Londoni merénylet – Scotland Yard: három halottja és legalább húsz sérültje van a támadásnak

A Scotland Yard tájékoztatása szerint négyen meghaltak és legalább húszan súlyosan megsérültek a London belvárosában szerdán elkövetett merényletben.

Mark Rowley, a Scotland Yard terrorelhárításért felelős főparancsnok-helyettese szerda esti sajtótájékoztatóján elmondta: a halálos áldozatok között van egy rendőr, akit a támadó a parlament épületénél megkéselt. Rowley szerint a rendőrség úgy véli, hogy a másik halott a merénylő, akit a parlamentnél járőröző rendőrök lelőttek.
A főparancsnok-helyettes szerint a rendőrség jelenleg abból a feltételezésből indul ki, hogy egy merénylő volt. Személyazonosságáról a hatóságok egyelőre semmit nem közöltek.
Nem sokkal korábban olyan médiaértesülések is felmerültek, hogy a merénylethez használt járműben ketten ültek.

Mark Rowley elmondta: a merénylő a brit parlament melletti Westminster-hídon először a gyalogosok közé hajtott, majd járművével a parlament híres óratornya, a Big Ben mellett a híd korlátjának ütközött.
Ezután megpróbált bejutni a parlament épületébe, és eközben megkéselte a parlament kapuját őrző járőrosztag egy tagját, aki a helyszínen meghalt.

A fegyveres rendőri egység másik tagja lelőtte a támadót – mondta a Scotland Yard főparancsnok-helyettese.
Rowley hangsúlyozta: a parlament és környéke teljes rendőrségi zárlat alatt van, mert a Scotland Yard meg akar győződni arról, hogy nem készül újabb merénylet.
Az egyik sérültet a Temzéből mentették ki; ő valószínűleg a gyalogosokat gázoló autó elől menekülve ugrott a folyóba.

Mark Rowley alig két héttel ezelőtt jelentette be, hogy a Scotland Yard kampányt indított a lakosság aktív bevonására a terrorcselekmények megakadályozását célzó információszolgáltatásba. A kezdeményezést bevezető március 6-ai tájékoztatóján elmondta: a hatóságok 2014 júniusa óta 13 potenciális terrorakciónak vették elejét, és ötszáz terrorellenes nyomozás van folyamatban.
A Scotland Yard terrorellenes ügyosztályának vezetője annak idején elmondta azt is, hogy a brit szolgálatok 2014 óta átlagosan csaknem minden nap őrizetbe vettek egy-egy embert terrorcselekmények előkészítésének gyanújával.
Március eleji sajtótájékoztatóján kijelentette: az elhárító ügynökségek figyelme a meglehetősen egyszerűen végrehajtható késeléses támadásoktól a járművekkel megkísérelt merényleteken át a tűzfegyverrel elkövetett terrorcselekmények lehetőségéig terjed.
A szerdai londoni merénylet után a francia miniszterelnök közölte, hogy a sérültek között francia iskolás gyermekek is vannak.
A parlamenttel szemközt lévő St. Thomas kórház orvosai a médiának arról számoltak be, hogy az odaszállított sérültek közül többnek az állapota válságos.

Theresa May miniszterelnök a támadás idején a parlament épületében tartózkodott, de a Scotland Yard egyik terrorelhárító egységének kíséretében, szolgálati járművével visszatért a közeli Downing Streetre.
May szerda estére összehívta a kormány rendkívüli események idején ülésező tanácskozó csoportját (COBRA).
A szerdai támadás a legsúlyosabb terrorcselekmény Londonban azóta, hogy 2005. július 7-én négy öngyilkos merénylő pokolgépeket robbantott három londoni metrószerelvényen és egy városi buszon, 52 ember megölve és több mint hétszázat súlyosan megsebesítve.

