Kutyafajtak

platon

Állandó Tag
Állandó Tag
Szeretném, ha írna valaki a dobbermanokról. Nekem 20 évig voltak, és csodálatos kutyákat ismertem meg bennük. Szépek, inteligensek, hűségesek, tanúlékonyak és következetes törődést igényelnek. (Kontakt kutyák)
 

pocka

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Az én kedvencem a Golden retriever. Akarok majd venni egyet, de nem kell törzskönyv,csak egy fajtiszta kutyus. Imádom őket. Szépek,és barátságosak...
 

pocka

Állandó Tag
Állandó Tag
Platon,nekem is volt dobbermann,de aztán tovább ajándékoztam egy tenyésztőnek.Mert igazából ott jobb helye lett,és szerintem jót tettem vele.Mi is nagyon szerettük,de így bekerülhetett több kutya közé,és jól érzi magát.
 

astinka

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok, nekem boxer kutyusom volt..nagyon aranyos kedves baratsagos kutyafajta..nem agresziv...imadnivalo..tenyleg. ha lesz meg kutyusom akkor boxer lesz...es ha a paromnak nemtetszik, hat akkor labrador vagy retriever (szlovakiai vagyok remelem nalatok is igy hivjak a kutyufajtakat :) )
 

ghiottone

Állandó Tag
Állandó Tag
helo
nekem nagyon tetszik a bullterrier is
nektek?
sokan kifejezetten csúnyának mondják

Pedig egy nagyon aranyos kutya! A rondaságot talán sokan abban látják, hogy ezt a fajtát sajnos olyan célokra is használják, ami már nem legális "játék". A bátyám épp mostanság gondolkodik abban, hogy be kellene szerezni egy bullterriert a kaukázusink mellé, várjuk, hogy milyen lesz az alom az ismerősnél.
Amúgy volt nekünk dobermannunk is, és azóta se láttam olyan szép felépítésű fajtársat belőle. Igaz, hogy a mi dobinknak egy külön kiképző pályát építettünk, amiben volt szinte minden akadályféleség + futtatuk, sétán is volt rendszeresen - szóval egy igazi izomkolosszus volt! Mellette akkoriban volt egy angol szetterünk is, na ő is megkapta ezt a kiképzést és nála sem láttam eddig szebb kutyust a fajtájából!
Mondjátok nyugodtan, hogy elfogult vagyok,de ez az igazság!!:)
 

papcsabi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Mi Komondorokat tenyésztünk. Habár még csak három éve, de nagyon megszerettük ezt a fajtát.
Ha érdekel valakit a honlapunkon meg is nézheti a kutyáinkat.
http://bekecsikomondor.atw.hu
Nagyon tetszik ez az oldal, őrülök, hogy zene keresés közben idetévedtem.
 

denyo

Állandó Tag
Állandó Tag
Szasztok
A legjobb haveromék pedig írszettert tenyésztenek.
Jófejek és elég okosak (általában). Néha haverkodom velük.
Ha valaki kutyát akar ajánlom ezt a fajtát.
 

platon

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Pocka!
Kíváncsi lennék, hogy miért ajándékoztad el a dobbermanodat, ha szeretted. Milyen egyéb okaid voltak, hogy túladtál rajta?
 

cola

Állandó Tag
Állandó Tag
Éljenek a kutyusok sokáig!

Nekünk kettő van. Van egy aranyos palotapincsi, ő törzskönyvezett és van és tacskó és németjuhász keverék.Mindkettő imádni való. Volt egy ujfunlandi is, de az sajnos elment pár éve. A pincsi sajna már 14 éves az állatorvos szerint ezek a fajták kb.12 évet élnek. De még jól birja magát.Olyan aranyos amikor szaladgál a füben.Ő bent él velünk a lakásban. Pamacsnak hivják. A másik ő kint a kertben van, ő egy magas és távougró kutya. Komolyan mondom olyan távolságokat megugrik hogy csak nézi az ember. Ezért is neveztem el távolugró kutyának, de a neve Pumukli.Nagyon szeretem őket. Hát csak be akartam mutatni nekted.sziasztok.:p
 

kissmarcika

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok nekünk egy chow-chow szuka kutyusunk van aki Nusi névre hallgat, januárban töltötte a harmadik évét, ugyhogy lassan "férjet" kell neki keríteni.
 

chabi

Új tag
szia Feri! mondsza találkoztál te már igazi magyar vizslával? javaslom ha bárki kutyatulajdonos szeretne lenni kezdje itt kezdje. ha vmit nem tudsz ő biztos megtanít rá. kicsi hátránya okosabb mint sok buta ember. néha még jobban előre gondolkodnak pl. enyémek mint várnám.. és igen a jó vizsla vizsla marad egy nem vadász kezében is. de megismerteti velünk a természetet és a természet szépségeit.
 

csome

Állandó Tag
Állandó Tag
Szeretem a kutyusokat, nekem egy tündéri tibeti terrierem van. Nagyon jól érzi magát lakásban is, igazi puszilkodós kényenc.
 

fockteri

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Feri!

Nekem máltai selyemkutyám van és nagyon kötődik hozzám. Egy éve van nálunk és a páromnak nem engedi még megfogni sem magát. Vajon mindegyik máltai ilyen gyogyós? Engem imád.
 

FiFike

Állandó Tag
Állandó Tag
Jack russel terrierem van , hasonlo a simaszoru foxihoz . Izgi-mozgi , okos kislany a menhelyrol.
 

Apes

Állandó Tag
Állandó Tag
Feri T

Boxer
:p
Hat,ebben igazat adunk,mar ami a boxert illeti.Nekunk is volt 2 alkalommal is boxerunk.Az egyik nagyon rovid eletu volt,a masik majd tiz evig halmozott el szeretetevel.ezt elfeledni nem lehet.Pedig en is nagyon ellene voltam 2 napig nem beszeltem miatta a lanyommal.Igen,ha kint lehetett volna,de lakasba!Megis sikerult betorniuk.a lakasban volt a boxerunk.Nagyon csaladszereto volt es annak ellenere,hogy komoly betegsege volt jatekossagat szinte mindvegig megorizte.Aki ilyen kutyara vagyik ne gondolkozzon,nem fog csalodni!Azota is,hogy elment szinte naponta emlegetjuk.Most 5 honapos a Yorkink,de o mas jellem.Nem mintha ot nem szeretnenk!Udv. Magdi
 
Oldal tetejére