Levelezőpartner keresés

tejfog témája a 'Traccsoljunk!' fórumban , 2004 Augusztus 22.

 1. Hilda1949

  Hilda1949 Állandó Tag

  Gondoltam!! Habár egy Supernagyi még akkor is az ám!!kiss
   
 2. Hilda1949

  Hilda1949 Állandó Tag

  Katt a Beidézésre, aztán megjelenik a szöveg, amire reagálsz.
  Aztán alul a csatolás managerre katt. ott megjelenik a fotófeltöltés, ott a képtáradból feltöltöd amit akarsz, aztán annak az ablaknak a végén a Rendbenre katt, aztán válasz elküldése és máris itt van, amit szeretnénk!
  Probálgasd kedves Erzsike! A lányom is Erzsébet, szeretem ezt a nevet!
  Szép estét mindenkinek!
  Városunk új kisvonata!
   
 3. Hilda1949

  Hilda1949 Állandó Tag

  Sziasztok!

  Szép napot mindenkinek!

  Városunkban történt az alábbi eset! - Nem nagy ügy! - legyinthetének sokan, akiket nem tud megérinteni egy állat szeretete. Én, és még nagyon sokan másképpen gondoljuk!

  Újra láthat Szultán, a székesfehérvári vak kutya
  Mű szemlencsét kap egy mindkét szemére megvakult székesfehérvári kutya; az operáció költségét támogatásokból gyűjti össze az állatot pártfogoló Alpha Segítő Kéz Állatkórházi Alapítvány. A 11 éves kutya majd háromhónapos kóborlás után, néhány hete került az alapítvány kutyamenhelyére, ahol az állatorvosi vizsgálat során megállapították, hogy a mindkét szemén levő hályog miatt vak - mondta Molnár Tamásné, a szervezet állatvédelmi referense.

  Miután ismert, hogy a Szentesen praktizáló Dobos András állatorvos igen jó eredménnyel végez műszemlencse-beültetést, megkeresték, s ő munkadíjat nem számítva, önköltségi áron, azaz a lencsék és a műtéthez szükséges egyéb anyagok áráért elvállalta az operációt.

  A Vaksinak elnevezett kutyus szemlencse-beültetésének mintegy nyolcvanezer forintos költségére eddig hatvanezer forint gyűlt össze támogatásokból. Időközben kiderült, hogy a kutyus nem azért kóborolt, mert a gazdái kidobták, hanem egy erdőben tett séta során, január 10-én elszökött tőlük. Azóta tűvé tették érte a környéket, s amikor egy újságcikk alapján a nyomára bukkantak, azonnal jelentkeztek érte.

  Így Szultán - mert, mint kiderült az a kutyus neve - már megszokott otthonában, az idős házaspárnál, "családi körben" várja a műtét idejét, amire várhatóan rövidesen sor kerülhet. Gazdái és az alapítvány dolgozói abban bíznak, hogy az operáció eredményeként Szultán-Vaksi visszanyeri majd az egyik szemére három, a másikra két éve elvesztett látását.

  Az állat egyébként megtanult együtt élni a fogyatékosságával, bár négylábú társainál óvatosabban, jobbára a kennel fala mellett közlekedik, s a lábával szinte "tapogatja" az utat, teljes "kutya-életet" él.
   
 4. supernagyi

  supernagyi Állandó Tag

  Kedves barátnőm. Köszönöm hogy leirtad amit kértem tőled megpróbálom majd és jelezni fogom ha sikerült mégegyszer köszi puszineked is és a lányodnak is Erzsike
   
 5. supernagyi

  supernagyi Állandó Tag

  Hilda

  kiss
  Nekem is tetszik a név csak már manem ad senki ilyen nevet a gyerekének
   
 6. supernagyi

  supernagyi Állandó Tag

  Már kétszer próbáltam de nem sikerült pusz.
   
 7. Hilda1949

  Hilda1949 Állandó Tag

  Sziasztok!
  Tényleg igy van. Nekem tetszenek a régi szép nevek: Mária, Erzsébet, Ilona, József, Antal... de, hát a mai gyerekek szüleinek más az izlésük.
  Az én unokáim neve: Dominik, Mandula, Boglárka Anna, és Márkus.

  Oké, az Anna is tetszik, ez egészen véletlenül lehetett. A Márkus név meg úgy született, hogy a lányom Márkus Erzsébet, a férje Deák, s igy lett a legkisebb: Deák Márkus Benedek. Tehát jelen esetben a Márkus keresztnév, kapta az anyukája vezetéknevét is! Érdekes, úgye?
   