Nagy-Britanniában továbbra is a második legmagasabb készültségi fokozat van érvényben, amely a hivatalos meghatározás szerint súlyos terrorfenyegetettséget jelent, és azt tükrözi, hogy a brit biztonsági szolgálatok megítélése szerint jelentős valószínűséggel lehet számítani terrortámadási kísérletre brit területen.
Ezt a készültségi fokozatot a brit kormány 2014 augusztusában léptette életbe, azzal az indokkal, hogy az Iszlám Állam nevű dzsihadista terrorszervezet tevékenysége közvetlen fenyegetést jelent Nagy-Britannia nemzetbiztonságára.

Az ötfokozatú brit készültségi rendszerben ennél már csak egy magasabb riasztási fokozat van, a kritikus, amelyet akkor rendelnek el, ha a brit kormány küszöbönálló merénylet terveiről kap konkrét értesüléseket.
Ezt a fokozatot sem a szerdai merénylet előtt, sem közvetlenül utána nem léptették életbe.

(MTI)

london.jpg
 
az infókat aktualizálni kell, 500 euróért nem voltak hajlandók hazamenni
http://hvg.hu/gazdasag/20170322_ausztria_menekultek
de természetesen a támogatás mellett visszautakat is szerveznek

ugyanígy a másik topikban a #321. és #546. hozzászólásban felhívták a figyelmed, hogy tévedésben vagy, "a diagram az ország területén, de nem a határövezetben elfogott migránsokkal foglalkozik."

Az én informatiom szerint egy motiválásrol van szo: Sobotka: "Rückkehr- Tausender" für 1000 Flüchtlinge
Tehát aki gyorsan önként hazamegy annak felemelik a támogatást 1000 eurora.
Nem tudom menyibe kerül egy repülöjegy rendszeres járatra Nigeriába?
-
Nem tudom mit akarsz mondani, ez itt csak a #95. hozzászolás.
Lehet, hogy nem 50 hanem 100 személy probál havonta bejutni Mo.-ra majd utánanézek mit irtam
Egy biztos, Mo. lakoinak a száma havonta 2250 fövel csökken. (evente 27000-rel)
-
Vezsd össze a kerités és a személyzet költségét, hány ezer eurot lehetne abbol adni visszautazásra?
 
Rasszizmus? De az angolok nem rasszisták! Az meg tényleg igaz, hogy ilyen 30 év körüli lengyeleket agyonverték
de biztos nem rasszizmusból. A magyarokat, horvátokat, lengyeleket, oroszokat, ukránokat, macedónokat lehet simán utálni, az nem rasszizmus szerintem...
Mindenkit lehet utálni... hogy ez raszizmus vagy sem? döntse el mindenki maga... szlovák haverom mondta: én szeretem a magyarokat! Én rendre utasítottam: a magyarokat - úgy en bloc - én sem szeretem... vannak, akiket szeretek, és vannak akiket utálok, embere válogatja.Ne vegyük egy kalap alá az egész nemzetet...szóval: ne szeresd a magyarokat úgy általában.
 
Valóban érdemes beszélni a muzulmán hitű bevándorlókkal, hogy végre megértse az ember, hogy miért is szeretnének mindenáron a mi világunkban élni, miközben lenézik az életformánkat. Brigitte Gabriel egy konferencián ezt tette.

Igen tanulságos volt. Neked sem ártana elgondolkodni azon, amit mondott.



A video amit betettél nagyon emlékeztet a Trump féle sajtotájékoztatokta.
-
Hagy tegyek be egy másik beszélgetést amin az islamphobiás, kolerikus Brigitte Gabrie nem tudja kihasználni az elöadoterem adta elönyt a beszélgetöpartnerével szemben.
-
Az alábbi videon megélhetsz egy vitát
a libanoni születésü Brigitte Gabriel, a Trump kormány anti-Islam activistájának és
a New Yorki szüeltésü Linda Sarsour, polgárjogi védö között a CNN kanálon
-

-

-
Tamara Holder szerint "Brigitte Gabriel olyan veszélyes mind egy öngyilkos terrorista."
 
Utoljára módosítva:
Mitol lett Khalid Masool a neve?
(A British-born convert to Islam)
Miert nevezi ot az ISIS a katonajanak?
Mikor lett muslim?

