Lázasan keresik az Orbán-interjú meghekkelőjét

Vagy egy dolgozó volt, vagy kívülről hekkelték meg a számítógépes rendszerüket. Ezt nyilatkozta a Pannon Lapok Társaságának ügyvezető igazgatója, Kázmér Judit az RTL Klubnak az év nyomtatásban megjelent trollkodásáról.

Mint megírtuk, valaki olyan sikeresen nyúlt bele a Fejér Megyei Hírlap ünnepi miniszterelnöki interjújába, hogy nyomtatásban is megjelentek a következő mondatok, Orbán Viktor szájába adva:


„... mi kikértük az emberek véleményét, BÁR NEM ÉRDEKELT MINKET”

„... és az ápolónők bérét 2017-ben és 2018-ban is folyamatosan emeljük. A KÓRHÁZI HULLÁK SZÁMA IS EMELKEDIK.”

„A korrupciós vád mint politikai lejárató eszköz teljes mértékben megszokottá vált. MI IS HASZNÁLJUK.”

„Azt kívánom, hogy MINÉL TÖBBEN TALÁLJANAK VISSZA A KARÁCSONY POGÁNY ÉRTELMEZÉSÉHEZ, hiszen mégiscsak a Megváltó születését várjuk.”


A Fejér Megyei Hírlap december 24-ei számának 5. oldala (Klikkre nagyobb lesz!)
Kázmér Judit a belső vizsgálatuk eredményéről anniyt árult el, hogy bár vannak részeredményeik, de az nem feltétlenül tartozik a nyilvánosságra. Mindenesetre szigorítottak a rendszerükön - írja az Index.

A vizsgálat végeredményére a tulajdonos minden bizonnyal kiváncsi lesz. A több megyei lapot kiadó Pannon Lapok Csoport idén került a miniszterelnök jóbarátja, Mészáros Lőrinc közeli céghez.

A lapok vezetésének élén folyamatosak a személycserék, több újságírót elküldtek, az pedig máris érzékelhető, miért volt fontos Orbán Viktor számára, hogy a megyei lapok is baráti kezekbe kerüljenek. Erre pont a Fejér megyei lappal történik meg mindez.

hacker 2.jpg
 
Meg hekkelték a miniszter elnök mondanivalóját, lehet csűrni csavarni de ez nem valami korrekt dolog.
Hiszen melyik újság örülne neki ha elterjedne róla hogy valótlanságokat közöl?
Ez nem a ludas Matyi vagy a Hócipő.

Szerintem jól tették, hogy meghekkelték. Nem árt, ha visszafogják magukat, mert a hatalom ártalmas a jellemre.
 
Be sem tekinthetünk a híres-szemű ember vezetése alatt álló mutyicenter működésébe, mert megnehezítették az adatok hozzáférhetőségét(hogy van pofájuk a mi pénzünket eltitkolni előlünk?????!!!!, óh igen és ezt is a mi pénzünkből....), másrészt az mnb alapszabályában nem szerepel az oktatási, ingatlanbefektetési tevékenység ,mint az mnb hatáskörébe tartozó feladat.
Nem furcsa, á dehogy, ezentúl a rendőrség is alapíthatna mentőállomásokat, hisz a törvényben nincs benne, hogy azt nem lehet.
Mi mögé is nézhetnék??? Hogyan is, ki a f@sz titkolózik, a mi pénzünkön??? Hogyan veszítette el közpénz jellegét az a pénz?
Te talán az mnb-ben dolgozol, esetleg talán a pártközpontban, mert ha igen akkor világosíts fel, ó titkok tudója, ó bennfentes hazudó, gyerünk, már ha az vagy.
Másrészről az mnb tevékenység bújtatott költségvetési tevékenység , vissza is kerülhetünk a túlzott deficit eljárás alá. Az Európai Központi Bank is vizsgálódik az ügyben.