 8. Hilda1949

  Hilda1949 Állandó Tag

  Előbb, útóbb sikerülni fog, ne aggódj!!
  kiss
   
 9. supernagyi

  supernagyi Állandó Tag

  Kedves HILDA az én lány unokáim is az egyik Alexandra a másik Annabell az anjuk hallani sem akart a régi szép nevekről a fiuk közöl az első az apja nevét kapta Ferenc a második már Tamás neki mütötték most a térdét.Ha lessz időm a jóvő héten megint próbálkozom hátha sikerül a képet behozni, de már ugy be van osztva az időm hogy nem tudom mikor fogok bele szép hétvégét kivánok sokszor puszillak és a családodat is supernagyi
   
 10. supernagyi

  supernagyi Állandó Tag

  Kedves HILDA az én lány unokáim is az egyik Alexandra a másik Annabell az anjuk hallani sem akart a régi szép nevekről a fiuk közöl az első az apja nevét kapta Ferenc a második már Tamás neki mütötték most a térdét.Ha lessz időm a jóvő héten megint próbálkozom hátha sikerül a képet behozni, de már ugy be van osztva az időm hogy nem tudom mikor fogok bele szép hétvégét kivánok sokszor puszillak és a családodat is supernagyi
   
 11. Hilda1949

  Hilda1949 Állandó Tag

  Na, látod, hogy sikerült! Tényleg szupernagyi vagy! Nem adtad fel, s összejött a kép felrakása. Mindent úgyanúgy, s minden oké lesz!!
  Hajrááááááááááááááá!!
   
 12. supernagyi

  supernagyi Állandó Tag

  Hilda Drága köszönöm a dicséretet de ebbe benne volt az unokám keze is de ezentul magam is próbálom.most befejezem mert egykicsit fáradt vsgyok levezettem15o km-ert és a szemeim kikészültek legközelebb tóöbbet irokpusz pusz Erzsike)))))))))
   
 13. Hilda1949

  Hilda1949 Állandó Tag

  Sziasztok!

  Szép, új, tartalmas hetet kívánok mindenkinek!
  Gyertek, s meséljetek!
  Júj, az a 150 km azért nem piskóta! Pihizzél egy kicsikét!
  A szupernagyinak szuper az unokája, hogy segített!
   
 14. supernagyi

  supernagyi Állandó Tag

  Kedvesa Hilda aranyos vagy hogy ilyen szépen irsz rólamde igaz hogy második hete csak hol az eggyik hol a másik unokámat fuvarozom valahová még holnap is Kecskwemétre a korházba utánna máér csak itt a városba.Tegnap voltam egyedül Szegeden a klinikán a szivemmel majd jövő hónap 16-án megyekm megint mert ugy néz ki hogy szivkoszoru érelmeszesedésem van.Ezért fulladok Majd akkor ujjabb vizsgálatok lesznek. nem szeretek máe egyedül vezetni ilyen hossziu uton elfárasadok. sajnos öregszem. Puszillak supernagyi))))))))))))))))
   
 15. Hilda1949

  Hilda1949 Állandó Tag

  Sziasztok!
  Hova tüntek a többiek kedves szupernagyi?
  Pedig jöhetnének, témánk lenne bőven.
  Tegnap kedvenc helyemen a Bory várban voltam.
  Megmutatom nektek.
  Nagyon szép hely, ha érdekel mesélek róla.
   
 16. icelady

  icelady Állandó Tag

  Szia kedves Szupernagyi :DElnézést kérek sokáig nem irtam Neked meg másnak sem,szégyenlem is magamat-sajnos nem volt időm-és hát a géppel is problémáim voltak:(Sajnos a keresztgyerekem összeszedett valamelyik oldalon nagyon csúnya virusokat sőt még vmi férgeket is-úgyhogy agépet be sem lehetett kapcsolni mig ki nem tisztitották.Persze az ilyen műveletek meghaladják a képességeimet:Digy hát megkellett várnom mig jött egy hozzáértő.Kedves Nagyika nagyon sajnálom amit átkellett élned a fiad balesete miatt,remélem már tuúl vagy rajta és hamar elfelejted,Borzalmas volt még olvasni is nem még átélni.Mióta elvesztettem férjemet sokkal intenzivebben élem meg mások bánatát,fájdalmát.Bocsánat kérdeznék vmit:Nagyika nem szoktál véletlenül recepteket küldeni az RTL klub 367ik oldalára?Azért kérdezem mert oda is szokott vki irni hasonló néven és stilusban nagyon hasonlit a Tiédre és mkihez nagyon kedves-egyszóval nagyon hasonló Hozzád:DLassan befejezem szeretettel üdvözöllek és kivánok nagyon szép hétvégét Mártakiss
   