Kit erdekel hol szuletett es mostani bevandorlo -e ha az Islam neveben gyilkol?

Meg borzasztobb igy szerintem.
 
Az Al Jazeerát is megdöbbentette, hogy bánunk a menekültekkel

A kerítés egy befektetés, a migrációt generáló problémákkal senki sem foglalkozik, tehát nem fog megoldódni. Európa a külsö határait nem képes megvédeni, egyenlőre ez az egyetlen védvonal az invázióval szemben.

Dehogynem foglalkozik. Most a líbiai Haftár csapatában orosz zsoldosok is harcolnak. Ezzel mondjuk Moszkva már későn jövőnek számít, hiszen a brit és a jordán különleges egységek már 2016 januárja óta harcolnak Líbiában. Természetesen az amerikai erők is az országban vannak, míg a francia különleges erők Bengázitól keletre rendezkedtek be. A líbiai képviselőház vezetője megerősítette, hogy az orosz hadsereg segíti Haftár erőit a katonák képzésével és a hadieszközök szerelésével.

Azaz, ahogy lenyugszik Közel-Kelet, úgy tevődik át Észak-Afrikába a háborúskodás. Tudod:

A HÁBORÚ: BÉKE
A SZABADSÁG: SZOLGASÁG
A TUDATLANSÁG: ERŐ


Orwell
 
Lehet, hogy nem 50 hanem 100 személy probál havonta bejutni Mo.-ra

az információid tévesek ... naponta van kb. 100 illegális határsértő migráns, most. De ha mr. Erdogan nem kap elég pénzt meg vízummentességet lehet az napi 3000 is, utánpótlás van bőségesen.
 
az információid tévesek ... naponta van kb. 100 illegális határsértő migráns, most. De ha mr. Erdogan nem kap elég pénzt meg vízummentességet lehet az napi 3000 is, utánpótlás van bőségesen.

upload_2017-3-27_7-14-6.png

-
A saját rendörségednek sem hiszel? Ez az elmult 30 nap eredménye. Enyi emberrel egy buszt nem lehetne megtölteni.
-
Ne gyere nekem, hogy Mo.-on nincs rasszizmus, képesek vagytok
-

-
Eltudom képzelni, hogy a 3000 magyar szurkolo aki abban a reményben ment Portugáliába, hogy Ronaldo homoszexuális csalodott. :):)
-

-
Hogy egy érzékünk legyen a számokhoz.
2015-ben, amikor a legnagyobb menekülthullám volt No.-ba, többszáz ezer menekült jött, néha 8000 egy nap alatt, egy pályadvarra.... 29.000 magyar vándorolt ki No.-ba.
-
2015-ben 29.000 magyar migáns költözött No.-ba (nem csak dolgozgatni hanem éldegélni)
-
Ez naponta 80 magyar migráns Németország felé. :)
 
Utoljára módosítva:
Csatolás megtekintése 1536683
-
A saját rendörségednek sem hiszel? Ez az elmult 30 nap eredménye. Enyi emberrel egy buszt nem lehetne megtölteni.

nagyon fontos a diagram cím ... amit belinkeltél az a Magyarország területén, nem a határzónában elfogott migránsokra vonatkozik, de erre már 1000x felhívták a figyelmed, például az alábbi linken is:
Az Al Jazeerát is megdöbbentette, hogy bánunk a menekültekkel

a videóidra sajnos nem tudok replikázni, mert ha megemlítem Németországot vagy Kanadát azonnal kizárnak indoklás nélkül, de ezt is nagyon jól tudod.
 
Utoljára módosítva:
nagyon fontos a diagram cím ... amit belinkeltél az a Magyarország területén, nem a határzónában elfogott migránsokra vonatkozik, de erre már 1000x felhívták a figyelmed, például az alábbi linken is:
Az Al Jazeerát is megdöbbentette, hogy bánunk a menekültekkel

a videóidra sajnos nem tudok replikázni, mert ha megemlítem Németországot vagy Kanadát azonnal kizárnak indoklás nélkül, de ezt is nagyon jól tudod.