Teljesen igazad van, de mint mondta Beth-Nahrain, ez csak az egyik fele az igazságnak. Az EKB-t meg ne tiszteld oly nagyon...:D
 
Vagy 5 szerkesztot mar kirugtak emiatt. Problema hogy lassan mar felkezeden meg lehet szamolni a nem kormanyparti mediak szamat.
A hackereles nem szep dolog ez igaz, de amit beirtak az azert nem fals hazugsag csak kiegeszitettek a mondandot a valosaggal.
Egy valodi hacker irhatott volna nyomdafesteket nem turo szoveget is ,ami tenyleg kiverte volna a biztositekot.
 
Tévedsz, betekinthetünk, csak meg kell válogatni a hírforrásokat. Tudni kell, hogy hol az ellenség és hol a "jóbarát". Nem könnyű, mert mindenki jóbarátnak mutatja magát.
Én nem a hírforrásokból szeretnék tájékozódni,hanem azokból a belső dokumentumokból, amelyek elérhetőségét, megismerhetőségét nem teszik lehetővé.
Számomra ez a pofátlanság csúcsa. Közpénzről van szó, nem a mennyből alá hullott mannáról.
A hírforrás közvetett információt jelent, véleményekre nem vagyok kíváncsi, a tények jobban izgatnak.
 
Teljesen igazad van, de mint mondta Beth-Nahrain, ez csak az egyik fele az igazságnak. Az EKB-t meg ne tiszteld oly nagyon...:D
Pontosan ez az, ha már az EKB-nak is szemet szúr, szerintem ezt a saját nívójukon alulinak tartják, minden képmutatásuk ellenére, azt hiszem igazuk is van.
Ennyire ők sem gátlástalanok.
 
Különös humor ez. "Európai humor". Én elsősorban magyar vagyok és csak azután európai, ennek következtében az is érdekel, hogy mibe kerül nekünk az a "nagy jóság" amiből visszacsepegtetnek nekünk magyaroknak is az uniós kasszából. Aztán a visszacsöpögtetett jólétből, "a bőség kosarából mindenki egyaránt vehet".

A gond ott kezdődik, hogy NEKÜNK vajmi kevés hasznunk van belőle...a keveseknek annál több.... előbb itt kellene egy "nagy-nagy tüzet rakni"...
 
Szerintem az EKB-ban így beszélgetnek: nézd meg ezeket a magyarokat, milyen barbár vezetőik vannak, ilyen nyíltan és nyersen lopni,felháborító.
Nekünk nincs szükségünk ilyen drasztikus módszerekre , mi kulturáltak vagyunk ,értünk a szakmánkhoz, jó-jó becsúszik egy-két baki, de a keretek
között maradunk. De ezek? Barbárok, barbárok.
 
[/QUOTE]

Egyáltalán nem így beszélnek. Nézd meg a görögöket. Úgy beszélnek, mint ővelük, akiket "megajándékoztak" értéktelen jelzálog-kötvényekkel, majd az adófizetőkkel fizettették ki. Mi is kaptunk belőle 20 milliárd dollárnyit, de szerencsénkre mi ki tudtuk préselni az árát az adófizetőkből és megúsztuk.
[/QUOTE]
Elolvasom, ígérem, de remélem , hogy Drábik János bácsi nem az ily és ehhez hasonló művekből merít, mert mint már említettem korábban, azt ki nem állhatom
/amit ő is képvisel és hangoztat és hivatkozik rá all the time/,
mikor az elit/vagy aktuális szócsöve, szakértője arra hivatkozik, hogy összeesküvés van, nem tehetünk semmit , ki vagyunk szolgáltatva, bla,bla.
Ez önfelmentő szöveg, mert ők is benne vannak nyakig, a politikai elit hozzájárulása nélkül nem lehetne annyi tőkét kivonni az országból......