 17. icelady

  icelady Állandó Tag

  Kedves HILDA hosszú idő után nézelődök a levelek között,és általában egyorúak vagyunk a Szupernagyi,talán a Kicsimarcsi meghát szerény személyem:DÉn 53 éves vagyok és Felvidéken élek.Gondoltam nem árt ha mi is megismerkedünk,mert még mondhatjuk új vagyok errefelé:DMost nemrégen kezdtem netezni,nagyon sok mindent nem tudok még mint a profik,de majd bele jövök:DJó dolognak tartom nagyon mert nagyon sok embert megismerhetünk általa és akár barátságok is szövődhetnek.Még annyit magamról-egyedül élek(férjemet 2004-ben vesztettem el)és megkell,hogy valljam nagyon magányosnak érzem magam.A levelezés által legalább új ismerősöket szeretnék találni ,ezért is irok Neked legközelebb már mint ismerősök köszönthessük egymást:DKivánok nagyon kellemes hétvégét,üdvözlettel Márta
   
 18. Hilda1949

  Hilda1949 Állandó Tag

  Szia kedves ismerős Márta!
  Én már "öreg" motorosnak számítok a netezés területén. Pontosan a Felvidék melyik részén élsz?
  Én Székesfehérváron lakom. 4x nagymama vagyok, aki sokszor "gyerekesebb" mint az unokái... szerintem ez igy van jól!
  Mindent szeretek ami az Élethez tartozik!
  Sajnálom, hogy a férjed itt hagyott. Az én férjem 13 éve csak ágyhoz kötött beteg. Ülni és feküdni tud, de legalább él!! Ez is fontos!
  Szeretem az irodalmat, a verseket, s a fotózást is! Ha fotózni megyek két legyet ütök egy csapásra: jó levegőn vagyok, kirándulok és fotózom is a táj szépségeit!!
   
 19. supernagyi

  supernagyi Állandó Tag

  kEDVES Márta örülök hogy közénk jöttél még in is csak alapfokon müvelem a netezést és ha valamit nem tudok meg szoktam kérdezni a levelező partnereimet ,de ha akkor sem megy akkor szólok a 2o éves fiu unokámnak és ő segit nekem is 4 unokám van de gondolem olvastad a leveleimet és tudod sajnálom a férjed ,hogy elment örökre én 36 éve élek boldog kapcsolatban a férjemmel.most mást nem irok Puszillak supernagyi))))))))))))))))))))))
   
 20. icelady

  icelady Állandó Tag

  Kedves HILDA,Székesfehérváron voltam egyszer átutazóban,akkor nekem nagyon tetszett a város,remélem azóta sem változott arculatában.Vannak települések,melyek azonnal megfognak és azokra mindig szivesen emlékezem;)Én Nógrád megye legészakibb részén lakom(HONT,Parassapuszta,Drégelypalánk)csak a határ túloldalán Szlovákiában.Nagyon kellemes kirándulóhelyek vannak errefelé a Börzsönyben,az Ipolymente szeretek itt élni.Sajnálattal olvasom szegény férjed és a Te sorsod,eggyüttérzésem -nem lehet könnyű.Mikor drága férjem állapota rosszabbra fordult arra kértem a jo Istent vegye őt magához,hogy ne kelljen neki szenvednie és meghallgatott.Másfél hónapig tartott,de legalább nem szenvedett(nem volt segitség rajta-daganat volt)Egyedül élek,gyermekünk nem volt.Engem is minden érdekel-mindenre nyitott vagyok,akár új dolgokra is.Szeretem a könyveket,a biciklizést,úszni,valamikor még engedte a derekam szerettem kötni,egyszóval minden ami belefér:DHát ez a netezés nagyon megtetszett,sokáig gondolkoztam a gép beszerzésén,de megérte:DJaj azt elfelejtettem a főzest valahogy nem szerettem meg soha - muszályból csak és ez nem válik dicséretemre.Irigylem azokat akik hobbiból főznek:rolleyes:Igaz nem vagyok igényes az ételre csak a minősége legyen jó-ezt lehet nem is kellett volna elárulnom.Talán mára ennyi-remélem szép hétvégéd lesz és várom leveledkissMárta
   

Megosztás