A videokat nem szivesen tettem be, ki is fogom mindjárt szedni.
-
Az egyetlen ok ami miatt betettem, mert vannak akik azt állitják, idegengyülölet és eröszak mentes lenne a magyar határ-vadász sereg.
-
En emlékszem, hogy 2015-ben Mo.-on a foci hooliganok felkinálták a "segitségüket" a határok megvédésére.
Biztos vagyok benne, hogy az önkéntes és a regularis keritésvédök között minden féle ember van.
-
A német rádio épp az elöbb mondta be a hirek egy mellékmondatában, hogy
"Magyarország és Lengyelország még mindig megtagadja menekültek felvételét."
-
Ebböl következik, hogy mindenki aki jön "határsértö" börtönbe lesz csukva Mo.-on, tehát a renörségi adat.
 
A német rádio épp az elöbb mondta be a hirek egy mellékmondatában, hogy
"Magyarország és Lengyelország még mindig megtagadja menekültek felvételét."
-
Ebböl következik, hogy mindenki aki jön "határsértö" börtönbe lesz csukva Mo.-on, tehát a renörségi adat.

az általad közölt információ tipikus propaganda:
1. "megtagadja a menekültek felvételét" ez egy hazugság, bárki beadhatja magyarországon is a menedékkérelmét és elbírálják pont úgy mint Németországban, de ha nem bízik a magyar elbírálási rendszerben beadhatja bármelyik EU -s országban.
2. " mindenki aki jön "határsértö" börtönbe lesz csukva" ... bárki jöhet magyarországra aki jogosult, vannak úgynevezett határátkelőhelyek azokon szoktunk közlekedni. Persze vannak a határsértők, akik éjjel, papírok nélkül a zöldhatáron közlekednek ... gondolom az illegális határátlépést mindenütt büntetik, sőt vannak akik még meg is rongálják az állam tulajdonát, kárt okoznak ... de magyarországon még ezt is elnézik és nem zárják börtönbe az illető urakat.
 
Utoljára módosítva:
A videokat nem szivesen tettem be, ki is fogom mindjárt szedni.
-
Az egyetlen ok ami miatt betettem, mert vannak akik azt állitják, idegengyülölet és eröszak mentes lenne a magyar határ-vadász sereg.
-
En emlékszem, hogy 2015-ben Mo.-on a foci hooliganok felkinálták a "segitségüket" a határok megvédésére.
Biztos vagyok benne, hogy az önkéntes és a regularis keritésvédök között minden féle ember van.
-
A német rádio épp az elöbb mondta be a hirek egy mellékmondatában, hogy
"Magyarország és Lengyelország még mindig megtagadja menekültek felvételét."
-
Ebböl következik, hogy mindenki aki jön "határsértö" börtönbe lesz csukva Mo.-on, tehát a renörségi adat.

Viszonylag nem régi fogalom a csúsztatás. PC menevezése az olyanfajta hazugságnak, ami két össze nem tartozó fél igazság összecsúsztatásával hamis látszatot kelt.

Felétek az árvíz elől 5 éve szaladó embereket is menekülteknek nevezik, holott a Genfi Konvenció világosan leírja, hogy menekült az, akinek származása, vallása, vagy nézetei miatt az élete van veszélyben. Hogo100 be is idézte a pontos szöveget kicsivel korábban. Szó nem esik arról, hogy valaki jobb életet szeretne, és ettől ő menekült lenne.
 
az általad közölt információ tipikus propaganda:
1. "megtagadja a menekültek felvételét" ez egy hazugság, bárki beadhatja magyarországon is a menedékkérelmét és elbírálják pont úgy mint Németországban, de ha nem bízik a magyar elbírálási rendszerben beadhatja bármelyik EU -s országban.
2. " mindenki aki jön "határsértö" börtönbe lesz csukva" ... bárki jöhet magyarországra aki jogosult, vannak úgynevezett határátkelőhelyek azokon szoktunk közlekedni. Persze vannak a határsértők, akik éjjel, papírok nélkül a zöldhatáron közlekednek ... gondolom az illegális határátlépést mindenütt büntetik, sőt vannak akik még meg is rongálják az állam tulajdonát, kárt okoznak ... de magyarországon még ezt is elnézik és nem zárják börtönbe az illető urakat.