A tényekről pedig azt mondtam, hogy egy jogállamban az állampolgárok számára hozzáférhetővé kell tenni azokat a dokumentumokat, szerződéseket, amik
közpénzből/a mi pénzünkből/ finanszírozott ügyleteket érintenek, különösen a túlárazott jegybanki vásárlásokat.

Egyébként azokból a bóvli kötvényekből bevásárolt németország is , máskülönben pedig a görög állampapír kamatai 10%-osak, úgyhogy aki bírja a strapát vegyen csak belőlük.
 
Utoljára módosítva a moderátor által:
Az elkövető tudta, a belső törvényt, egy Orbán-interjúhoz nem mer nyúlni, se szerkesztő, se korrektor, se tördelő.
Ezért aztán nyomtatás előtt el se olvassa a lapnál senki.
Ő hozzá mert nyúlni!
Meglátta a nyitva hagyott Orbán-szöveget, és kicsit őszintébbé tette.
Néhány sor, ami belekerült a cikkbe:
-------------
„kikértük az emberek véleményét, bár nem érdekel minket”
„A korrupciós vád, mint politikai lejárató eszköz teljes mértékben megszokottá vált. Mi is használjuk.”
„a kórházi hullák száma is emelkedik”........
--------------
Ez bizony a valóság !!

A miniszterelnök egyébként az eredeti interjúban arról beszélt, hogy
nőnek a nyugdíjak
csökkennek az adóterhek,
cél, hogy megérje dolgozni,
Magyarország stabil sziget,
keleti származású nép vagyunk, de a nyugati világhoz tartozunk,
5 százalék alatt a munkanélküliség, csökkent az államadósság, nő a gazdaság teljesítménye,
jövőre is töretlen fejlődés jön,
az egészségügy és az oktatás a legjobb úton halad,

Ha ezen hazugságok közül valaki, néhányat módosít a valóságra, azt fel is akaszthatják??
Már kiderült, hogy kinek a gépén és felhasználónevén jutottak be a rendszerbe. Információk szerint egy szabadságon lévő munkatársé volt.
Aki ezt elkövette, az tudta, hogy ez az állásába, esetleg a szabadságába kerül!! MÉGIS MEGTETTE!!!!
Valami elkezdődött!!! ???
 
Miért? Létezik olyan polgár nálunk, aki azt hitte, hogy ezek nem ugyanolyan emberek, mint mindenki más, aki nem politikus? Azt már lassan elérjük, hogy el lehet felejteni az orwelli PC-t, na de az már túlságosan morbid lenne, ha Lázárral igazságszérumot itatnának egy-egy kormánytájékoztató előtt.Én ezt a részt nem értem, illetve nem tartom botrányosnak. Mi a baj ezzel?

  • „Azt kívánom, hogy MINÉL TÖBBEN TALÁLJANAK VISSZA A KARÁCSONY POGÁNY ÉRTELMEZÉSÉHEZ, hiszen mégiscsak a Megváltó születését várjuk.” Ember nincs, aki nem tudja, hogy nem ilyenkor született Jézus, szándékosan tették őseink pogány ünnepére a téli napfordulóra. A neve sem véletlenül Karácsony.
A többi mondatrész meg szó szerint igaz, csak őszinték voltak egymás közt. Sajnos sokkal rondább dolgok vannak a háttérbe, azokat kellene kiteregetni, de gyávák hozzá az újságírók, mert Magyarországot sem a magyar kormány vezeti, csak lavíroznak mások által szabott határok közt, mint például a németek is. Na erről kussolnak az ellenzéki sajtóban is. Ezt kellene kiteregetni. Persze akkor röpülnének és ki szeretne manapság munkanélküli lenni.
Vujity Tvrtko is elmenekült, majd akkor tud újságíró lenni ha minden rendes lesz, neki kellene elsőnek annak lenni-e de a pénz mindennél fontosabb....
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,701
Tagok
615,330
Legújabb tagunk
AYN123
Oldal tetejére