Magyar csaladok- Toronto- Yonge es Eglington kornyeke

katesz témája a 'Toronto és környéke' fórumban , 2008 Január 3.

 1. campona

  campona Állandó Tag

  Toth Zolton
  416-755-xxxx
  1xx Sweeney Dr
  North York, ON M4A 1V4

  A nev es cim amit a boritekon talalt helyes, avval a kulonbseggel, hogy a telefonkonyvben "Zolton" van "Zoltán" helyett, de ettol meg batran irhat, a posta megbizhato itt.
   
  csjanos kedveli ezt.
 2. csjanos

  csjanos Tag

  Nagyon szépen köszönöm,megnéztem a házat is az interneten valójában megfelel ahogyan néz ki azzal a képpel ami 17 éve mutatott amikor itthon volt az unokatestvérem.Arra szerenélek kérni hogy a telefon számot küld el nekem ,mivel én nem tudtam kinyitni a Torontói telefonkönyvet.Előre is nagyon szépen köszönön.
   
 3. campona

  campona Állandó Tag

  www.canada411.ca

  Ketto romaniai levelezotarsam van, akikkel evek ota kapcsolatban allok. Egyikuk Szekelyudvarhelyen, a masik Nagyvaradon el.
  Proba keppen megkertem Oket, hogy nyissak ki a www.canada411.ca oldalt, megtudva, hogy kulhonban mukodik-e vagy sem?
  Egyik helyen sem volt a megnyitassal es a hasznalataval semmi gond.

  Ha a szamitogepet kepes olyan szinten kezelni, hogy North York-ban egyetlen hazat is kepes megnezni, akkor ez is fog menni.

  Es most egy kis viccelodes, mit mondott nekem az Edesanyam, ha valamit nagyon NEM AKARTAM megerteni:
  "Szoljak a szomszedek 10 eves "kölkének", az majd elmagyarazza....nalam ez hatott... :)
   
  csjanos kedveli ezt.
 4. csjanos

  csjanos Tag

  Köszönöm a levelet nekem is kinyilott, de egy fél óráig mind csak Hotelek Intézmények telefon számai jelentek meg.Az unokatestvéremet nem találom meg csak a férje nevével,ami csakugyan Zolton ahogy irtad. Én is Nagyvárad melett lakom,már szinte egybe van a várossal.A hegyközbe,itt sajnos már csak volt szintiszta magyar,90-en óta Hegyközpályi-ba már csak fele-fele arányban vagyunk,mert új lakó negyedeket épitettek,ahova csak más nemzetiségüek költöznek. Köszönöm a segitséget.
   
 5. trikkal

  trikkal Új tag

  Sziasztok!
  54 éves vagyok,és olyan Torontói házaspár leveleit várom akik szívesen jönnének Budapestre nyaralni.
   
 6. Diuskah

  Diuskah Új tag

  Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, a kanadai fűszerpiaccal kapcsolatban...lécci segítsetek
   
 7. Aniko24

  Aniko24 Új tag

  Sziasztok!
  Én egy erdélyi lány vagyok és a párommal már 2 honapja itt vagyunk csak sajnos nem tudtunk Torontoba menni ahová szeretünk volna mivel nem találtunk időben lakást. Igy Vancouverbe vagyunk jelenleg de sajnos itt nincs munkalehetőség és szeretnénk mindenképpen átmenni Torontoba. Munkát keresünk a párom épitőiparban dolgozott több mint 10 évig, ezen belül gipszkartonozás, festés, csempézés, parketázás külső szigetelés de minden érdekli. Én is elválalok mindent takaritás, főzés gyerekfelügyelet ebben tapasztalatom is van. Ha valaki tud esetleg valamit kérem irjon.
  Előre is köszönök minden választ
  Emailcimem [email protected]
  Telefons elérhetőségünk 778-237-8116
  Üdv Anikó
   
 8. paramed75

  paramed75 Új tag

  Sziasztok!
  36 éves mentőápoló,ápoló vagyok,4 gyermekkel(3,5,7,13) és egy feleséggel.17 éves munkaviszonyom van a mentőknél.Most csinálom az OKJ-s ápolóit.Tudtok valamit, hogy a kórházi dolgozókat mennyire "becsülik meg",jobban- e mint itthon ?Tanulom a franciát.Angolom társalgási.tudtok valami biztatót? van esetleg köztetek nagycsaládos aki hasonló paraméterekkel ment, vándorolt ki Kanadába.Nagyon tetszik az ország és szeretnék biztos helyet és életet biztosítani a gyermekeimnek.És persze magunknak.
   

Megosztás