáknál, ahol a szukát több (ugyanolyan fajtájú) fajtatiszta kannal párosítanak, csinálnak ilyen vizsgálatot, hogy tudják, a 8 kölyökből melyiknek melyik az apja.
D) Beszéltem egy olyan emberrel, aki egész életében kutyákkal foglalkozott, kutyatenyésztő, kutyakiképző, segítő kutya kiképző és ő valóban azt mondta, hogy nincs sok értelme a vizsgálatnak. ( = Igazad van.)
E) Attól még MINDENKI azt kérdezi, hogy milyen fajta és képzeld el, én is szeretném tudni. Rettenetes! :)))
F) Köszi a vetmedlabor tippet.
 

annabell147

Állandó Tag
Állandó Tag
Tücsök és Puszika jól megvannak nálunk. Lopják egymás kajáját, bandáskodnak, egymás mellett tarhálnak ha mi reggelizünk, sőt békés birkózó meccseket tartanak. Csak akkor van gond, ha a fiam hétvégén meglátogat bennünket Malaccal, a kutyájával! Tücsök már túltette magát a dolgon, de Puszika úgy viselkedik, mint egy zsákmányállat. Ha nem vigyázunk, kirohan, és másnap reggelig elő sem kerül. Egyébként a pincétől a padlásig a leg lehetetlenebb helyekre préseli be magát egészen a veszély elmúlásáig. Csatolás megtekintése 1418682 Csatolás megtekintése 1418683 Csatolás megtekintése 1418684 Csatolás megtekintése 1418685 Csatolás megtekintése 1418686

Tücsök a fehér bullterrier, Puszika a cica és Malac a fekete, idősebb kutyus? Aranyosak. :))
 
Oldal tetejére