Kedves 3.12
-
Én lennék a legboldogabb ha sikerülne neked igazolni, hogy a nyugati sajto téved és a magyaror állam nem nevezhetö idegengyülölönek, egyszerüen nem jönek a menekültek.
-
Ellátogattam a "Bevándorlási és Menekültügyi hivatal Honlapjára", az üdvözlés és a mosolygosarcu gyerekek melett letölthetö statisztikák is vannak.

Feltételezem, hogy az ujságiroink a németnyelvü variáns használják hát letöltöttem a "befogadott személyek" satisztikáját.
Töltsed le kérlek, hogy legyen közös adatbázis amiröl beszélhetünk
-
upload_2017-3-27_13-10-20.png

-

"Zahl der aufgenommenen Personen" azt jelenti: "A befogadott személyek száma".
Ez pedig a 6 és 7 fövel igen alacsony, megfelel az 1/4 négyzetkilométeres Vatikánba felvett menekültek számával. :)
-
upload_2017-3-27_13-14-43.png

-
A masik Sheet-en ez a szám egy egész évre 2016 megadva: 154
Kérlek segitsél már honnan veszed az informatiodat?
 
Viszonylag nem régi fogalom a csúsztatás. PC menevezése az olyanfajta hazugságnak, ami két össze nem tartozó fél igazság összecsúsztatásával hamis látszatot kelt.

Felétek az árvíz elől 5 éve szaladó embereket is menekülteknek nevezik, holott a Genfi Konvenció világosan leírja, hogy menekült az, akinek származása, vallása, vagy nézetei miatt az élete van veszélyben. Hogo100 be is idézte a pontos szöveget kicsivel korábban. Szó nem esik arról, hogy valaki jobb életet szeretne, és ettől ő menekült lenne.

Neked is azt ajánlom kedves Cdurmol, kattintgassál a magyar bevándorlo iroda oldarára, a linket megtalálod az elözö hozászolásomban.
-
Kire gondolsz amikor 5 évvel ezelötti árvizröl beszélsz? A háboru folyik Sziriába 5 éve és az életfeltételek nem változtak.
A Duna és a Tisza rendszeresen kiszokott önteni, ez össze sem hasonlithato mondjuk a Nepali földrengéshez vagy olyan nagy hegyekröl lezudulo árvizekkel. A Japánban volt Zunami területén még ma sincs élet, szerencs, hogy ott a menekültek az országon belül ellettek helyezve.
-
A világ sok vidékén, pl. amiröl én beszéltem Eritrea, a természeti csapásokat politikai káosz kiséri. Gondolom logikus a számodra is, hogy az anyagi javak hiánya, a létért valo küzdelem eröszakot szül. Eritreaban már 3 éve nem esett az esö (talán tudod, hogy 1 kg marhahushoz 15.000 liter vizre van szükség) Szomáliában már megesett, hogy 12 éven keresztül nem esett egy csepp viz sem aztán az ország 70%-a viz alatt volt... Ehez képest a ti csepeli nyaralotok semmi.
-
Röviden, éhség és politikai ülldözés kéz a kézben jár.
-
hunger.jpg

-
A magyar bevándorlási iroda honlapján láthato képek egészségesebb, jobban táplált és jobban öltözött embereket mutatnak mind az átlag magyar, talán ez is hozzájárul ahoz, hogy gyülöletet éreztek ellenük.
-
letelepedes_magyarorszagongk-is-118.png
 
