Magyar származású világsztárok Hollywoodban

sue325

Állandó Tag
Állandó Tag
Peter Falk (Columbo) - A dédapja Falk Miksa volt.

George Cukor

Leslie Howard

Kate Hudson (Goldie Hawn lánya)

Mariska Hargitay (Law and Order)

Freddie Prinze Jr. (Tudom, mit tettél tavaly nyáron, stb.)

Andy Vajna

Jamie Lee Curtis (Tony Curtis lánya)

Joaquin Phoenix

Frank Darabont (A remény rabjai, Halálsoron)
 

institucio

Új tag
Kevesen ismerik Paul Lukast, de a 40-es évek egyik kiváló karakterszínésze volt. Bogart Casablancában nyújtott alakítása elől vitte el anno az oscart.
 

Gyuri 49

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszönöm mindenkinek, aki felidézte a világhírességeinket! Azt hiszem, hogy így kellene "magyarkodnunk" és nem úgy ahogy a szélsőjobb teszi hazánkban! Kiválasztják, hogy kit tekintenek magyarnak, az helyett, hogy büszkén emlegetnék a nevüket, ahogy ti is tettétek!!! Az itt felsorolt számtalan hírességünk nevét kellene belinkelni a szélsőjobb oldalakra is!
 

saba3

Állandó Tag
Állandó Tag
viszont volt egy kifejezetten magyar világsztárunk is, csak mi keveset tudtunk róla: Mickey Hargittay. A róla készült életrajzi filmben egykori tanítványa, Arnold Schwarzenegger játszott.
 

m6tika

Állandó Tag
Állandó Tag
Én Andy Vajnát nem mondanám világsztárnak és különösebb "filmszakértő"-nek sem, pedig mostanában nagyon ezt nyomják róla. Sajnos sokan nem veszik figyelembe, hogy a producer nem vesz részt a kreatív tevékenységben egy film készültekor. Neki az üzlethez és szervezéshez kell értenie. Mivel ez háttérmunka, a eredményből nehéz megállapítani a producer érdemeit.
Szintén háttér, de mégis látható személyek közül megemlíteném Piroch Gábor kaszkadőrt, aki sok nagy hollywoodi filmben felűnt.
 
Oldal tetejére