Neked is azt ajánlom kedves Cdurmol, kattintgassál a magyar bevándorlo iroda oldarára, a linket megtalálod az elözö hozászolásomban.
-
Kire gondolsz amikor 5 évvel ezelötti árvizröl beszélsz? A háboru folyik Sziriába 5 éve és az életfeltételek nem változtak.
A Duna és a Tisza rendszeresen kiszokott önteni, ez össze sem hasonlithato mondjuk a Nepali földrengéshez vagy olyan nagy hegyekröl lezudulo árvizekkel. A Japánban volt Zunami területén még ma sincs élet, szerencs, hogy ott a menekültek az országon belül ellettek helyezve.
-
A világ sok vidékén, pl. amiröl én beszéltem Eritrea, a természeti csapásokat politikai káosz kiséri. Gondolom logikus a számodra is, hogy az anyagi javak hiánya, a létért valo küzdelem eröszakot szül. Eritreaban már 3 éve nem esett az esö (talán tudod, hogy 1 kg marhahushoz 15.000 liter vizre van szükség) Szomáliában már megesett, hogy 12 éven keresztül nem esett egy csepp viz sem aztán az ország 70%-a viz alatt volt... Ehez képest a ti csepeli nyaralotok semmi.
-
Röviden, éhség és politikai ülldözés kéz a kézben jár.
-
hunger.jpg

-
A magyar bevándorlási iroda honlapján láthato képek egészségesebb, jobban táplált és jobban öltözött embereket mutatnak mind az átlag magyar, talán ez is hozzájárul ahoz, hogy gyülöletet éreztek ellenük.
-
letelepedes_magyarorszagongk-is-118.png
A fészkes csuda érez bármi negatívot a bajban levőkkel szemben. Mint azt már ezredszer tárgyaljuk, nem hiszem el, hogy azok az emberek, akik nem háborús övezetből jönnek, akkora bajban lennének, hogy menekülteknek lehetne nyilvánítani őket. Ezért nem hiszem, hogy megilletnék őket azok a kedvezmények, amik a Genfi Konvenció által meghatározott menekülteket megilletik. Sőt, ebben a kontextusban nem is nevezném menekülteknek őket, mert a köznapi pongyola szóhasználat keveredésre adhat okot. És ehhez nem kell semmiféle negatív érzelem, elég olvasni és az olvasottakat értelmezni tudni. Tudod, a PISA teszt ezt méri.
 
Cdurmol , na nem a pisa teljesen mást mér , azzal megtudod mérni , hogy van e elég nyomás a hólyagodban illetve a férfiaknál meg , hogy a tatád egészséges e . Tudod a proszt - tata :rohog:
 
A világ sok vidékén, pl. amiröl én beszéltem Eritrea, a természeti csapásokat politikai káosz kiséri.
Gondolom logikus a számodra is, hogy az anyagi javak hiánya, a létért valo küzdelem eröszakot szül. Eritreaban már 3 éve nem esett az esö (talán tudod, hogy 1 kg marhahushoz 15.000 liter vizre van szükség) Szomáliában már megesett, hogy 12 éven keresztül nem esett egy csepp viz sem aztán az ország 70%-a viz alatt volt... Ehez képest a ti csepeli nyaralotok semmi.

Ez a csepeli nyaraló egy jellemző ernoeiáda. Ami a magyar embert ért csapás, az jelentéktelen, ami a világ más részén, más népekkel történt, az sors-keserv-istencsapása, egy napon sem lehet említeni. Mondod ezt úgy, hogy gőzöd nincs arról, hogy hol, mikor, mi történt. Övön alul vitázol és még normális érvekkel sem tisztelsz meg. Honnan olyan ismerős nekem ez a vitastílus?
-
 
nagyon fontos a diagram cím ... amit belinkeltél az a Magyarország területén, nem a határzónában elfogott migránsokra vonatkozik, de erre már 1000x felhívták a figyelmed, például az alábbi linken is:
Az Al Jazeerát is megdöbbentette, hogy bánunk a menekültekkel

a videóidra sajnos nem tudok replikázni, mert ha megemlítem Németországot vagy Kanadát azonnal kizárnak indoklás nélkül, de ezt is nagyon jól tudod.

Nem gondolod ,hogy 1200 menekultet nem fogadtok csak 500 -at azt is ilyen szoveggel kiserve, de van jogalapotok masokat kritizalni akik 100ezreken segitenek?
Naivan magyarazzuk a kint elok tobbsege, hogy van megoldas es peldakent emlitjuk, es te azon vagy felhaborodva hogy a negativ kritikadra nem vagyunk kivancsiak?
Olyanoknak akarod a demagog fidesznyik dumat beadni akik vegig mentek ezeket a menekult procedurakon es meg szemelyes tapasztalatot se ismered el.
Egy multikulturaba elo embereknek akarod bemagyarazni micsoda rossz dolog ez?
KAr osszemosni a menekulteket a terroristakkal, mert jo reszuk eloluk menekul, felkeszult rendorseggel titkosszolgalattal lehet vedekezni a terror ellen, es ez sajnos a XXIsz. legnagyobb kihivasa. Nem az a megoldas mindenkiben terroristat latunk. Lehet hogy meg eletedbe menekultet nem lattal nem beszeltel vele ,hisz az az 500 befogadott nem lehet jelen mindenhol..
Emberseget humanumot elvarni ? menekulo embereknek vedelmet adni...............A vilagnak peldakepe Canada a bekes multikultura ahol minden ember egyenlo, ahol az arab imahaz kozvetlen szomszedsagaba van a zsinagoga es bekesen jarnak ki ki a maga vallasa szerint imadkozni. Ahol a gyerekek a Mikulas unnepsegre egyutt mennek legyen az muszlim vagy budhista vagy jehovas ,zsido vagy kereszteny/nalunk a telapo hozza a karacsonyi ajadekot/
Itt mindenki bevandorlo , egy orszagba se konnyu beilleszkedni de vegul mindenki beilleszkedik, mindenki szabad es orul,hogy befogadast nyert.
 
Ellátogattam a "Bevándorlási és Menekültügyi hivatal Honlapjára", az üdvözlés és a mosolygosarcu gyerekek melett letölthetö statisztikák is vannak.

jó helyen keresgélsz, csak tudni kell, hogy mit keressél
ALAPFOGALMAK
MENEKULT - A menekültstátusz a magyar állampolgárság megszerzéséig, valamint a menekültstátusz visszavonásig illeti meg a menekültként elismert személyt.
OLTALMAZOTT - Oltalmazottként kiegészítő védelemben részesülhet az a személy, aki ugyan nem felelt meg a menekültkénti elismerés feltételeinek, de fennáll annak a veszélye, hogy származási országába történő visszatérése esetén őt súlyos sérelem érné, és nem tudja, vagy az e veszélytől való félelmében nem kívánja hazája védelmét igénybe venni.
BEFOGADOTT - befogadottként védelemben részesíti azt a külföldit, aki nem felel meg a menekültként vagy oltalmazottként való elismerés feltételeinek, de fennáll annak a veszélye, hogy származási országába történő visszatérése esetén faji, illetve vallási okok, nemzeti hovatartozása, meghatározott társadalmi csoporthoz tartozása, vagy politikai meggyőződése miatt üldöztetés veszélyének lenne kitéve.

f0gim7l1391yinheh7xv.jpg


718mnrn4ghs8g482tryx.jpg


és ez amit Te találtál

3oebjz80mxgf1ph40iaj.jpg


na, most ezt a három adatot össze kell adni 154+271+7 és megkapod, hogy mennyien kaptak 2016-ban védelmet magyarországtól, ez a beadott kérelmekhez viszonyítva százalékos arányban nem tudom, hogy sok vagy kevés.
 
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt
Vasas István wrote on kukta's profile.
Kedves Árpád !

Nagyon boldog névnapot kívánok !

Áldott , boldog Húsvéti Ünnepet is kívánok !

Jó egészséget kívánva üdvözöl v.pisti .

Statisztikák

Témák
38,124
Üzenet
4,800,534
Tagok
615,660
Legújabb tagunk
kisliget
Oldal tetejére